Hei me jännitetään!

keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Tänään matkaan Tallinnaan 40+ blogiporukan kanssa ja täytyy myöntää, että kyllä jännittää niin maan perusteellisesti. Jos edes yhden ihmisen olisin porukasta tavannut olotilani olisi varmasti rauhallisempi, mutta kun en ole vielä tavannut ketään!! Iik ja apuva! Vatsa on jo nyt ihan sekaisin ja tekee mieli pureskella kynsiä hermostuksissaan.

Vaikka omaan välillä erakkopiirteitä, tykkään noin periaatteessa uusien ihmisten tapaamisesta, uudet ihmiset ovat elämän suola. Kuitenkin näin työttömänä - kun piirit ovat pienet, jotten sanoisi olemattomat - ihmisestä saattaa tulla ujohko ja vähän myös epävarma itsestään.  Sitä vähän niin kuin taantuu pikkutytön tasolle 70-luvun Marimekkopyjamassa, tuntee itsensä pieneksi ja käsi hamuaa äidin lämmintä kättä tuomaan turvaa. Tekee mieli mennä omaan turvalliseen kuplaansa peiton alle, ottaa syliin lempinalle ja kuunnella äidin lukemaa iltasatua.

Koska äitiä ei (kai) voi ottaa mukaan matkalle, piti keksiä jotain muuta. Hätäpäissäni otin yhteyttä ihanaan Tiian, josko voidaan tavata ennen lähtöä ja onneksi hän suostui. Aionkin roikkua Tiian käsivarressa kuin takiainen, kenties koko matkan ajan....(no en tietenkään oikeasti roiku. Ehkä.) 

Ja kuitenkin sydämessäni tiedän, että matkasta tulee aivan huippu ja matkaseura on mitä sydämellisintä. Raporttia seuraa!

Heissulivei, uudet seikkailut odottavat!
Iloa päivään mussut!
14 kommenttia :

 1. Ihan huippua! Uskon, että jännittää, mutta sähän oot aina ihmisten kanssa niin säkenöivä ja sympaattinen ja fiksu ♥
  Ihanaa matkaa ja pitäkää hauskaa! :)

  VastaaPoista
 2. Takuulla hauska reissu ja sinä pärjäät kyllä ihan loistavasti😊. Nauti reissusta!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa matkaa ihanille bloggaajille!

  VastaaPoista
 4. Voin luvata, että me ollaan kivoja ja matkasta tulee huippu :) Hei hienoa, että olet jo katsellut vaatteet. Mulla pyörii mielessä vain: passi, passi...

  VastaaPoista
 5. Teillä on hieno matka edessä. Kuten itsekin kirjoitit, matkasta tulee aivan huippu. Uskon ja tiedän sen. Ymmärrän kyllä, kuinka olosuhteiden pakosta ihmisestä helposti tulee ujo ja arka. Itsekin olen tämän kokenut. Tekisi vain mieli paeta juuri sinne omaan kuplaansa ja vetää peitto korville. Olen iloinen puolestasi, että pääset mukaan tälle matkalle ♥

  VastaaPoista
 6. Ihanaa matkaa teille kaikille, varmasti lystiä piisaa <3

  VastaaPoista
 7. Hauska matka tiedossa- ihan varmasti. Ja uskon, että 40+ blokkaajat ovat tosi hauskoja tyyppejä :-)
  Innolla odotan raporttiasi matkasta ;-)

  Nauti!!!

  Terkuin, Johanna

  VastaaPoista
 8. OI, hersyvää reissua teille! Raporttia odotelle, -rosalia

  VastaaPoista
 9. Lämmin kiitos teille kaikille kultaisille, jotka kommentoitte ja tsemppasitte. Täällä jo hiukan keveämpi mieli vaikka vatsassa edelleen kuplintaa :)

  Varmasti tulee ihana reissu, ihmiskohtaamisista, positiivista sellaisista saa niin kovin paljon virtaa.

  Pelkkää parasta ja mukavaa keskiviikkoa kaikille!!

  VastaaPoista
 10. Mitä enemmän ennakkoon jännittää, sitä turhemmaksi se lopulta osoittautuu <3. Tai sitten se jännitys on nimenomaan tarpeellista, koska sillä aina varmistaa, että kaikki menee hyvin ja matkasta tulee ikimuistoinen.

  Iloista reissua!

  VastaaPoista
 11. Ihanaa reissua! Kateellisena tämä alaikäinen odottaa, että täyttäisi 40 ja pääsisi hakemaan mukaan 40+ blogeihin...

  VastaaPoista
 12. Teiähän on siellä ihana porukka, jännitys on varmaan lauennut. Olisin itsekin hakenut reissuun mukaan, mutta olin pari viikkoa sitten toisella 40+-risteilyllä ja perjantaina menossa Tallink Siljan sometapahtumasta voittamalleni Tukholman-risteilylle mieheni kanssa, joten kyllä tässä risteilemään pääsee. Hauskaa matkaa!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top