Parhaat joululahjavinkit alle 30 e

keskiviikko 1. joulukuuta 2021

                                             * Himoshoppaajan joulu-ja Ainoa kotini kirja pr näyte *

Listaus voi näyttää ehkä vähän sekavalta, mutta jokainen vinkki on tarkoin ajateltu - koska kieltäydyn kuluttamasta rahaa mihinkään, mikä ei aiheuta "wau-efektiä", hinnasta riippumatta.

1. Putinki- kaupassa on kaikki ihanaa. Ihana seinäkalenteri ilahduttaa koko perhettä, ja se sijoitetaan tietenkin keittöön. Mira Malliuksen ihastuttavilla kuvituksilla varustettu kalenteri tuottaa iloa kaikki ensi vuoden kuukaudet.

Kalenterissa on tilaa viiden henkilön merkinnöille. (klik)


Ja kuka voisi  vastustaa muumeja, en ainakaan minä? (klik) Hinta 15,90 e

2. THE Joulun kirja voisi olla joku näistä :


Hanna Brotheruksen kirja on kertakaikkisen ihana. Pohdiskeleva; syvällinen ja rohkea kuvaus naiseudesta; äitiydestä ja itsensä näkemisestä kokonaisena ihmisenä. 5 tähdykkää. Hinta 23,90 eKaikki on hyvin riippumatta siitä, miten kaikki on - Saku Tuominen (klik) 25,40 e
Kirja on yksinkertainen ja positiivinen teos, josta on apua elämän monimutkaisimmissa ja vaikeimmissa hetkissä. Se auttaa säilyttämään innostuneen, avoimen ja luovan mielen silloinkin, kun kaikki tuntuu vaikealta. Kirja sopii yhtä hyvin yksityiselämään kuin yritysmaailmaankin, ihmissuhteisiin bisneskriiseihin.

Joulu ja himoshoppaaja Becky - mikä ihana yhdistelmä! Kirja on jälleen kerran taattua ja hassunhauskaa viihdettä - mutta hyvää sellaista. Becky pääsee emännöimään joulua eikä mikään tunnu menevän kuten hän on suunnitellut. Loving it!3. Aineettomat lahjat - kaikki - on best, oli se sitten kummipojan leffaan vieminen (viime vuoden joululahja hoidettu), brunssi ystävälle,  lastenhoitoapu läheiselle.  Yksi ihana vinkki on myös käsinkirjoitettu kortti, sellaiselle joka on lähellä sydäntä. Kirjoita korttiin: mitä hän on tuonut elämääsi. Mistä olet kiitollinen hänelle juuri tänä vuonna. Mikä on lempimuistosi teistä kahdesta. Mulla ainakin menee toteutukseen!

4. Kaiken maailman Joulu tms ässäarvat. 3 -10 e 

Poikien ja siskon kesken ollaan annettu näitä aika monta vuotta. Ne ovat hauska ohjelmanumero mutta myös aina niin jännittävää kokea - MITÄ JOS voittaisi?

5. Julisteet, jotka voi laittaa esille esim keittiöön tai oveen tai sitten kehystää. Itse suosin tässä suomalaista ja nämä menivät omalla rahalla tilaukseen. Mulla on muutenkin joku ihme fiksaatio bambeihin, ne jotenkin resonoivat mua kokonaisvaltaisesti.  (klik)  Juliste Henna Adel   Hinta 9,90


 ja Juliste Henna Adel - Siili (kliksklaks)


6. Leffaliput - toimivat aina ja iänkaikkisesti. 

7. Luonnonkosmetiikka - mitä tahansa. Itse olen tänä vuonna rakastunut Ekopharman tuotteisiin. Esim tämä Hilla kasvoöljy on toppen. Pehmentää, energisoi ja hoitaa kuivaa talvi-ihoa. n 26 e

 
8. Villasukat. Tee itse mutta jos et osaa/jaksa osta netistä tai joulumyyjäisistä. Omat pojatkin rakastavat villasukkia, ja niitä käytetään kesät talvet. Villasukissa on jotain niin turvallista ja eheyttävää vähän kuin mummin lettuja söisi. 

9. Kaikki eläimet ovat lähellä sydäntäni. Koska koirareppanoiden ja kisumisupolojen hyvinvointi on uhattuna, juuri sinä voit auttaa täällä SEY:n eläinsuojelussa. Kympilläkin saa monta purkkia ruokaa ja mikä tahansa summa auttaa.

Pelastamme hädässä olevia eläimiä ja neuvomme kansalaisia eläinsuojeluongelmissa. Meillä on ympäri Suomen yli tuhat vapaaehtoista, jotka hoitavat ja kuntouttavat kodittomia, emottomia tai loukkaantuneita eläimiä, etsivät niille uusia koteja ja vapauttavat luonnonvaraisia eläimiä takaisin luontoon. Vapaaehtoiset eläinsuojeluneuvojamme käyvät tarkistamassa olosuhteita, joissa eläimiä epäillään kohdeltavan huonosti. Annamme kansalaisille eläinsuojeluneuvontaa yli 20 000 kertaa vuodessa. Sinun lahjoituksesi ansiosta yhä useampi koditon eläin saa uuden kodin, eläinten kaltoinkohtelu vähenee ja pentutehdas sulkeutuu. ( Lähde SEYn sivut)


10. Tigerin metsäkauriit. Iso 5 e ja pieni 3 e. Niin söpöjä!


Toivottavasti tästä oli hyötyä ja tietty oli. Valoisaa joulunodotusta <3 

7 kommenttia :

 1. Kivoja vinkkejä, varsinkin tuo kortti-idea kuulostaa sellaiselta jonka haluan toteuttaa.
  Kaunista loppuviikkoa sinulle Taru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin toi korttijuttu ON IHANA ja todellakin menee toteutukseen <3 Valoisaa viikkoa Outi <3

   Poista
 2. Olipas kivoja vinkkejä Taruseni!

  VastaaPoista
 3. Olen saanut anopilta joka joulu villasukat, aina yhtä mieluisat. Appi hankki useana jouluna arpoja. Suurvoittoja ei tullut, mutta joulupäivän ohjelmaab kuului toiveikas raaputtaminen.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Powered By Blogger
Back to Top