Viikkoraportti

 Viime viikolla:

- sain nauttia etätyöstä mökillä alkuviikon, vaikka välillä värjöttelin tietokoneen ääressä terassilla talvitakki ja pipo päässä ja sain arktisen happimyrkytyksen. Saunoin ja uin joka päivä mutta yllättäen en yksin, Kongo oli menossa mukana sekä saunassa että järvessä. Koiruudet olivat muutenkin elementissään & ekstaasissa, kirmasivat hullun kiilto silmissä pitkin metsiä ja pihaa.

- aloitin kynttiläkauden. Kiitos viime vuoden hamstrauksen, tänä vuonna ei tarvitse tehdä kynttiläostoksia.

- hartiat olivat täysin jumissa, aiheuttaen päänsärkyä ja yritin tehdä venytyksiä. Tässä kun 5-0  lähenee, alkaa toden totta huomata, että TARTTIS tehdä jotain. Luin Hesarista miehestä, joka tekee etätyöpäivän juoksumatolla kävellen....uhka vai mahdollisuus? 

- olin Sulovilen ja tein ihan mahtavia löytöjä Zadaa -äpistä (löytyy kännykän Play kaupasta). Ihan super nerokas systeemi ostajan kannalta, koska hän voi takaisinmaksuturvaan vedoten pyytää palautusta tuotteelle, joka ei vastaa kuvausta. Olen etsinyt jo tovin mustaa tikkitakkia ja löysin Zadaasta Henri Lloyd tikkitakin 25 eurolla. Materiaali on vedenkestävää, paksua ja napakkaa. The löytö!

- katsoin perjantaina Vain elämää, mutta en liikuttunut ollenkaan, vaikka aineksia siihen olisi ollut.  Hiukan petyin, että Vicky Lee ei saanut uutta versioita.

- viikonloppuna tapasimme vihdoin Säkenöivien keksiäkäisten kanssa Porvoossa. Päiväreissu oli leppoisa, rento ja yllättäen lämmin syysaurinko ilostutti olemassaolollaan. Syötiin lounas Zum Beispielissä, peukku Salmone ja Lemon Burger annoksille. Myöhemmin kahviteltiin terassilla (hetkellisesti t-paidalla tarkesi) ja pyörittiin päämäärättömästi pitkin Porvoota kaupoissa ja gallerioissa.  Ihan random huomioita, turisteja oli hurjasti liikkeellä, keli melkein kuin elokuussa ja koko Porvoo oli koiruuksien ja kattien ihmemaa.  Keskustelun aiheet polveilivat joulukalentereista, matkoista, Brunbergin pistaasisuklaasta, teineistä, lukiolaisten vanhojen tansseihin  ja Floridan manaatteihin. Kiitos kaikille, marraskuussa nähdään uudestaan koko porukka jee <3

- lauantaina saimme yökylään rakkaan kummipojan. Hän on ihana, muru ja ainakin semisti läheinen, koska olemme viettäneet niin paljon aikaa kesäisin mökillä.  Dippailtiin sipsejä, kasviksia yms, esikoinen teki kanatortilloja. Haluatteko miljonääriksi katsominen oli myös hauskaa hupia. VIIKON ASUINSPIS: Ihana, ihana tyyli - ja hei leveälahjaiset housut ovat bäck.  Tämä ihanan tanskalaisen  Project aj117 copenhagen- liivi on nyt tarjouksessa 89 e. 

HM versio tikkiliivistä.   39 e.VIIKON LÖYTÖ no 2: Vagabondin nahkanilkkurit Kiitos kuvasta Marika
VIIKON AJATUS: 

1. Choose to be thankful

2. Choose to see the good

3. Choose to be courageous, and to try something new

4. Choose to forgive, and to let go of the past

5. Choose to move on, and to make the most of life.

- Counselling Blog -

Hyvän energian viikkoa!


Treffattin myös tämmöinen suloisuus 4 comments

 1. Olipa kiva taas tämä sinun viikkorapsu! Kivaa uutta viikkoa Taru <3

  VastaaPoista
 2. Paljon kivoja juttuja on ollut viikossasi :) Toivottavasti myös tähän viikkoon osuu niitä.

  Sauna/uimakoira kuulostaa mahtavalta! Jos minulla olisi koira, niin olisipa kiva, jos koira uisi. Edesmennyt mäyräkoira ei todellakaan uinut, mutta oli vesipelastushenkinen. Hän seisoi vinkumassa laiturilla, kun ihmiset uivat. Se oli selvästi koiran mielestä vaarallista puuhaa.

  VastaaPoista
 3. Kongo on siinä mielessä hassu, että se on vasta vanhalla 6 v iällä alkanut saunoa meidän kanssa ja tosiaan ui järvessä samaan aikaan meidän kanssa rinta rinnan. Ihan uskomaton tapaus! Ihanaa syysviikkoa <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!