Viikkoraportti

 Viime viikolla:

- kelit olivat aivan kummallisia, yhtenä päivänä oli kevät ja toisena talvi ja sama repeatilla

- vaihdoin ruokapöytään kevätliinan ja aloin käyttää keväthajuvettä 

- Bambi- taulu pääsi vihdoin seinälle, kiitos avusta isä ja kuopus

- mitä vanhemmaksi tulen, sitä vähemmän nautin juhlien järjestämisestä. Juhlastressiä vähensi kuitenkin "hyvin suunniteltu, puoliksi tehty" - motto ja muutama tehoisku ruokakauppaan

- keskiviikkona  kävin koirien kanssa lenkillä ja hain samalla kaupasta muutaman unohtuneen jutun. Siinä kassajonossa hienostuneeseen nenuuni leijaili vahva kakan tuoksu, ja mietin että kenelläköhän on käynyt vahinko. Kassalla kaivoin esiin lompakon  ja sain kysymykseen haisevan vastauksen. Siellähän se oli, koirien (tuoreella tavaralla varustettu) kakkapussi, unohtuneena takin taskuun. Toim huom. En yleensä säilö kakkapusseja, mutta ko tapauksessa yleisiä roskatelineitä ei ollut reitin varrella.  

-  juhlajärkkäilyt meni.....just eikä melkein. Pojat haahuilivat missä haahuilivat, vaikka motkotin ja pyörittelin silmiäni, efortti avun antamiseen oli zerotasoa. Sunnuntaina mussukat aktivoituivat klo 10, jolloin alkoi infernaalinen siivous, mutta parahultaisesti imuri irtisanoi sopimuksensa. Ei muuta kuin rikkakihveli ja harja käyttöön. Näköjään sähläyksen määrä on aina vakio.

- synttärijuhlat olivat rennot ja onnistuneet. Koska sähläämme usein, osa vieraista tuli ajallaan, osa 1 h myöhässä :D Tää on niin tätä. 

- muotikoordinaattori katsoi kultaisen Venlan ja pöyristyi miten kammottavia kolttuja naisilla oli. Ymmärrän, että juhliin pukeudutaan omalla tyylillä, sillä tyylillä joka korostaa omaa persoonaa, se on jokaisen oma asia. En vain ymmärrä miksi persoonaa tarvitsee korostaa rintavaolla, överiavonaisella yläosalla, kummallisella telttamaisella rytkyllä tai ylitupeeratulla tukalla, joka sojottaa taivasta kohti ?

- ekat tulppaanit kotiutuivat meille

 
VIIKON VAATEINSPIS:  Fuksia ja pastellit inspiroivat juuri nyt! Cosin raidallinen paitapusero on just mun näköinen, ja saman merkin kuminauhavyötärölliset farkut myös. HM neule on juuri oikean pinkki, ehkä toki överi - parempi kuitenkin överit kuin vajarit. 

VIIKON AJATUS:

“ My great hope is to laugh as much as I cry; to get my work done and try to love somebody and have the courage to accept the love in return. ”
—    Maya Angelou 1923 - 2014


Valoa viikkoon, murut!3 comments

 1. Kivat vaatteet taas valittu tänne. Näen ne sun päällä. JA taas muistin että voisi talvellakin pukeutua väriin ja mekkoihin. Jos huomenna.

  VastaaPoista
 2. Nauratti tuo, että osa vieraista tuli tunnin myöhässä :D Minulle on kerran käynyt niin, että menin kummitytön synttäreille viikkoa aikaisemmin. Tekevälle sattuu.

  VastaaPoista
 3. Siis niin olen samaa mieltä nyt muotikordinaattorin kanssa. On mahtavaa pukeutua omanlaisiinsa asuihin, mutta välillä se erilaisuuden ja erikoisuuksien haku menee vähän överiksi :)
  Pojat :) Ei voi muuta sanoa :)
  Kivaa loppuviikkoa Taruliini <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!