Tyylilyyli: rennon värikäs

Tämän viikon tyylilyyli on ihana Tuija, jonka olen tuntenut blogien kautta jo monta vuotta, mutta jonka tapasin vasta 2 vuotta sitten ensi kertaa Tampereella blogitapaamisessa. Se oli synkkausta heti ensi hetkestä. Tuija on ns. toiminnan nainen, joka tekee eikä jää vatvomaan tekemisiä, niin kuin eräät (lol). Ja hän on  super sydämellinen, iloinen ja hersyvä. Hänellä, niin kuin meillä kaikilla on juuri se oma tyyli, jota kutsuisin ehkä rennon iloiseksi tai rennon värikkääksi. Erityisesti ihailen Tuijan tapaa käyttää iloisia värejä, keltainen, vihreä, punainen - kaikki on nähty Tuijan päällä.    

Päästetään Tuija ääneen:


Ihana keltainen kukkapaita Lontoosta

Miten pukeudut töihin?

Rennon siististi ja mukavasti, tyylin mekko tai housut+neule. Neuletakki tai poncho on aina mukana. Paitisten pitää olla mukavia ja kiristämättömiä. Farkkuja pyrin välttämään, vaikkei meillä mitään pukeutumiskoodia olekaan. Mukavat kengät on ihan must, käytän jopa lenkkareita. Monet käyttävät töissä villasukkia ja arvatkaa vaan haluaisinko minäkin. Täytyisi ensin löytää (raaskia ostaa) kivat läpsyttimet (bling-bling-Birkenstockit) töihin, jotta tarvittaessa ne voisi kiskaista jalkaan villasukkien kanssa. 

Millainen on luottoasusi?

Eiköhän se ole juurikin tuollainen töissä käyttämäni asu. Toki jos rehellisiä ollaan, eniten käytän varmaan verkkareita/leggareita ja mukavaa paitaa niiden villasukkien kera. Pääasia, ettei kirisitä eikä purista. Ja tässä iässä puen päälleni yleensä sitä mistä itse tykkään ja missä itse viihdyn. Voi olla, että jonkun mielestä jokin vaatekappale olisi saanut jäädä pukematta, mutta en anna sen haitata. Kukaan meistä ei ole täydellinen.

Mikä on suosikkivaatteesi?

Tylsästi vastaan, että tuo kotiasu: verkkari/leggarit, mukava paita ja ehdottomasti villasukat!

Mikä on rakkain tyylilöytösi?

Taidan vieläkin sitä odottaa :D

Miten pukeudut juhliin?

Meidän elämässä on niin vähän juhlia, että tähän on oikeasti vaikea vastata. Mutta jos juhlat on tyyliin ystävien kanssa iltaa viettämään, vähän rokimmat housut ja siistimpi paita. Jos joku virallisempi juhla, silloin pukeudun mekkoon. Tosin tällä hetkellä vaatekaapissa on juhlamekon mentävä aukko. Ehkä sen hankin sitten, kun tulee ne juhlat.

Mitä et ikinä pukisi päällesi?

Sanomattakin on selvää, että napapaidat eivät ole minun vartalolleni eikä tosin iällekään sopivia. En halua, että pian 13-vuotta täyttävä tyttärenikään niitä käyttäisi (eikä käytäkään). Turkkeja en halua, teko-sellaisia kylläkin voisin käyttää. Sellaiset muovisen näköiset housut ja minihameet on kyllä ehdoton nou-nou.

Kenen tyyliä ihailet?

Enpä osaa tähänkään ketään tiettyä nimetä. Tykkään niin monenlaisista tyyleistä.

Tuoksu? 

Olen vuosia ollut vannoutunut Hugo Bossin tuoksujen käyttäjä, joten niitä löytyy nytkin useampi. Satunnaisia ”vierailijoita” joskus eksyy käyttöön. 

Lempimerkit?

Nyt on oltava rehellinen ja sanottava, ettei mulla ole lempimerkkiä. Ostan yleensä sitä mistä tykkään, mikä jotenkuten sopii mulle ja mihin rahat riittää. Luksusmerkeistä en edes haaveile.

Suosikkinaistenlehti?

Mä oon tosi tylsä tyyppi tähän tyylilyyli-postaukseen, joka on kyllä eittämättä ehdoton lemppari blogisarja. Mutta mä en lue naistenlehtiä, oikeasti. Joskus saatan tilata lahjalehtenä, siis sellaisena ilmaisena itselleni kuukauden Annat, mutta enemmän ole sisustuslehti-ihmisiä, joita niitäkään en enää juurikaan lue.

Viimeksi luettu loistokirja?

Loistokirja on niin suhteellinen käsite, mutta etelän lomalla parisen viikkoa sitten luin Jojo Moyesin Elä rohkeasti ja Lucinda Rileyn Enkelipuun. Tykkäsin molemmista tosi paljon. Kevään jälkeen on lukeminen vähän jäänyt ja näin syksyn tullen ajan vie käsityöt.

TV-lemppari?

Greyn Anatomia, Gilmore Girls, rikossarjat, Suomen kaunein koti, Kotoisa, Koko Suomi leipoo jne. Posse on koko perheen yhteinen ohjelma, jota varten varataan kasa irtsareita.

Viimeisin ostokseni?

