Parasta juuri nyt

perjantai 27. tammikuuta 2017

 • veriappelsiinit, jotka ovat nyt mehukkaimmillaan. Veriappelsiini on todellinen “hedelmien parsa”. Sesongin huippu alkaa tammikuun lopulla ja kestää ainoastaan maaliskuun alkuun. C-vitamiineja roppakaupalla! 
 • hei tammikuu lähenee loppuaan, helmikuu ja KEVÄT on kulman takana
 • Ihanan Minäkö Keski-ikäinen- blogin Tiian huikean aito ja rehellinen kirjoitus  "Miltä tuntuu olla keskinkertainen". Kirjoitus (ja sen aikaansaama keskustelu) on mielestäni hyvä esimerkki blogien voimasta, jakamisesta, vertaistuesta ja sitä kautta voimaantumisesta. Mieleen jäi erityisesti myös Kepposen oivaltava kommentti: " Minusta keskinkertaisuus on arvostettavaa. Minusta keskinkertainen ihminen pyrkii hoitamaan asiansa hyvin kaikilla elämän osa-aloilla. Hän ei ehkä loista yhdelläkään, mutta pyrkii hyvään laajaan kokonaisuuteen. Niillä yksittäisillä loistajilla usein moni elämänalue on aivan rempallaan, usein ne ovat ne perhesuhteet jotka kärsivät. Usein näiden tähtien takana on myös kova panostus muilta ihmisiltä, vanhemmilta, puolisolta."  Kiitos kirjoittamisen kuningatar Tiia että kirjoitit tärkeästä (ja osaltaan vaietusta) aiheesta, kiitos Kepponen, kiitos kaikille, jotka kommentoivat ja olivat keskustelussa mukana! Uskotaan itseemme ja muistetaan, että yhdessä olemme enemmän!
 • uusin aamiaisoivallus: kaurapuuro, johon heitetään kypsäbanaani ja vähän maapähkinävoita, supernam!
 • La la land - soundtrack Spotifyissa. Hyvän tuulen musiikkia, jos mikä! Lämpimät suositteluni!
 • Hupsuttelu- elämän suola
Muistetaan, että elämä on lahja, elämä kantaa! Hyvää ja rentouttavaa viikonloppua, murut!

13 kommenttia :

 1. Kiitos ihanasta piristävästä postauksesta! Elämä on ihanaa, kunhan vain aina muistaisimme sen! Eikä ole mitenkään hävettävää olla keskinkertainen. Kepponen osasi sanoa sen juuri oikealla tavalla. Ihanaa viikonlopppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari ihanista sanoistasi, jotka antavat virtaa tänäänkin. Kyllä sitä välillä ihmettelee, kuinka mahtavaa on että ihmiset jotka eivät ole koskaan tavanneet ovat ystävällisiä toisilleen ja viitsivät kommentoida toisen kirjoituksia.

   Kiitollisena,
   E

   Poista
 2. Olipas mukava, kun kävit vierailulla, niin löysin minäkin tieni tänne. Muuten ei kaikkea kivaa hoksaa..

  Ja tuli iloinen mieli tosta sun profiilikuvauksesta, koska oma mottoni on "ei se oo niin justiinsa" :). Sen on omat poikani mulle opettaneet, kun aina välillä tulee stressattua kaikenlaisesta turhanpäiväisestä. Riittävän hyvä on just hyvä. Ihan kaikessa.

  Iloista viikonloppua vielä tätäkin kautta! Olen ihan varma, että äsken joku kevätlintu visersi ikkunan takana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sellanen vielä tuli mieleen, että jos sua yhtään kiinnostaa ja aihe ei ole ennestään tuttu ja jaksat lukea, niin kirjoittelin muutama postaus sitten Tunnelukoista. Sain itse niitten kautta paljon ymmärrystä siihen, miten käyttäydyn itseäni kohtaan (vaativasti). Mutta en halua näillä häiriköidä :). Olen vaan niin innostunut nyt vähän kaikesta ja haluaisin pelastaa kaikki kaikenlaiselta kurjalta ololta.

   Poista
  2. Moikka ihana Annukka

   Nuo tunnelukot ovat mulle tuttuja siinä mielessä, että olen tehnyt testit, lukenut sen kirjan ja mulla on esim vahvana Epäonnistuminen. Niin just on mua....olen ollut alisuorittaja koko elämäni.

   Nämä ovat niitä juttuja, joita ymmärtää järjen tasolla mutta, joita (minun) on kovin vaikea muuttaa käytöksessä.

   Kiitos, että häiriköit. :)

   Ps. Lisäsin sinut suosikkeihin :)

   Poista
  3. Uu. Kiitos paljon <3. Liityinkin heti sun lukijaksi, kun tulin käymään, mutta en tiedä näkyykö se missään :)?

   Poista
  4. Kiitos ihana (en itse huomannut /osannut, mutta kiitos)! Ja hei sun motto "ei se oo niin justiinsa" :) on niin paras!!

   Poista
 3. Ihana Elisa ja ihan samaa mieltä, yhteisöllinen vertaistuki, mikä voimavara meillä aikuisille naisilla ja hyvyys ja auttavaisuus tulee ovista ja ikkunoista. Tätä on kuules olla keskinkertainen keski-ikäinen. Kepposen kommentti oli oivaltava kulma ja uusi näkemys, miten keskinkertainen ei olekaan keskinkertainen, vaan kaikessa hyvä. <3

  Muiskuja viikonloppuusi ja kiitos, kun linkkasit. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru, että avasit sanallisesti omia tuntoja(n)(s)i. Ja mahtavinta oli se oivallus, että minulla on myös tehtäväni tässä maailmassa. Olet ihana, muisk!

   Poista
 4. Hyvälle mielelle tulin tästä perjantai-postauksesta näin sunnuntai-iltanakin vaikka maanantai ja arki on jo nurkan takana. Ihanan keskinkertaista tulevaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna kivoista sanoistasi. Juuri sopivan ihanan keskinkertaista viikkoa sinnekin!

   Poista
 5. Kiitos siteerauksesta <3
  Bloggaaminen on parhaimmillaan kokemusten ja näkemysten vaihtoa sekä vertaistukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan oikeassa olet! Juuri sopivan ihanan keskinkertaista viikkoa sinnekin!

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top