Kevään parhaat muotitrendit 2022 a la Kööpenhaminan muotiviikot

keskiviikko 9. helmikuuta 2022

Kansainväliset muotiviikot käynnistyvät pian maailman muotipääkaupungeissa New Yorkissa, Lontoossa, Milanossa ja Pariisissa, mutta maistiaisia katutyyleistä saa jo juuri loppuneilta Kööpenhaminan muotiviikoilta. Näytösvieraat panivat tyylillisesti parastaan: lookeista voi bongata monta tulevan kauden kuumimmista trendeistä ja kokeilunarvoisista asukokonaisuuksista.

Jotta teidän tavallisten taallaajien on helpompi käsittää muodin uusimpia ja viimeisimpiä street-style virtauksia, poimin teille muotiviikkojen onnistuneimpia streetstylelookeja, joilla saatte itsenne (edes vähän) katu-uskottavan näköiseksi.

Kuuminta hottia ovat nyt NEON VÄRIT ja erityisesti pinkki - Ok ao. asukokonaisuus on täysin överi, mutta pieninä ripauksina pinkki toimii ja piristää asukokonaisuutta yllättävän paljon.  

KuvaTämä Lindex takkiversio on suorastaan täykky (peittää pepun ja värisävy just oikean pinkki) ja alessa nyt - 50 % (klik). 


Tikkiliivit -ja  takit ovat edelleen hot of the hottest. Tikkitakkifani olin joskus 90 -luvun alussa ja ne ovat tulleet takaisin jäädäkseen, näköjään jo toista vuotta. 
Kuva


Kuka muistaa 80-luvun helmiäshohtoiset Raiski /Club A by Torstai, tms "tuulitakit" ja toppapuvut?  Pirteät ja upeat neon-vaatteet olivat 80-luvulla sellaista dream on -osastoa, josta en uskaltanut edes haaveilla. Niitä piti päällään vain koulun cooleimmat (ja varakkaimmat) tytöt ...ja pojat. 

Ystis itse asiassa osti tämäntyylisen takin UFF:lta hetki sitten :) Tietäjät tietää ja vain Boonbootsit enää puuttuvat. Oranssikin näyttää yllättävän pirteältä, neonkeltaisesta puhumattakaa. Kuka tarvitsee aurinkoista keliä tai mieltä, jos takki on itse AURINKO?  Neon Is A New Neutral.
 Kuva


Olkaa hyvä, taasen kerran. Coolia kevättä ja ennakkoluulotonta ja värikästä viikkoa!


Kuvat lainattu: Elle ja Vogue 

Kirsikkana kakun päällä on tämä UPEA asukokonaisuus, jonka aion keväällä kopioida jokaista pientä yksityiskohtaa myöten :D
Lookkina Tatti tattinen


3 kommenttia :

 1. Keltaisen ja vihreän kombo on ihana ja pirtsakka. jokaisessa asukokonaisuudessa on jotain kivaa, mutta vähän tosiaan överiksi menee :D
  Kivaa keskiviikkoa sulle Taru!

  VastaaPoista
 2. Minä todellakin muistan ne Torstain Club a verkkarit! Meillä oli voimistelujoukkueen verkkareina Torstain turkoosi-valkoiset, joissa oli joku pinkki pieni osuus. Mä rakastin niitä verkkareita, sitä väriä. Ne oli yksi rakastetuimmista vaatteistani. Samaa rakkauskategoriaa oli Rukan hieman pörröinen sinivalkoraidallinen takki :D

  NMinä tykkään voimakkaasta pinkistä, joten muhun uppoaa tuo neon pinkkikin. Mutta en usko, että ikinä pystyisin kuitenkaan pukeutumaan pinkkiin takkiin.

  VastaaPoista
 3. Nyt se on virallista, olen vanha ja tylsä. Noi asut oli aika liikaa. Okei se keltavihreä juttu oli kiva, mutta ei mun päällä. Piiloudun siis taas omaan telttaani :D

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Powered By Blogger
Back to Top