Case Meghan ja Harry

Eilen julkaistiin Netflixin "Harry ja Megan" kuusiosaisen dokkarin traileri.  Reilun minuutin pituisessa trailerissa nähdään haastattelupätkien lisäksi useita valokuvia pariskunnasta. Trailerilla näytetään myös vuolaita tunteita, sillä Meghan nähdään sekä täynnä onnea että vuodattamassa kyyneleitä. Kuvissa vilahtavat myös prinssi William ja prinsessa Catherine, mikä luo odotuksia mahdollisen välirikon käsittelystä.

Netflixin mukaan "sarja valaisee yhden parin rakkaustarinan,  ja se maalaa kuvan maailmastamme ja siitä, kuinka kohtelemme toisiamme."

– Kukaan ei näe, mitä tapahtuu suljettujen ovien takana. Minun oli tehtävä kaikkeni suojellakseni perhettäni, Harry sanoo trailerilla. Ja Meghan: "Kun panokset ovat näin korkeat, eikö ole järkevämpää kuulla tarinamme meiltä?"

Tulee mieleen, että mitkä panokset? Kaikissa perheissä tapahtuu asioita ja ihmiset tekevät virheitä, mutta kaikkea ei ole pakko huudella (rahasta) maailmalle. 

En edelleenkään ymmärrä?! Miksi tämä pariskunta joka muutti Jenkkilään, koska halusi YKSITYISYYTTÄ tuntee pakottavaa tarvetta kertoa jo toisen kerran (Oprahin jälkeen) oman versionsa? Nyt vielä Netflixin 6 (!) jakson verran. Eikö kaikki paska ole jo kerrottu? Varsinkin kun edesmennyt kuningatar ei ole edes ehtinyt kääntyä haudassaan.

Ok- ymmärrän, että sukupolvien välinen trauma on henkisen (ja fyysisen) kivun siirtymistä henkilön jälkeläisille. Dianan ja Charlesin avioliitto oli riitaisa ja epäterve. Uskon myös, että he molemmat varmasti tekivät asioita jotka olivat vahingollisia heidän lapsilleen.  

Mutta mennyt on mennyttä! Olen kyllästynyt katsomaan tv:ssä etuoikeutettujen ihmisten valittavan siitä, kuinka vaikeaa heidän elämänsä on monen miljoonan dollarin kartanossaan. Joten näin joulun kynnnyksellä pyyntöni Harrylle ja Meghanille on motto "elä ja anna muiden elää". 

Olette jättäneet taaksenne kuninkaallisen hovin ummehtuneet ympyrät, "firman" koukerot, teillä on uusi alku Kaliforniassa ja kaksi tervettä lasta, lapsia jotka ovat syyttömiä menneiden sukupolvien erheisiin. 

Lapset ovat aina viattomia, heillä on oikeus sukuun, isovanhempiin ja serkkuihin. Oma lauma on tärkeä ja se voi antaa lapsille juuret.  

Lisäksi teillä on asiat paremmin kuin 99,99% maapallon ihmisistä, koulutusta, varallisuutta eli erittäin etuoikeutettu elämä. Haluankin sanoa vain, että eläkää, antakaa anteeksi ja keskittykää kaikeen hyvään. 

Love, ex-Dianafani Suomesta
6 comments

 1. Just näin. Olen ollut jo melko kauan sitä mieltä, että Meghan etenkin on vinkuva jenkki, joka vie Harrynkin syvyyksiin mennessään. Mene ja tiedä. Mutta kaikestako pitää koko ajan vinkua, ziisus… 🙄
  Thilda
  https://thildan.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Thilda kommentitasi ❤️ ihanaa joulun odotusta.

   Poista
 2. Mä en ole tässä sun kanssa samaa mieltä. Brittihovi on kautta aikojen toiminut melko rasistisesti, joten uskon, että myös Meghan on kokenut rasismia hovin suunnalta. En usko, että päätös lähteä hovista on millään asteella ollut helppoa Harrylle. Ei ole vain yhtä syyllistä (Meghan), vaan niin paljon on varmasti tapahtunut, jota me ei koskaan saada tietää. Raha ei tuo onnea eikä kyllä aina se koulutuskaan, välillä me köyhät olemme paljon onnekkaimpia kuin menestyneet ja rikkaat ihmiset.
  Hyvää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi kommentistasi, on aina virkistävää saada kuulla uusia näkökantoja <3.

   Rasismille sanon aina EI, se ei ole missään tilanteessa, koskaan hyväksyttävää. Jääkin tod näk nähtäväksi, kertooko uusin dokumentti jotain asiasta, toivottavasti kertoo. Käsittääkseni mitään todisteita ei ole vielä asiasta, on yksi sana toista vastaan.

   Jotkut ovat Harryn& Meghanin puolella, jotkut hovin. Ihmettelen vain miksi (rahasta) pitää kerta toisensa jälkeen kertoa "totuuksia".
   Versioita on usein kuitenkin aina vähintään kaksi.
   Rauhaisaa joulun odotusta!

   Poista
 3. Heidän toivomansa yksityisyys toteutuisi paremmin, jos he vetäytyisivät julkisuudesta. On paljon asioita, jotka eivät näy julkisuudessa ja vielä enemmän niitä asioita, jotka tulee ihmisten tietoon eri kanavien kautta usein "väritettyinä" versioina. Mikä on totuus mistäkin asiasta, on täysin harmaalla vyöhykkeellä. Sanomisien ja tekemisien irrottaminen asiayhteydestä ei useinkaan välitä asioiden oikeaa tilaa. Rahasta vai rakkaudesta, vallasta vai vallattomuudesta, perinteestä vai vapauden halusta, elämän janosta vai kipeistä kokemuksista, arvostuksesta vai arvottomuudesta, kehusta vai pilkasta, hyväksytyksi tulemisesta vai hylätyksi tulemisesta, ilosta vai pelosta. Hyvä joulun odotusta ja rauhaa päälle maan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja niin viisaasta kommentista, olen suorastaan mykistynyt. Sä osasti sanoittaa sen mitä ajattelen ko asiasta, mutta enemmänkin. Just sun sanoin ja erittäin tyhjentävästi, kiitos <3. Rauhaa sinnekin ja valoa itsenäisyyspäivään!

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!