Weekly Report

keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Viikko oli normiviikko ilman mitään kovin ihmeellisiä tempauksia, joskus sekin on tietenkin paikallaan. Näin lounaan merkeissä mm. ex- työkaverin, jonka kanssa keskusteltiin siitä, miten olisi kiva näin 40+ vaihtaa alaa, mutta vaikealta se tuntuu.... ja kuitenkin ihmiset vaihtavat työpaikkoja koko ajan, eikä taantumakaan kestä ikuisesti. Pohdinnat jatkuvat....

Sunnuntaina - eli vappuaattona minua alkoi toden teolla v-tamaan hyytävä keli. Kylmyys, joka tuntui luissa ja ytimissä. Harmaus, joka teki minustakin harmaan ihmisen. Ajattelin, että ihan sama, pitääkää vappuaattonne, syön sipsejä, siemailen kuplivaa, katson tv:stä hömppää, mulkoilen muita ihmisiä jos niihin törmään, mutta jos vain voin, välttelen niitä (ja niin teinkin). Ei siis ollut mikään super kiva vappuaatto!

Vappupäivänä tapahtui ihme, eli heräsin klo 6 (kuten nykyään aina, koska koira herättää) hyräilevään aurinkoiseen aamuun. Energiatasot olivat tapissaan, hurrikaanin voimalla ja innolla kokkailin ruokaa, siivoilin ja katoin pöytää ulos postimerkin kokoiselle pihalle. Tein koiralenkin hymyssä suin, katselin höperönä keski-ikäisenä oravien ja citykanien puuhia, elämä tuntui taas Vivaldin keväältä. Iltapäivä olikin historiaa, oli niin rennon mukavaa kotoista ja leppoisaa. Lapset kirmailivat lähipihoilla ja aikuiset höpöttelivät omiaan. Oi auringon iloa!

VIIKON ASU: Otin - siperian hyisen kelinkin uhmalla - esiin trenssin. Harmaan kaulaliinan kera se lämmitti mua juuri ja juuri.

VIIKON PELÄSTYS: Kävimme koiruuden kanssa koirapuistossa viikonloppuna kun nuori (tuttu) staffi hyökkäsi ja kävi kiinni koiruuden leukaan ja kaulaan. Puri raivokkaasti siinä sitten muristen ja äristen vaikka yritin heti päästä väliin. Koiran raivo oli niin suuri ettei mitään vaikutusta ennen kun staffin  omistaja tuli irrottamaan koiran leuat irti ja sai siitä itselleen palkaksi veriset sormet. Koiruus oli aivan peloissaan tilanteen jälkeen ja niin olin minäkin, hyökkäyksen voima/äkillisyys oli niin suuri. Illalla huomasin kaulapannan alla verisen haavan, joka oli ehkä n 1,5 cm pitkä. Putsasin haavan ja kiitin universumia siitä, ettei käynyt pahemmin.

VIIKON HIMOTUS: Tykkään nimenomaan laukun mittasuhteista, vaikka yleensä tykkään super isoista ja pussukkamaisista laukuista. Minkäs nainen mieliteoilleen voi ;) Rennon särmä ja monikäyttöinen laukku, jota voi käyttää yli olan. Tennareidenkin kaveri.

VIIKON ILOUUTINEN: Onnistuneet koiran ulkoilutus Tindertreffit, niin onnistuneet että kävimme eilen uudestaan. Ei tästä enempää mutta onpa mukavaa käydä treffeillä niin, että juttu luistaa.

VIIKON AJATUS:  
Ajattele, että jokainen ihminen,
joka sattuu tiellesi, on tärkeä sinulle.
Hän on tilaisuus, jonka voit käyttää
tai jättää käyttämättä.
Kersti Bergroth 
Oi onnea kun saimme syödä ulkona


Vappufiilistä
Ilon kautta pikkulauantaihin!

10 kommenttia :

 1. Onneksi koiruudella kaikki hyvin ❤️

  Mulla on trenssi ym. kevättakit siirtetty jo talvisäilöstä eteisen kaappiin, mutten ole vielä uskaltanut laittaa päälleni, kevytuntsikka saa vielä lämmittää.

  Aurinkoista päivää aurinkoinen ❤️☀️❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi, kyllä jo maalailin kauhukuvia kun koira oli aivan apea reppana yhden päivän ajan...ei pystynyt haukottelemaan tai avamaan suuta kunnolla. Onneksi seuraavana päivänä tokeni ajan kanssa....

   Tällä viikolla trenssi on onneksi jo käypä takki, oi onnea. Elämän pieniä iloja!

   Muiskuja!

   Poista
 2. Sinulla on ollut mukava perusviikko takana. Nuo koirapuistot ovat välillä tosi kurjia paikkoja, koska eihän kenenkään koira koskaan käy kenenkään toisen kimppuun. Ainoa huono puoli on, että niissä tapahtuvia vakavia vahinkoja ei korvaa koiran vakuutus. Siellä käydään omalla riskillä. Erään tuttavan koira menetti puistotappelussa toisen silmänsä. Meidän Eka ei edes viihdy puistossa. Seisoo porttia vasten odottamassa, kuin lapset päiväkodissa, että mennään pois.
  Ihania vappukuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mehän käydään koirapuistossa lähes päivittäin ja tämä oli ensimmäinen kerta jolloin saatiin haava. Yleensä meillä päin niissä on todella mukavaa ja fiksua porukkaa.

   Sehän tässä muakin pelotti, että jos haaveri olisi ollut pahempi ja olisi pitä nyt mennä lääkäriin röntgenkuvauksineen, kaikki olisi mennyt omasta pussista. Oman koiran vakuutus ei tosiaan näitä korvaa. Meidän koiralla on vastuuvakuutus, joten jos se tekisi jotain, sen vakuutus sentään korvaisi.

   Iloa viikkoon!

   Poista
 3. Musta on niin viehko ajatus tuo tindertreffailu koiran kanssa. Ja vähänkö kiva et näitte uudestaan :D

  Osaan eläytyä sun vappuaattotunnelmiin. Mun viiime vappu oli just tollanen. kaveri oli änkeämässä kylään tinderdeittinsä kanssa ihan väen vängällä ja lähes ärjyin että PYSYKÄÄKIN poissa :D
  Yksinäistä rypemistä, mutta oikeasti ihan nautittavaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koiralenkkeily on hauska tapa tutustua....ja tervehenkinen. Kivaa on se, että tällä deitillä on kanssa oma russeli ;)

   Nää hauskat perhepyhät on joskus vaikeita, vieläkin vaikka olen jo niihin tottunut. Kivaakin toisaalta. Ja ehkä jopa voimaannuttavaa jollain hullulla tavalla.

   Poista
 4. Hurja juttu tuo koirasi tapaus... Onneksi kaikki hyvin! Ja ihanaa laukkua kuolaat ;)
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Michael Kors osaa kyllä laukut ja naisella pitää olla haaveita :) Iloa!!

   Poista
 5. Huhhuh tuo koirahyökkäys, mikä peljästys. Niin ihania fiiliskuvia ja peukut onnistuneille treffeille, niistä lisää. Muiskuja 💖💖

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raporttia seuraa jos jatkoa seuraa ;) Pidän edelleen jalat maassa.

   Muiskuja viikkoon <3

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top