Maanantain sillisalaatti

Olen viime aikoina nähnyt mitä uskomattomimpia, tarkkoja unia, jotka muistan suorastaan valokuvamaisesti aamuisin. Näitä unia olemme myös käyneet läpi terapiassa, ihan jo sen vuoksi, että tietyt jutut toistuvat unissa. Uskon, että kaikki muistot ja kokemukset tai torjutut kokemukset jotka eivät mahdu tietoiseen mieleen,  siirtyvät osaksi alitajuntaa.  Kaikki tämä prosessointi on jännittävää, silmiä avaavaa, mutta ajoittain raskasta. 

Katsoin  (hullu) osaksi aamuyöllä Oscar-gaalaa ja siitäkin voisi kirjoittaa paljon. Onhan se kontrasti, että jossain soditaan ja toiset hippaloivat vimpan päälle meikeissä ja iltapuvuissa - vaikka toki ilonpilkahduksia tarvitaan elämään näinä hulluina aikoina. Ihailin mm. sitä, että Ukrainan tilanne nostettiin pöytään ja siitä mainitsivat myös puheiden pitäjät. Lisäksi juontajien vitsit erityisesti Amy Schumerin aidosti naurattivat. 

Ja vielä - noin kuukauden verran olen potenut ajoittaisia "kuumia aaltoja", jotta 48 vuotiaaksi piti elää että kokee ensimmäisiä vaihdevuosien merkkejä. Onneksi on kamuja, joilta saa vinkkejä.  Kandee lukea myös blogisisko Tiian postaus aiheesta (klik)

Valoa maaliskuun viimeiseen viikkoon!

 
ps. joku ihme puoliksi tissit paljaana buumi oli tänä vuonna (mm. Venus Williams, Tracee Ellis Ross), en hurahtanut ollenkaan. Ao puvut olivat mielestäni tyylikkäitä ja sopivat kantajalleen. 

kuvat (kaikki) https://www.thecut.com/2022/03/oscars-red-carpet-dresses-2022.htmlKuva https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-10659897/Amy-Schumer-looks-exquisite-white-bustier-silk-dress-attends-Vanity-Fair-Oscars-bash.html

1 comment

  1. Nämä oli kauniita pukuja. Itse tykkäsin myös Queen Latifan kirkaan keltaisesta puvusta, johon oli lisätty viitta.
    Kauneutta viikkoosi Taru <3

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!