Kauneushaaste

Ihana Satulinnan Tuija   haastoi minut kauneushaasteeseen, kiitos vielä Tuija tästä mukavasta haasteesta :) Rakastan vastailla haasteisiin, joten otin tämän ilolla vastaan.

1. Varhaisin meikkimuistosi?
Aloin meikata silmiäni yllättävän aikaisin, koska sain 6. luokalla paksut (-4) silmälasit. Halusin epävarmuuksissani korostaa silmiäni ja lainasin siskoni lahjaksi saamaa luomiväripalettia meikkiin (anteeksi Suppe!!). Kirjaimellisesti laitoin lilaa luomeen, joten lopputulos oli melko tyrmäävä ja silmät tosiaan korostuivat  :) 


Ripariaikoihin aloin käyttää ystäväni kanssa paksua Cover Girl (?) meikkivoidetta, jota ostettiin Aholaidasta. Sitä läiskättiin kasvoille noin kilo ja sävy oli hyvin ruskea. Mutta päivettyneeltä näytimme ja sehän oli tärkeää. Niin ja huulipuna oli helmiäisvalkoista :D LOL.

2. Mitä meikkejä löytyy käsilaukustasi?
Huulikiiltoja monin kappalein, sekä Bepantheniä. Monta kipaletta. Addiktio mikä addiktio.


3. Lempituoksusi?
Olen ehdottomasti tuoksuihminen ja mulla on tarkka tuoksumuisti.
Huvittavaa miten pienillä asioilla on niin paljon väliä. Esimerkiksi sillä, mitä hajuvettä suihkii aamulla – nyt mulla on uusi puteli mun ikisuosikkia, acqua di gioiaa. Mun tuoksu, raikas mutta potkuakin löytyy!

4. Henkilökohtainen kauneusvinkkisi?
Juo vettä, putsaa kasvot iltaisin. Kosteuta, kosteuta, kosteuta. Niin ja syön Möllerin Omega kolmosta, uskon, että
olet mitä syöt. 

5. Uusin kosmetiikkalöytösi?
 
Body Shopin British Rose Kosteuttava ruusunaamio, on nyt talvella aivan ihana. Tekee juuri sen minkä lupaa eli kosteuttaa. Oma ihoni on naamion jälkeen super pehmeä- kuin vauvan peppu

Tykkään myös Lumenen VALO Glow Boost Kirkastava & silottava hyaluronitiivisteestä. Käytän sitä aamuin illoin, aamuin ennen päivävoidetta. Iho tuntuu oitis kiinteämmältä ja kosteutetulta. Tuntuu että huokoset myös ovat pienentyneet (tai sitten vain kuvittelen).

6. Ikimuistoisin virheostoksesi?


Joskus aikanaan oli Cacharelilla sellainen tuoksu kuin Lou Lou, sellainen turkoosi pullo. Se tuntui josku 90-luvulla olevan kova sana, ja yksi pullo (valitettavasti) tuli käytettyäkin.  Se oli niin tymäkän tainnuttavaa tavaraa, että varmasti kodin banaanikärpäsetkin kuolivat, jos siihen osuivat. Vähemmän sillä miehiä tyrmättiin. Tänä päivänä en käyttäisi.

7. Meikkivoiteella vai ilman?
Käytän meikkivoidetta lähes ympäri vuoden, lukuun ottamatta kesää.

8. Eyeliner vai kajal?
Molemmat. Eyelineriä käytän yläluomeen ja kajalia alaluomen rajaukseen.

9. Tuote, jota ilman et tulisi toimeen?

Bepanthen, ihan paras huulivoide.  

10. Tuote, jota haluat koittaa?
Lumenen Sisu-tuotteita. Esim tuo Sisu naamio kiinnostaisi, sitä on kehuttu monessa blogissa!

En haasta ketään, mutta tartu haasteeseen jos innostaa! Näitä kauneuspostauksia on kiva lukea.

Iloista viikkistä kaikille!   

9 comments

  1. Oih, Cover Girl - se oli se yksi "huippu"merkki silloin joskus huimassa nuoruudessa :D Ja Aholaita oli vakikauppa meikkiostoksille, sillä harvemmin sitä isolle kirkolle päästiin.

    Kiitti ihana, kun otit haasteen vastaan <3

    VastaaPoista
  2. Hauska postaus :D :D
    Tuosta tuoksusta tuli mieleen se aika, kun minä käytin Ysatista. Ja runsaasti. On siinä ollut lähipiirillä sietämistä ;)

    VastaaPoista
  3. Ihana postaus. Ai että, nyt mullekin tulvii mieleen tuoksu- tai paremminkin HAJUmuistoja. Joskus muinaisella 80- ja 90-luvulla tuli toisinaan tilattua Yves Rocherilta ja välillä kokeilin myös niitä tuoksuja. Jestas, jotkut olivat melkoisen tujakoita ja pistäviäkin suorastaan. Mutta niitähän käytettiin, kun kerran viikkorahoilla oli ostettu :D Ja se valkoinen helmiäishuulipuna oli HOT. Meillä päin myös oli muotia vetää resorisukat farkunlahkeiden päälle. Kaikki tuo yhdistettynä neonvärisiin vaatteisiin ja hattarapermikseen - avot! :D

    VastaaPoista
  4. Mukava lukea näitä kauneusjuttuja. Mä käytän hyvin vähän tuoksuja, kun työpaikoillani on usein ollut tuoksuallergikkoja niin pitäähän heitä ajatella.

    VastaaPoista
  5. Todella kiva postaus :)

    Joo muistan todellakin tuon ajan kun piti olla päivetys ympäri vuoden ja tottakai vaalea helmiäishuulipuna! Ja sitä oltiin makeita!

    Taidanpa napata tämän tästä luonnoksiin ja rustata sen. Näitä on omia "the must" juttuja on kiva muistella vuosien takaa.

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  6. Ihana lukea noita sun nuoruus meikkailuja, mie en edes muista mitä sitä itse nuorena laittoikaan naamaan (siitä on niin paljon aikaa).
    Pliiiis neuvo minua miten pääsen blogisi lukijaksi, joka kerta selaan että josko sellaisen nappulan täältä löytäisin mutta en löydä. Olisi helpompaa lukea kun bloggeri mulle aina tarjoaisi sun päivitettyä tekstiä luettavaksi <3

    VastaaPoista
  7. Ihania juttuja ja pakko todeta, että Body Shopin naamiot on ehdottomasti omia lemppareita kaikista. <3 Purnukatkin niin söpöjä. Pakko tuoksutella Sokkarilta, minkälainen on lempituoksusi, niin monet sitä kehuu. Hei hei ihana, vietä kiva lauantai <3

    VastaaPoista
  8. Taidat muistaa vähän väärin :) terveisin pikkusisko

    VastaaPoista
  9. Uuuuh...LouLouta käytetty täälläkin, yäk :-D

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!