Niitä näitä kaalinpäitä no 45

Hyvää:

- kun ulkona ei sada vaakatasossa kummallista prujua, ulkona tuoksuu jo hiukan keväältä, räystäissä lotisee, aurinko lämmittää nassua, aurinkolasit ja aurinkorasva on must. Lisää tätä! 

- pinkin ja vihreän liitto, vitsi että näyttää hyvältä. 


 

- pojat tulivat reissusta kotiin ja jälleennäkemisen ILO oli niin suuri. Koirat antoivat satoja suukkoja pojille ja vice versa. 

- aloitin Maikki Harjanteen Ilmaiset monot- kirjan lukemisen. Ihana kirja, lämmin suositus! 

- ihana juttu Mari Rantasilasta uusimmassa Anna-lehdessä. Mikä oivallus oli tämä, "kun sanon, että olen onnellinen, välillä suorastaan ärsyttää, kun kysytään heti seurustelenko? Ihan kun onnellisuus olisi kiinni uudesta suhteesta".

Tämä teksti oli Maikki Harjannen kuolinilmoituksessa HS:ssa. Kosketti!


Haikeaa:

- aloitimme Bogin uuden kodin etsinnät ja sen voin sanoa, että prosessi on kyllä hemmetin vaikea, kivulias, sydän suorastaan itkee. Saimme FB:n jackrusselryhmästä kyselyitä/viestejä kasoittain, mutta  mikä parasta kaksi niistä olivat potentiaalisia. Loppuviikosta Bogi menee kokeilemaan eloa yhdeksi yöksi näihin kahteen eri kotiin. 

Julistan kevään virallisesti alkaneeksi! Ehdoton kevätbiisi on tämä. Biisin depressiivisistä sanoista viis - biisissä mainitaan kuitenkin kevät monta kertaa. KEVÄT on ihanaa aikaa!


5 comments

 1. Ihania vaatteita olit mun silmien iloksi kaivanut esiin. Inspis! Toi Rantasilan juttu oli hyvä kyllä. Oikein hyviä oivalluksia!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rantasila on fiksu, tykkäsin haastiksesta kokonaisuudessaan ! Iloa viikkoon!

   Poista
 2. Toivottavasti Bogille löytyy hyvä uusi koti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaikki sormet ristissä täällä <3 Iloa ja valoa!

   Poista
 3. Rantasila puhuu asiaa! Toivottavasti Bogille nyt löytyy juuri oikeanlainen koti.
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle Taru <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!