Parasta juuri nyt

perjantai 7. tammikuuta 2022

 - höpsähtäneet viisikymppiset ja 2 muuta asiaa, joiden takia Sinkkuelämää-jatko-osa korpeaa fania (klik) Vaikka sarjan vanhana fanina katsonkin sen alusta loppuun, olen samaa mieltä  toimittaja Sanna Kajander-Ruuthin kanssa.

- pääsen ilmeisesti kokeilemaan avantouintia - kiitos kun kysyit Kepponen (klik). Olkoon tämän vuoden motto, kokeile asioita, joita et ole koskaan tehnyt. Vähän kyllä jännittää....

- kivat jutut, jotka ovat suunnitteilla tälle vuodelle. Maanmainio Säkenöivät keksiäkäiset naiset- ryhmä kokoontuu helmikuussa ja lupauduin vetämään aarrekartta-kurssin. En siis ole mikään pro, mutta olen käynyt muutamasti Aikuisopiston (Töölössä) Aarrekartta-kurssin.  

Aarrekartat on ihmeellisiä. Ne on sinun unelmiesi visiotauluja, joiden avulla voit havahduttaa itsesi niin unelmille kuin haaveille muiden tai itsesi asettamista rajoituksista huolimatta. Voi olla, että löydät aarrekartan avulla yllättäviäkin unelmia, joita et ole edes havainnut toivovatsi ja haaveilevasi. Aarrekarttaa tekemällä annatkin itsellesi aikaa omien toiveidesi ja haaveidesi kuuntelulle – asia, joka usein kiireessä meinaa unohtua. Kun vapautat itsesi muiden haaveista ja paljasta todelliset unelmasi itsellesi, alat myös työskennellä huomaamattasi niitä kohti. (Teksti lainattu täältä)

- olen taas kerran työttömänä (juu ei ole parasta juuri nyt). Yhtä super kiinnostavaa paikkaa olen hakenut ja vahvasti uskon, että asiat menevät niin kuin ne on tarkoitettu, elämä kantaa, koska se aina kantaa. Kaikelle on paikkansa, asiat tapahtuvat ajallaan. Eli luotetaan elämään!

- sain 3. koronarokotusajan tammikuun lopulle. Ainakin täällä PK seudulla, ajat ovat näköjään kortilla ja menevät helposti helmikuulle.

- hurraa-huuto lähiopetuksen jatkumiselle!

- uusin Trendi-lehti ja Ellinooran haastis: Kiitos vielä kaikille, jotka muistivat meitä joulukortilla viime vuonna <3! Yritän ryhdistäytyä tänä vuonna!

Valoa viikkikseen, murut! 

6 kommenttia :

 1. En vieläkään ole saanut katsottua tuota Sinkkuelämää jatko-osaa.
  Tsemppiä työn hakuun, you can do it girl!
  Ihanaa viikkistä Taru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No et sä mitään kultakimpaletta ole missannut, vaikka sarja on parantunut alusta :D Kiitos tsemppejä tarvitaan, mutta yrittänyttä ei laiteta.
   Ihanaa viikkistä <3

   Poista
 2. Rokotusaikoja kannattaa kytätä netistä. Varasin heti kun mahdollisuus avautui ja sain 25.1. ajan, parin viikon päästä sain siirrettyä vähän ikasemmaksi ja viime maanantaina ajattelin, että vuoden alkuun, pyhien jälkeen on ehkä saatu uusia aikoja. Saimmekin vaihdettua keskiviikolle. Ja vaikka olimme siinä uutisoidussa Jätkäsaaren parinsadan metrin jonossa, olimme jonon hänniltä rokotettuna alle 30 minuutissa.

  And just like that on ollut pettymys, vähän niinkuin etukäteen arvelinkin. Hahmoista on tullut epävarmoja keski-ikäisiä, jotka näyttävät tupsahtaneen 90-luvulta suoraan tähän hetkeen ja he ovat maailman menosta aivan ymmällään.

  Onnea työnhakuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää vissiin aloittaa rokotusiakojen kyttäys, sain oman aikani tammikuun vikalle viikolle.

   And just like that on ollut mullkein pettymys, mutta musta sarja on parantunut jakso jaksolta. Saa nähdä saako sarja jatkoa...??

   Kiitos tsempeistä kultainen <3

   Poista
 3. Vaikka Sinkkuelämää jatkis on erittäin alleviivaava, jopa nolouteen asti ja Carrie ajoittain yhtä ärsyttävä kuin aiemmin ja haluttu tunkea kaikki nykyajan muutokset ja vielä ikä hommelit, niin olen viihtynyt sarjan parissa ja voisin katsoa vaikka kuinka. Jotain niin tuttua ja turvallista sarjassa on.

  Mutta hyvin sanottu, ihan kuin hahmot olisi yhtäkkiä tuotu tähän hetkeen, eivätkä kulkeneet mukana kehityksen matkassa. Toisaalta alan olla itse niin pihalla vaikka mistä ja en edes ymmärtänyt, että oli vaihtarit, niin jotenkin myös symppaan hahmoja, että hei tällaistahan se on, jossain kohden aletaan tippumaan kärryiltä. Pahinta olisi, jos sarjan hahmot olisivat kuten ennenkin. Ihanaa turvallista viihdettä, jos ei muuta.

  Hurjasti tsemppiä työnhakuun ja täälläkin kolmas rokote tällä viikolla. Vaikka hieman jo huolettaa, jos rokotuksia tulee tähän tahtiin vaikka kuinka, että missä kohden keho ei tykkää, että rokotetta saadaan koko ajan. Mutta voisin veikata, että ollaan matkalla kaksi kertaa vuodessa rokotuksiin.

  Ihanaa viikkoa Taru. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kanssa miettinyt tota, että nyt otetaan uusia rokotuksia kuin sieniä sateella. Ja onko rokotuksia ja niiden hyötyjä tutkittu kunnolla? Toisaalta, en sitä uskalla jättää yhtään rokotusta ottamatta. Noh aika näyttää!

   Musta on mielenkiintoista seurata Carrien elämää Mr Bigin kuoleman jälkeen, viimeisessä jaksossa tapahtui jo vähän kehitystä, hän suuntasi surun kirjan kirjoittamiseen ja uskalsi "hypätä". Suurin pettymyt on ollut Miranda, joka on ollut täysin hukassa, höpsö, eikä ollenkaan se sanavalmis ja bosslady, mitä hän oli aiemmin... mutta toisaalta jokinlaista kasvutarinaa alkaa olla hänenkin kohdallaan....

   Mulle sarja on myös New York rakkautta ja ihastelen myös sarjan ihania puvustuksia.

   Ihanaa viikkistä Tiia <3

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Powered By Blogger
Back to Top