Yhtäkkinen Innostuminen rakkauden etsintään

tiistai 5. heinäkuuta 2022

                                                                    ** kaupallinen yhteistyö www.deittisivut.fi kanssa ** 

Muutto on ollut suorastaan hämmentävän yllätyksellinen, jonkinlainen puhdisatumisriitti, en voi käsittää, miten vapautunut mun olo on täällä uudessa kodissa. Tällä hetkellä en halua enää lähteä mökille lataamaan akkuja, haluan tuntea olevani elossa, tavata ystäviä, lähteä ihmisten ilmoille ja tutustua uusiin ihmisiin. Jokin hämähäkinseittinen pyörä on lähtenyt taas pyörimään, ja se tuntuu niin hyvältä.
 
Mullahan on ollut kaksi suhdetta the eron jälkeen ja molemmat miehet löytyivät
deittipalveluista, ei siis sovelluksista. Mun ongelma on sovelluksissa se, että en jaksa näpytellä kännykkää, kun taas perinteisissä netin deittipalveluissa sormet tanssivat näppäimillä, kuin rasvattu salama. Deittisivut.fi (klik) onkin loistava sivusto näiden palveluiden löytämiseen. Toivo elää ja yhtäkkistä optimismia pukkaa!

Tässä iässä deitit ovat vaikeampia, kuin nuorena. Nuorena tyyliin tapasit kivan ihmisen, teillä oli todennäköisesti samantyylinen arvomaailma, kasvoitte ihmisinä toistenne rinnalla, perustitte perheen, saitte lapsia. 40+ iässä ei kyse ole todellakaan enää siitä, että kaksi ihmistä rakastuu. Ihmisillä on exät, useimmilla lapset, on monenlaista painolastia (asioita, joita ei ehkä ole käsitelty), juuri eronneet ovat aivan pihalla, aina ihminen ei edes tiedä millaista suhdetta haluaa (näitäkin riittäädeittimaailmassa), pelataan pelejä, ahdistutaan... että onhan siinä aikamoista ihmissuhdesoppaa kerrakseen. Been there, done that.

Mutta hemmetti soikoon, en luovuta!! Huutomerkki! Olenhan kuitenkin positiivisesti ajatteleva tyyppi, ajoittaisesti fun and fabulous, se, jonka vesilasi on useimmiten enemmän kuin puoliksi täynnä. Deitti-ilmoitusta viuhumaan, huulipunaa huuliin, pilkettä silmäkulmaan ja kohti uusia seikkailuja (tai pettymyksiä... miten sen nyt ottaa?)

Ps. Edelleen uskon katseen ja sanojen voimaan, läsnäoloon, huumoriin ja kemioihin, joita ei voi selittää, vaan jotka täytyy tuntea.
9 kommenttia :

 1. Ihanan positiivinen otsikko. Olen iloinen kun olet noin pos. JA kiitos deittisivustovinkistä. Voihan se olla että kurkistan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka rakkauden polkuihin ei voi (ehkä) vaikuttaa, tärkeintä on että on avioimin silmin. Eikä linnottaudu kotiin, mikä on ollut mulle tuttua. Kurkista ehdottomasti, tää on käsky :D

   Poista
 2. Onnea etsintään. Uskon, että sullekin löytyy sellainen herra oikea, joka vie jalat alta <3

  VastaaPoista
 3. Nyt vaan huulipunat kohdilleen ja hameen helmat lepattamaan:) Eiköhän se oikea prinssi tai ritari sieltä jossakin vaiheessa kohdalle satu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, jos vaikka loppuviiikosta helmat lepattais, ehkä myös lanteet :D

   Poista
 4. Onnea matkaan. Oman mieheni olen tavannut livenä baarissa, mutta monet ystävät ovat löytäneet sen oikean virtuaalisesti ❤️

  VastaaPoista
 5. Onnea etsintään ❤️

  VastaaPoista
 6. Ei koskaan kannata luovuttaa. Toivo elää aina! Uskon, että jokaiselle ihmiselle on olemassa sielunkumppani. Ja on ihan OK avittaa tuuria myös omin käsin.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Powered By Blogger
Back to Top