Jos siis puhutaan vaateostoksesta, se taitaa olla I love me -messuilta ostamani Vilan pitkä neuletakki. On ollut paljon käytössä. Niin ja tilauksessa on kivat lakerikengät Zalandolta.

Paras kesähankinta?

Taisi olla Birkenstockin varvassandaalit ja Adidaksen Superstarit. Niillä on kuljettu ja paljon. Ja keltainen kukkapaita Lontoosta. Muutenkin kukkakuosit ovat lisääntyneet vaatevarastossani, harmittavasti kukkamekkokuvat epäonnistuivat täysin.

Syksyn ehdoton hankinta?

Oikeastaan en tarvitse juuri nyt mitään, mutta ainahan niitä haaveita on. Jos löytäisi (jos etsisin), niin kunnon nahkainen biker-rotsi on aina hankintalistalla. Uudet chelsea-bootsit haluaisin myös, mustat
sellaiset. Ja vuodenaikaan riippumatta ostoslistalla on pieni laukku sekin ehdottomasti mustana. Ehkä sen ostan itselleni joululahjaksi, jos tontut eivät satu kuulemaan toivettani.

Ensimmäinen muotimuisto?

Tähän tuli heti kaksi muistoa, en vain muista kumpi oli ensin. Toinen oli ala-asteella silloin niin hienot ns. discolenkkarit eli sellaiset korkeakorkoiset. Tosin luokkamme primadonnalla oli tietenkin hienommat ja kalliimmat, eikä tämä nykyään kovin kyseenalaista julkisuutta nauttiva henkikö suinkaan malttanut olla siitä mainitsematta.
Toinen muisto on katkeransuloinen. Isosisko sai mennä kaverinsa kanssa Tampereen keskustaan Mic Macin myymälään ostamaan farkut ja nehän oli tietty nappi-Levikset. Voi sitä kateuden määrää!


Laivalla juhlamoodissa :)
Luottokorut
Millaisia koruja käytät?

Valkokultaiset sormukset kulkevat aina mukana. Korvissa joko pienet timanttinapit tai helmikorvikset. Nämä kaikki mieheltä saatuja. Ranteessa saattaa joskus killua jotain, mutta nyt on taas vähän simppelimpi kausi menossa, joten korut on aika minimissä. Kaulassa roikkuu joku kolmesta lempparistani.

Kiitos ihana Tuija kun valotit omaa tyyliäsi! Sait aikaan mm intohimon hankkia keltainen paita ja ranteeseen/kaulaan tuollaisen ihanan korun jossa on jokin kaunis ajatus. Muisk!

15 comments

  1. Aivan ihana tyyli ja kaikki Tuijan vaatteet ehdottomasti pukisin itsellenikin. <3 Ihanat te ystävykset. Kivaa keskiviikkoa Taru. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä nuo kaikki Tuijan värikkäät paidat lähtisi munkin kaapppiin.

      Ihanaa sunnuntaita Tiia <3

      Poista
  2. Ihana, ihana <3<3<3. Ihan just Tuijan näköinen postaus. Ja vitsit, miten kiva keltainen kukkapaita, joka vois hyvin olla mekkokin (vähän pidempänä vissiin kuitenkin :D).

    Ja justiin toi kakkoskuvan tyyli on (myös) sellainen, jota ihailen. Rento, mutta siisti. Mukava päällä, mutta samalla tyylikäs. Kivan takin ja kivan huivin yhdistelmä, jolla pärjää missä vaan.

    Iloista mieltä täältä teille molemmille tyylilyyleille toivottelee tuulihouspentti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuija on kyllä tyylikäs ja ihmettelen sitä, että hän ei itse (aina) näe sitä. Hassu nainen, niin kuin sinäkin - koska olen varma että sullakin on just oma IHANA tyyli, etkä ole mikään tuulihousulyyli, höps!

      Poista
  3. Ihana Tuija! Mä tykkään Tuijan tyylistä, joka on samaan aikaan rento ja todella timanttisen särmä. Ja hiukset - ne ansaitsevat oman maininnan, koska ne ovat aina tiptop ja ihailen hänen leikkaustaan ja hiusväriään yli kaiken :) (Missä kampaajalla käyt Tuija??)

    Muiskuja tyylilyyleille! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä kuvauksestasi - hiukset ovat aina tiptop, toisin kuin jollainen eräillä :D

      Muiskuja sinne toiselle tyylilyylille! ♥

      Poista
  4. Tuija on kyllä ihana ja hänen tyylinsä kaunis ja rento! Tyylilyyli <3

    VastaaPoista
  5. Kiitos kaikille ihanista kommenteista. Ja Tarulle kiitos, kun kuvittelee mun olevan jonkun sortin tyylilyyli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun rohkaisit mielesi sinä upea hassu tyylikäs nainen <3<3

      Poista
  6. Hyvältä näyttää tämäkin tyylilyyli! Ihanat lenkkarit! !<3

    VastaaPoista
  7. Olipa taaas kiva tyylipostaus! Tuijalla on kiva ja värikäs tyyli. Sopii hyvin hänen aurinkoiseen persoonaansa. Ihanat nuo kultaiset lenkkarit sekä vihreät laukku ja kengät! Ja se kaikkein paras on Tuijan kaunis hymy <3

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!