Parasta juuri nyt

perjantai 3. joulukuuta 2021

- poikien joululahjat, jotka on vihdoin hankittu. Koska emme suvun aikuisten kesken vaihda lahjoja kuin ehkä edukkaitten ylläripyllärien tai aineettomien lahjojen muodossa, alan olla jo melkein pinnalla joulun suhteen.   

- hyvät uutiset koskien läheistä perheenjäsentä ja hänen terveyttään

- vitsi miten hyvältä näyttää Chanel tyyppinen jakku by & Other Stories. (klik)- vuoden hauskimmat luontokuvat on valittu. (klik)

- harmittaako, kiristääkö panta, masentaako kaamos tai kaipaatko muuten vain piristystä? Olen nyt tanssinut muutaman kerran peilin edessä Mamma Mia mooveja ja voin vain todeta, että hyvä ihminen kokeile sinäkin! Mikään ei pidä ihmistä elossa kuin sattumanvarainen hulluttelu ja (semi) tanssiliike (vaikka v tyylillä), lämmin suositus!      

- HBO:n And just like that virallinen trailer on täällä. Kalenterissa on jo päivämäärä 9.12.


- terapia on avannut niin paljon silmiä menneisyyden möykkyihin, että en voi olla muuta kuin kiitollinen. Niin monta kertaa olen kulkenut sessioiden jälkeen pitkin keskustaa kyynel silmässä kuitenkin hyvällä, puhdistavalla tavalla. Se kun saa asioihin uutta näkökulmaa ja samalla jokin "musta lieju" valuu tipoitellen ulos.  Koskaan ole liian myöhäistä muuttua tai muuttaa suuntaa. 
Tärkeintä varmasti on, että haluaa muuttua ja tekee ajatustyötä sen eteen. 

Päivän hyvä työ:

Elokuussa Taliban nousi valtaan Afganistanissa. Muistamme kuvat Kabulin lentokentältä, joka oli täynnä pakoon pyrkiviä epätoivoisia ihmisiä.  Nyt Afganistaniin jääneiden ihmisten pahimmat pelot käyvät toteen.

Auta vaarassa olevia afganistanilaisia tekemällä lahjoitus Amnestyn joulukeräykseen heti tänään. Sinun lahjoituksellasi pääsemme lähemmäs 75 000 euron keräystavoitetta. 

Taliban käyttää silmitöntä väkivaltaa tappaen, vainoten ja kiduttaen ihmisiä. Naiset ovat kotiensa vankeina. Kriittiset äänet hiljennetään. Talibanin kerrotaan estäneen elintärkeän ruoka-avun perillepääsyn. Talvi on tulossa Afganistaniin ja on vaara, että lukuisat lapset nääntyvät nälkään kylmissään

Osallistu täällä (klik), itse osallistuin sopivalla summalla. 

**


Just tää hetki: pojat karjuvat yläkerrassa "tää on niin paska peli", ulkona paukkuu pakkanen  ja mua hiukan hymyillyttää. Elämä. Keskeneräistä, välillä tapahtumien ja ajatusten sekamelskaa ja kuitenkin hetkittäin ihan OK. 

Voimaannuttavaa viikkistä just sulle <3

8 kommenttia :

 1. Ihanaa elämän makuista meininkiä ja niin paljon syitä olla kiitollinen <3 Ihanaa viikonloppua ja hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kultainen ja ihanaa itsenäisyyspäivää. Kiitollisuus on ihana tunne ja sitä kannattaa vaalia.<3

   Poista
 2. Itselleen hyväksyvän myötätuntoinen katse tekee ihmeitä. Sen kun aina muistaisi, varsinkin niinä vaikeina hetkinä <3

  En voinut olla testaamatta tuota Mamma Mia tanssia, sen jälkeen vedinkin olohuoneessa muutamat muutkin tanssit ja kyllä oli hauskaa. Suurkiitokset Taru vinkistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, itselleen hyväksyvän myötätuntoinen katse tekee ihmeitä. Itse taidan harjoitella sitä vielä pitkään, onneksi on terapia apuna.

   Ihanaa, että tykkäsit- Mamma Mia musiikki ja elokuvat(kin) ovat vallan loistavaa terapiaa alakulolle tai harmitukselle <3

   Hyvää itsenäisyyspäivää Birgitta <3

   Poista
 3. Ihanaa sunnuntaita Taru <3 Täällä koti on hiljainen tänään, olen yksin kotona tällä hetkellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen ollut tänään yksin, mikä ihana hiljaisuus - loving it.
   Kiitos samoin sinne, hyvää itsenäisyyspäivää <3

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Powered By Blogger
Back to Top