Eiliset treffit

keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Eiliset treffit miehen kanssa olivat todella mukavat ja rennot, niin kuin ensimmäisetkin. Mies vei mut syömään töölöläisravintola Comaan, joka olikin mulle ihan uusi tuttavuus. Ruoka oli herkkua (tattirisotto taivaallista), ja palvelu hauskan persoonallista. Jotenkin hyväntuulista. Pienessä minikokoisessa ravintolassa oli pienen suuri tunnelma.

Hyvältä tuntuu se, että toisen kanssa on helppo olla ja jutella. Ei ole pitkiä hiljaisuuksia, kysymyksiä, epävarmuutta tai mitään epämukavaa. On vain helppoa (siis ainakin tähän asti).
En siis suostu kuuntelemaan pääni höpinää siitä, miten tässä ei ole mitään erityistä, tai että kaikki menee pieleen  ja mitä ikinä. Ei. Olen lapsellisen innoissani. Ehkä vähän peloissani.
Ryhdyin tässä myös pohtimaan, että pelkäänkö alitajuisesti uutta suhdetta, ihastumista ja rakastumista? Edellinen ero oli raastava ja siitä toipuminen kesti ainakin vuoden. Sen jälkeen on ollut paljon pettymyksiä deittailurintamalla. En haluaisi kokea samaa uudestaan lähivuosina. Elämä on, vai miten se menikään..

Rakkautta kaikkien päivään!
Kuva

17 kommenttia :

 1. Ihanan kuuloista :) Ja on varmaan luonnollista, että pelkää sitä pahinta skenaariota. Mutta onneksi on olemassa myös se paras mahdollinen vaihtoehto ♥

  Valoisaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä :)

   Joo kai se on tavallista, että tuo aiempien tärkeiden ihmissuhteiden haavoja ja malleja myös uusiin ihmissuhteisiin. Tiedostamisen kautta ehkä sitä voi toimia toisin. Toivon.

   Puss muru ja valoa!

   Poista
 2. Kuulostaa tosi hyvältä! Ymmärrän kyllä, että pään sisällä pyörii myös varoittava ääni, mutta yritäpä nyt tainnuttaa se ja nauti. Elämästä ei koskaan tiedä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä yrittää ajatella + ja että elämä kantaa, että aina ei voi rakkaudessa epäonnistua. Eikö siihen(kin) ole jo joku matemaattinen todennäköisyys :)?

   Kiitos tsempistä.

   Poista
 3. Niin, miten nauttia hetkestä eikä pelätä tulevaa?

  Käsken nyt nauttimaan siitä, että tapasit miehen joka on mukava ja joka vielä ainakaan ei ole idiootti :D
  Olet ansainnut ilon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä yritän. Ja yrittänyttä ei laiteta, eikös? ;)

   OLEN KYLLÄ ANSAINNUT ILON!! Puss.

   Poista
 4. Tässähän se meidän monen muunkin ongelma on: miten osata nauttia tästä hetkestä, tarvittaessa hypätä, murehtia sitten jos aihetta on. Mutta kyllä tuo murehtiminen on sen verran kamalaa, etenkin jos kyseessä on sydänsurut, ettei sen takia paljon uskalla heittäytyä. Toivotaan tälle kuitenkin häpi endiä, eikös <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä kanssa toivon häpi endiä, ja eihän tässä voi muuta kuin elää elämänsä. Toivoa, että tää natsaa. Ja jos ei natsaa, sitten se ei ollut tarkoitus.

   Puss sinne!

   Poista
 5. Kyllä tää nyt kuulostaa ihan siltä, että juttu on tarkoitettu onnistumaan terveestä hermoilusta huolimatta. Tai ehkä just siks <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka valoisasta asenteestasi! Yritän pysyä sen ja aallon harjalla!

   Poista
 6. Hyvältä kuulostaa! Koitahan nauttia ilman suurta hermoilua! (En tiedä onnistuisiko itseltä, mutta yritän opetella ja kehittyä asiassa.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän minäkin. Yritän nauttia hetkessä, muuta en voi. Yritän luottaa. Yritän uskoa.

   Vatkaaminen, märehtiminen hiiteen :)!

   Poista
 7. Voi että, toivon parasta❤ Pelätään yhdessä, toisiamme tukien, ja eteenpäin pää pystyssä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin tehdään muru. Pidän peukkuja sulle, pidä sä mulle!

   Poista
 8. Voi että, toivon parasta❤ Pelätään yhdessä, toisiamme tukien, ja eteenpäin pää pystyssä!

  VastaaPoista
 9. Ihanaa, kuulostaa hyvältä :)! Pieni pelko kuuluu asiaan, kun on tarpeeksi monta kertaa ojaan ajanut. Erityisesti se Suuri Tunne tuntuu pelottavalta, mulla on ollut sama juttu. Mutta ei se pelko kannata, kerran se kirpaisee jos onkin taas metsään meno. Nämä rakkauden tunteiden palaset on ihania, löytyy niitä sitten lohkoina tai kokonaisina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana sanoistasi. Erityiesti tuo jäi mieleen: "Mutta ei se pelko kannata, kerran se kirpaisee jos onkin taas metsään meno. Nämä rakkauden tunteiden palaset on ihania, löytyy niitä sitten lohkoina tai kokonaisina."

   Kaikkea kaunista elämääsi, ja rakkautta.

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top