Tee jotain hassua

keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Milloin teit viimeksi jotain hullua, yllättävää tai hassua? Toivottavasti tällä tai ainakin viime viikolla. 

Mikään ei pidä ihmistä enemmän elossa kuin randomhassuttelu ja hupsuttelu, siinä minä olen hyvä (ja monessa sitten vastapainoksi keskinkertainen). 

Itse saan parahultaisesti vastata omaan kysymykseeni: edellisenä sunnuntaina Prahassa.

Tuolloin pelasimme pullon pyöritystä yhden tanskalaisen ja neljän norjalaisen (miehen) kanssa prahalaisessa baarissa. 

Eihän meidän edes pitänyt mennä ko paikkaan, meillä oli siskon kanssa riitaa ruokapaikasta, minä tuittuilin pikkumyynä ja sisko murjotti - onhan siskoilla suurempi valvollisuus kestää oikuttelua ja hölmöilyä kuin kellään muulla. Osaksi äiti myös toimi rauhan lähettinä ja onnistui missiossaan. Siskon ehdottamaan paikkaan sitten mentiin ja onneksi mentiin. Paikka oli super sympaattinen, hiukan rokahtava, rento. Jossain vaiheessa iltaa ravintolasta menivät sähköt ja istuimme pimeässä ravintolassa n 30 muun asiakkaan kanssa. Kynttilät loistivat ja tunnelma oli pimeydestä huolimatta valoisa. Myöhemmin äitimme lähti hotellille ja meidän piti siskon kanssa ottaa "vielä klassiset yhdet".

Kas kummaa viereiseen pöytään istuin ensin yksi tanskalainen ja sitten neljä norjalaista, ja yhtäkkiä pelataankin pullonpyöritystä pohjoismaisin värityksin.

Kysymykset soljuivat laidasta laitaan: mikä on lempiruokasi, oletko ollut koskaan, todella -hullun lailla- rakastunut? Onko sinulla rikosrekisteriä? Mikä on SKAMin paras tuotantokausi? Kuinka monen ihmisen kanssa harrastit seksiä viime vuonna?

Voin vain sanoa, että oli hullun hauskaa pelata ko. peliä täysin tuntemattomien ihmisten kanssa. Välillä naurettiin  holtittomasti ja kun täysin tuntemattomat ihmiset nauravan samalle asialle, se saa värit näyttämään täydemmiltä, ääriviivat selkeiltä ja ihmiset kauniilta. 

Muutaman tunnin pelaamisen jälkeen tanskalainen ja kaksi suomalaista naista lähtevät nukkumaan ja neljä norjalaista jatkavat iltaa paikallisessa yökerhossa. Muutama halaus, hyvän elämän toivotus ja puff, ilta on historiaa.

The norjalaisia


Kyllä kannatti, se viime sunnuntai. 

Hupsuttelevaa päivää!

19 kommenttia :

 1. Harvoin tulee hupsuteltua, mutta teillä on onnistunut loistavasti! Tällaisista tilanteista jää mukavia muistoja mielen sopukoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tärkeintä, että hupsuttelee itselle tarpeeksi. :)

   Poista
 2. No tosi harvoin tulee tehtyä mitään yllättävää, elämä on nykyisellään jotenkin niin tasaisen paksua... Joskus pitäisi kyllä repäistä! Teidän ilta kuullostaa tosi piristävälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se on, attä usein me aikuiset unohdetaan leikkiä ja hupsuilla. Kaipa tätäkin voi tietoisesti lisätä omaan elämään!

   Poista
 3. Ihana ilta!
  Itseään ei kannata ottaa niin kovin vakavasti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei todellakaan, joka itselleen osaa nauraa, se parhaiten nauraa.

   Poista
 4. Apua mikä hitsin SKAM?! Ihanat hupsuttelijat, muiskuja viikkoon ja uskoakseni teen jatkuvasti jotain älytöntä tai sitten vaan hih huijaan itseäni ja olenkin aikamoinen tylsimys. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli skam on just se nuorten norjalainen nuorten sarja, jota aikuiset katsoo ja elää uudellaan omaa nuoruuttaan ;)

   Sä kyllä hupsuilet paljon <3

   Poista
 5. Vähänkö hienoa heittäytymistä pullonpyörityksen pelaaminen tuiki tuntemattomien kanssa 😂

  Ihan mitään noin vahvaa heittäytymistä en ole tainnut tehdä pitkiin aikoihin jos koskaan. Mutta ukkokullan kanssa kyllä hassutellaan tämän tästä ja saan nauraa pissat housuissa ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ukkokullan kanssa hassuttelu on loistava, jatka samaan malliin <3!!

   Poista
 6. Ihanan kuuloinen heittäytyminen ja hassutteluilta teillä :) Tuollaiset kohtaamiset ihmisten kanssa lämmittävät ja saavat uskomaan siihen, että maailmassa ON toivoa ja sydämellisiä ihmisiä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä maailmassa todellakin ON paljon ihania ihmisiä. Uusia seikkailuja kohti vaan <3!!

   Poista
 7. Kuulostaa älyttömän hauskalta ja todella sulta! Ihana muisto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana muisto indeed. Pullonpyöritys on tuttu juttu, sitä on tullut tehtyä monesti matkoilla.

   Poista
 8. Tuollainen spontaani hulluttelu on parasta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetkessä tehdyt ex tempore jutut ovat kyllä parhautta!

   Poista
 9. Kuulostaapa hauskalta! Ja ihan mun entiseltä elämältä. Viime vuosien stressi ja arjen velvollisuudet ovat tehneet musta tylsän ja vähemmän hupsuttelevan. Tässä asiassa olisi kyllä kehityksen paikka. Hauskaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaan lisäämään hupsuilua elämään. Ne taidot löytyvät sulta selkärangasta ;)

   Poista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top