Parasta juuri nyt

                           ** kirja pr näyte **

- herkullinen ja helppo tonnikalalasagne, jonka "clue" on kapriksen ja tonnikalan suloinen liitto. 

- Maija Vilkkumaan uusi albumi "1973", ensimmäinen seitsemään vuoteen. Löytyy tänään Spotifyista ja on hemmetin hyvä ja taattua Maijaa.

- kaikki konstit peliin, nyt kun syksyn sateet ja pimeys ovat saapuneet. Fuksianpunainen 2 v vanha kaulahuivi ilostuttaa edelleen. 
- viikon ihanin juttu: "Koulupojat riensivät apuun, kun havaitsivat yksin jätetyn 8-vuotiaan maassa itkemässä – aikuiset vain kulkivat ohi". Kaikki alkaa siitä, että menee toisen luo ja kysyy, onko kaikki hyvin.

- Tulipalon "Kuumaa"- biisi, ihan toppen. 

- ihanaihana Hanna Brotheruksen kirja: Henkeni edestä, joka on viikonlopun agendalla. Odotukset ovat korkealla, koska Hanna Brotheruksen esikoisteos Ainoa Kotini oli ehdottomasti yksi viime vuoden parhaista kirjoista. Ainoa kotini oli niin upeasti kirjoitettu, että luin jopa useaan kertaan saman lauseen ja ihailin kirjoittamisen kauneutta. Kirja käsitteli lapsuutta, äitiyttä, perhesuihteita kuin häpeää ja riittämättömyyttäkin. 

Henkeni edestä on kertomus naisen ikääntymisestä. Romaani tarkastelee itsenäisyyden olemusta ja kehollisuutta, suhteita sukuun ja ystäviin sekä pelkoa elämän rajallisuudesta.

Elämä taiteilijana ja neljän lapsen äitinä on pitänyt naisen lakkaamattomassa liikkeessä. Merkitys on löytynyt toisten tarpeista ja toiveista. Kun lapset ovat muuttaneet omilleen, päivien tarkoitus on löydettävä uudelleen. Vapaana on vaikeaa, tulevaisuutta hankala hahmottaa.

Kun suvun kesähuvila myydään, on aika luopua tavaroista. Tärkeistä muistoista. Kirkkaassa syyssäässä nainen lähtee yksin huvilalle, jossa kukaan ei odota häntä. Paitsi vääjäämätön muutos. Nainen käy läpi elämäänsä ja löytää hiljaisuuden keskeltä suunnan. (kuvaus lainattu) 

Verratonta ja kevyesti rullaavaa viikkistä!5 comments

 1. Nyt kyllä täytyy sanoa, että toi sun tikkitakki on aivan ihana <3 Tyylikäs lady siellä.
  Kivaa viikkistä Taruliini <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outiliini <3 Ihanaa viikkistä sinnekin!

   Poista
 2. Kiitos reseptistä Taru ja rakastan kapriksia ja tonnikalaa yhdessä! Tätä seuraavaksi. Kivaa viikkistä. <3

  VastaaPoista
 3. Täytyypäs käydä vähän kuuntelemassa Maijan uutuutta. Olen tässä surkutellut sitä, että syksy iskee ihan kunnolla päälle. Sataa ja kohta ruska on varmaan muisto vaan. Kohta ollaan loputtomalta tuntuvassa pimeydessä :(

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Tuo Brotheruksen kirja on vielä lukematta. Laitan itselleni kalenteriini luettavien kirjojen listaan. Fuksian punainen huivi on ihan parasta just nyt ♡

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!