Muutama ilostuttava juttu

                                                                       ** Kosmetiikka ja kirja pr näyte **

- teatteriliput hankittu Baskervillen koiraan (Helsingin  kaupungin teatteri). Jee, niin onnellinen, että pääsen pitkästä aikaa teatteriin ja mikä parasta jo tällä viikolla! Toisaalta suututtaa ihan törkeästi nämä säännökset, jotka vaikuttavat kaikkiin kulttuuririentoihin. Katsomoissa on teattereissa katsojia maksimissaan noin 20 prosenttia salin kapasiteetista. Mistä teatterit ja näyttelijät saavat rahaa näillä katsoja määrillä, vaikka tukea saavatkin yhteiskunnalta? Ihan itkettää. 

- viikonlopun mökkeily teki niin hyvää. Kuikat 6 kpl uiskentivat järvellä ja tekivät lentoharjoituksia. Vahvaa syksyn tuoksua oli ilmassa, mutta perhosia lepatteli iloisina ilmassa yllättävän paljon.  Kullervo piti bileet, oli niin "mukavaa" käydä yöllä puskapissalla, kun joku huutaa "ime munaa". Siihen päälle koiralenkkejä, kasvisherkkuja  ja tietty saunomista. Järvivesi oli virkistävää ja teimme naisporukalla kasvohoitoja. Sunnuntaina tarkesi olla sortseissa ja piti jopa levittää aurinkovoidetta. Taisi olla viimeinen "kesäviikonloppu". Snif.  






- Lavera My Age kiinteyttävä päivä- ja yövoide, jotka sain testiin. Ehdoton suosikkini oli YÖVOIDE. My Age -yövoide on superkosteuttava, hoitava ja ihonpehmentäjä numero yksi, eli jos sinulla on kesän jäljiltä rutikuiva iho, tartu tähän purkkiin! Voidetta voi tietenkin käyttää myös päivällä, niin kuin  minä teen. My Age sarjan öljyseerumi pehmensi myös ihoa, ja olen käyttänyt sitä myös silottamaan huultenympärysten juonteita.

LAVERA Hydrating Sheet mask -Kosteuttava kangasnaamio oli ehdoton suosikkini kasvonaamioista. Kosteuttava, kertakäyttöinen kangasnaamio tuo elvytystä kuivalle iholle. Aloe vera ja luomukurkku rauhoittavat ja raikastavat, hyaluronihappo sitoo kosteutta iholle.

Mikä parasta, Laveran tuotteet ovat kukkaroystävällisiä ja tietenkin luonnonkosmetiikkaa. 

Vink vink! Laveran kosmetiikkaa myydään nyt Fiksuruoka.fi ssa - 70%

- Mhairi McFarlanelta on ilmestynyt uusi kirja: Muuten siitä viime kerrasta. Niin odotan tämän kirjan lukemista!



- tämä Monkin takki!! Niin ihana!

Kuva


- Kongo pääsi tekemään taas koiravauvoja, niitä taitaa olla kohta jo 30!!

Vaikka työjutut  tällä hetkellä auki ja moni muukin juttu auki, ja pari asiaa suorastaan v-taa, pohjavire plussan puolella. Valmentamon ilmainen arpajaisissa saatu valmennus on kulman takana. Valoa syyskuun ekaan viikkoon!


4 comments

  1. Mitä, Kongolla on tuollainen määrä jälkeläisiä? Hyvä kongo!

    Yritä pitää kiinni positiivisesta vireestä! Elämä kantaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kongohan on saanut näyttelyissa muotovaliopystin, jotta tarjontaa riittää, enemmän kuin emännällä :D

      Niin kantaakin, mulla nää fiilikset vaihtelee viikonlpäivittäin :D

      Iloa!!

      Poista
  2. Voi apua noita Kullervon bileitä, taitaa olla aikamoisia järjenjättiläisiä siellä juhlimassa.
    Kongohan on todellinen suurperheen isä :)
    Ihanaa loppuviikkoa Taru ja pidä yllä hyvää virettä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kullervo on ihan omassa luokassaan. Jos jotain positiivista hakemalla hakee, ei tarvitse kuulla Kullervon toilailuita koko atlvena!!

      Ihanaa viikkistä Outi <3 Ja kyllä pidetään hyvä fiilis yllä!

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!