Harvoin otan kantaa

perjantai 21. huhtikuuta 2017

....mutta nyt otan. Joutsenlaulu on mielestäni ihan mahtava (lähes pyhä) klassikkokappale, sillä on sanomaa, se tuntuu selkäpiissä saakka ja sillä on mahtava tulkitsija. 

Olen musiikin (& hyvin monen asian) suvereeni epäammattilainen, fiilispohjainen tallaaja mutta sen tiedän mikä (musiikki) koskettaa ja mikä ei. Nouseeko iho kananlihalle, tuntuuko biisi selkäpiissä, tuleeko wau-fiilis?? Ja kyllä kaikki on tietysti subjektiivista.

Sen voin sanoa, että tämä uusi Vain elämää-versio ei koskettanut ollenkaan...ei niin yhtään vaikka yritin varsinkin koska (kivat rahakkaat) klikkiotsikot (ja laskelmoidut tuotantoyhtiöt)  huijasivat kuuntelemaan "koskettavaa" versiota, varsinkin kun yritin olla myötätuntoinen (huippukappale, kokematon laulaja...annan sille mehdollisuuden jne), mutta.....EI.

On versioita ja on versioita, ja joitain versioita ei kannata edes yrittää puolivaloilla.

Näin olkoon.

15 kommenttia :

 1. Makuasioistahan on mahtavaa "kiistellä" :D. Mä en voi jostain syystä enää sietää Yötä, joten kaikki muutokset on vain hyvästä :D. Kaikki muutokset Yön versiolle Joutsenlaulusta on parempaan päin :D. Kai on kuitenkin katsottava Vain Elämää Ollista huolimatta.

  Peace ja Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee ihanaa kun joku huutaa yökyök ja on mielipiteitä...

   Mun mielestä uusi versio oli yliviilattua (mutta epätaidokasta...en olisi halunnut sanoa näin!!) kliinistä p-kaa. Tuli ikävä joutsenlaulumaista rosoa, ihan sama kuka laulaa. Huoh.

   Peace and love sinnekin :)

   Poista
 2. Mä en oikeastaan tykkää Yöstä ollenkaan, tai oikemmin Olli Lindholmista. Mutta ei tuo ohjelman versio ihan surkea ollut, mutta ehkä turhaa hypetystä Jussi Hakulisen reaktion myötä tuo biisi on nyt saanut. Mutta esittäähän sen ihana Samu ❤❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään tykkään mutta tuo kappale on mun mieleen ja siinä on koskettavat sanat.

   Mulle taas Samu ei tuota minkäänlaisia väristyksiä....suuntaan tai toiseen :D

   Poista
 3. Voice of Finland sai minut lähestulkoon vihaamaan Ollia mut ku kuulin noita biisejä niin useampi kyynel siinä tuli vieritettyä. Tulipa melkoinen määrä muistoja nuoruudesta, silloin Yötä tuli kuunneltua oikein urakalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en katsonut VOF:tä mutta eilisen jakson perusteella Olli oli yllättävän avoin ja paljas....Peukut sille!

   Poista
 4. Joutsenlaulu on aina yhtä ihana ja oli tämäkin versio <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun meillä on mielipiteitä eikä yhtään haittaa, että ne eriävät ;)!

   Poista
 5. Ehkä siinä olisi voinut olla vähän enemmän tunnetta :)

  VastaaPoista
 6. Minä olin jo melkein päättänyt, että jätän tämän vuoden Vain elämää kokonaan väliin vaan toisin kävi. Olen jo ihan koukussa - ja pidin jopa Robinin Joutsenlaulusta;)
  Niin ne maut menevät ristiinrastiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olin päättänyt mutta onneksi nainen voi/saa muuttaa mieltään.
   Robinin kappale oli Ok, mutta ei tehnyt mulle selkäväreitä ;P

   Ilon kautta :)

   Poista
 7. Ai ;-) ja mä tykkäsin Samun versiosta tosi paljon - olen kuunnellut sen jo monta kertaa. Sunrise Avenue kyllä kuuluu mun suosikkeihin, olin jopa Helsingin keikalla toissa talvena. Yö ei ole kuulunut minunkaan suosikkeihini, mutta ei tuo Olli nyt niin paha ollutkaan. Aika rankka elämä ollut hänellä välillä. Ja Nikke Ankara veti kyllä pisteet kotiin, oli koskettava esitys <3

  Mukavaa viikonloppua <3

  Terkuin, Johanna

  VastaaPoista
 8. En oo tykännyt Yöstä ikinä, joten no comments. Sulle ihquisalle toivotan hyvää viikonloppua������

  VastaaPoista
 9. Ihan ok tuo oli, mutta kyllä alkuperäinen on minustakin vaikuttavampi. Nikke Ankara pääsi vähän yllättämään... tykkäsin enemmän kuin kuvittelin ja poikahan osaa jopa laulaa.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top