Äitienpäiväviikonloppu

Meillä oli täydellinen plääni viikonlopulle. Meidän piti lähteä mökille poikien kanssa ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Suunnitelmissa oli semisti mökkihommia ja siivousta, paljon grilliruokaa, auringonpalvomista, saunomista ja uikkaamista. Ja tietenkin MM lätkä ja Euroviisut. 

Kuinkas sitten kävikään? Kuopuksella tulikin jatkopelit tenniksessä lauantaille ja siihen vielä päälle infernaalinen räkätauti yhdistettynä allergiaan. Pe-la yön ripuloi Kongo, ja lauantaina oli ihan helvetillisesti mattoja pyykättävänä. Hiphei! Needless to say, suunnitelmat menivät täysin uusiksi ja aluksi käsi sydämellä suorastaan v-tti kuin viiriäistä. 
 
Joskus kakkosvaihtoehto voi kuitenkin olla OK.  

Syötiin herkkuruokaa uuniperunoita lohitäytteellä, myöhemmin nachopelti, dippejä ja sipsejä, pöyhittiin tyynyt ja avattiin ääntä. Fiilisteltiin poikien kanssa intensiivisesti lätkää ja Euroviisut, ja johan oli jännät Euroviisut! Käärijä oli tietenkin meidän kaikkien suosikki, pettymys oli suuri kun kummallisesti pöydän alla vääntelehtivä Loreen voitti potin. Toki esitys oli virheetön, Loreen on taidokas laulaja mutta esityksestä jäi kliininen olo. Käärijä jäi meidän sydämiin ja poikien toive on päästä katsomaan hänen keikkaansa kesällä. 

Äitienpäivänä nukuttiin klo 11 saaakka (koska valvottiin yöllä yli 2) ja mä sain jättää väliin aamuisen koiralenkin, esikoinen uhrautui. Aamiaista ei tullut sänkyyn, eikä tullut kukkia (paitsi itse ostamia) - mitä välillä haikailen näin eronneena sinkkuna. Välillä tuntuu, että monet parisuhteessa olevat saavat ruusupuskia ja croisantteja sänkyyn ja gourmet aterioita päivälliseksi. Juu tiedän- ettei ole totta (aina) mutta ehkä sinkkuuden tietyt puolet nostavat päätään äitienpäivänä.

Kuitenkin olen kiitollisena siitä, että äitienpäivälahjani oli poikien tekemä siivous kotona- melkein kaikki kiilsi puts kliin. Kiitollisena maailman parhaista, fiksuista, huumorintajuisista mussukoista, he ovat rakkaus.

Äitienpäivän kruunasi rento iltapäivä oman äidin, poikien ja siskon tytön kanssa. Oltiin laiskoja,  tilattiin noutopizzaa, pelattiin mustaamaijaa, peukkuaasia ja Kimbleä. Kaikki se oli meidän näköistä, ihan tuntui siltä että ELOSSA ollaan, näinkin epäfiinisti, mutta just meille täydellisesti. 

Valoisaa viikkoa <3


1 comment

  1. Ihan täydellisen kuuloinen äitienpäivä ollut sielläkin. Jotenkin sitä kaipaa erilaisia juttuja näin "ikinuorena" kuin silloin oikeasti nuorena. Nyt on vaan kiva olla ja viettää aikaa omien rakkaiden kanssa.
    Ihanaa loppuviikkoa sulle Taru <3

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!