Hullarit tulevat - oletko valmis?

Kas vaan, ne ovat taas täällä, tai ainakin huomenna ovat, Hulluilta Päiviltä on ainakin täällä pk-seudulla vaikea välttyä. Ja niin kuin sanonta kuuluu: if you can't beat them, join them.  En ole aiemmin antanut periksi karttamilleni ”hullutuksille”, erityisesti jos ne ovat järki- tai ruokaostoksia. Kun tarkkaan tutkii kuvaston, ja osaa vähän ennakoida, niin hyviä hankintoja on tullut tehtyä, kun pitää tolkun mukana. Tässä alla  niitä, joita kurkin tänä vuonna.

Iittalan Nappulat miellyttävät silmää kovasti, tuo metallinen olisi niin ihana.

Kosmetiikkapuolella kiinnostavat kovasti luonnonkosmetiikka, korealainen kosmetiikka ja vitamiinit. Madaran kasvovesi on vaan paras, sitä en aio vaihtaa, ellen löydä parempaa. 
   


Kocostarin Camellia Happy Maskia (nimikin on jo enne) olen toivottavasti joskus aiemminkin kehunut, se on kasvoja tehokkaasti kosteuttava kangasnaamio. Se sisältää mm. japanilaisen kameliakukan siemenöljyä, arganöljyä ja sheavoita, jotka tekevät ihosta kosteutetun ja sileän. Tätä kyllä saa netistä 3,9 euron hintaan, joten ale ei ole kovinkaan iso.

Biotiinia syön säännöllisesti sen jälkeen kun ex-työpaikan naispuoliset kollegat vannoivat ko. tuotteen nimeen.


Mullahan on pojat, jotka käyttävät lähes pelkästään urheiluvaatteita. Niiden pitää valitettavasti olla jotain merkkiä, muuten tulee the nolaus koulussa. Nyt saa kelpo hintaan Adidasta.


Crossbody bagit ovat edelleen in, eikä mulla ole PIENTÄ laukkua, tämä Ted Baker olisi kyllä ihana.


Vagabondin nahkakengät ovat mukavan näköiset.




Semmosta tänään, tehkää löytöjä jos on tarpeita, muuten ei ehkä kannata (ellei ole paksu lompakko).
Onko sinulla kiikarissa jotain?

2 comments

  1. Pari kertaa vuonna nakki ja muussi, erehdyin Helsingin Stockmannille hullareiden aikaan. Sen jälkeen en ole hullareilla käynyt, kamala kokemus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah joo samaa mieltä, Hullareilla pitää tehdä muutama täsmäisku ja sitten ULOS äkkiä. Iloa viikkikseen Outi <3

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!