Maailman paras käsivoide löytynyt

perjantai 13. huhtikuuta 2018

Jos olen allapäin, yritän nähdä ympärilläni kauneutta ja keskittyä siihen. Hemmottelen itseäni. Keitän kahvia. Syön jotain lohdullista, kuten puuroa tai pastaa. Suihkauttelen uutta hajuvettä. Katson jotain, josta tulee hyvä mieli (esim Yle Areenan Victoria). Lakkaan kynnet. Luen naistenlehteä.

Tässä yhtenä iltana kun olin vähän huonolla mielellä, tein itselleni melko täydellisen kotispa-hoidon. Kuorin vartalon, kuivaharjasin, rasvasin ja öljysin vartalon kokeiluun saamallani Madara Infusion Vert Body Oil - vartaloöljyllä ja  ihanalla Mádara Infusion Vert Intense Antioxidant Body Cream  vartalovoiteella, joka on elvyttävä ja ihoa uudistava vartalovoide.  Tuoksu on erittäin miellyttävä; mielialaa kohottavaa ja energisoivaa timjamia ja sitruunamelissaa.  Öljyn kevyt koostumus sopii talvikuivalle iholleni ja pitää kuivuudesta johtuvan kiristävän tunteen poissa. Positiivista on myös se, että öljy ei  jää kiiltelemään, vaan imeytyy nopeasti. Tykkäsin molemmista tuotteista kovasti ja kiva tuoksu piristi tosiaan mieltäkin!


Mádara sai alkunsa neljän nuoren latvialaisnaisen – Zanen, Lotten, Paulan ja Lienen intohimoisesta unelmasta luonnolliseen elämäntapaan. Naisten unelma sai nimensä matara-kasvin mukaan, joka on kasvanut pohjoisen Latvian niityillä ja merenrantojen dyyneillä vuosisatojen ajan ja jota kautta aikojen viisaat naiset olivat käyttäneet kauneuteen ja lääkitsemiseen. Nyt siitä tuli luonnollisen elämäntavan, kauneuden ja voimakkaiden pohjoisten kasvien symboli. Mádara valmistaa korkealaatuisia luonnonkosmetiikkatuotteita pohjoisen tehokkaista kasviraaka-aineista. 

Loppuun vielä hehkutus. Kuten olen aiemminkin kirjoittanut, olen pahemman luokan käsivoideaddikti. Nyt löytyi uusi suosikki, joka ei hevillä mene vaihtoon! Mádara Infusion Vert Repairing Multi-Layer Hand Cream on paksu ja kermainen, mutta imeytyy muutamissa sekunneissa. Tekee kädet ihanan pehmeiksi. Tuoksuna ovat peltokorte, timjami ja sitruunamelissa. Työkamukin tätä testasi, ja aikoi heti ostaa...I h a n a tuote.

Madara oli mulle ihan uusi tuttavuus, mutta tämä oli rakkautta ensi rasvailulla. Tuotteet ovat todella laadukkaita ja mikä parasta: luonnonkosmetiikkaa. Hinnatkin ovat erittäin kohtuullisia. Suositukseni!

Madaran tuotteet pr näytteitä- kiitos.8 kommenttia :

 1. Tuollaiset itsensä hemmottelut tekevät välillä hyvää. Ikävä toki kuulla, että olet ollut huonolla mielellä.
  Käsivoiteissa itseäni inhottaa usein se lähmäisyys, joka niistä jää käsiin ja tuntuu, ettei pitkään aikaan voi tehdä mitään. Juuri tuollainen nopeasti imeytyjä käsivoide olisi oikein pro!
  Kivaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä -käsirasva ei saa oolla missään nimessä klähmäinen. Nopea imeytyminen ja se, etei rasvaa tarvitse heti lisätä uudelleen ovat ihan MUST.

   Kiitos kun kommenoit ja Ihanaa uutta viikkoa <3!

   Poista
 2. Käsirasvariippuvainen täälläkin! Oikeastaan kesä on ainoa vuodenaika, jolloin kädet eivät ole kuivat. Lisäksi salillakäynti tekee kämmeniin kovettumia, joihin ei edes rasvat auta. Jos joskus törmään tuohon Madaraan, niin ostan - kuulostaa sen verran hyvältä :)

  Mukavaa viikkistä ja tsemppihalauksia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Madran alemyynti on itse asiassa huomenna (kestaa vain yhden päivän) kannnattaa tsekata. Lumenen käsivoiteesta ei voi edes puhua samana päivänä versus tämä :)

   Kiitos tsempeistä, niitä tarvitaan! Aurinkoa viikkoon <3!

   Poista
 3. Kuulostaa hyvältä nuo hemmotteluhetket. Madara on kyllä niin niin ihana brändi ja kunnia on ollut tavata kaunis Lottekin pariin kertaan. Siltikin olen niin jumiutunut L'Occitanen Shea käsivoiteeseen, eikä parempaa ole vielä tullut vastaan. Noin muutoin Madaralta löytyy niin fantastisia tuotteita, aah kuten pihlajavoide. <3

  Ihanaa viikkistä Taru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle Madara oli uusi tuttava, vaikka moni on kehunut esim sarjan kasvovetta ja sunkin mainitsemaa pihjalavoidetta.

   L'Occitanen Sheaa en olekaan kokeillut, pitää laittaa korvan taakse!

   Iloa viikkoon Tiia <3

   Poista
 4. Tuollaiset hemmotteluhetket on ihania. Minä olen innostunut hoitamaan käsiäni oikein kunnolla. Minun työssä kun käsiä tulee pestyä jatkuvasta tai sitten menee puolipulloa käsidesiä päivässä. Kuivuus on taattu, jos ei käsiä hoida. Pitääpä laittaa muistiin tuo käsirasva, koska se kuulostaa tosi hyvältä ja varmasti tuoksuukin kivan raikkaalta.
  Aurinkoista viikonloppua ihana Taru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä iässä käsien rasvaus on kyllä ihan must, en pärjäisi päivääkään ilman käsirasvaa.

   Ihanaa uutta viikkoa Outi <3

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top