Kaviaaria kesän kuivattamille kasvoille

keskiviikko 11. syyskuuta 2019

Kasvonaamiot ovat mitä parhain tapa pitää pieni hemmotteluhetki kotona ja ne ovat tietysti tärkeä osa ihonhoitorutiineja näin kesän jälkeen, jolloin aurinko on voinut kuivattaa ihoa. Rakastan erilaisia naamioita ja niitä onkin kertynyt kotiin aika monta.  Käytän naamioita viikoittain vähintään 2 krt. Käytössäni on kangasnaamioita ja sen lisäksi liftaavia ja napakoittavia purkkinaamioita. Kaiken a ja o on se, että säilytät naamiota jääkaapissa, se mielestäni tuplaa vaikutuksen!! Kannattaa myös kuoria kasvot ennen naamion käyttöä, jolloin iho on vastaanottavainen   

Garnierin kosteuttavan naamion sain muistaakseni Tuulalta vuosi sitten synttärilahjana  ja sen jälkeen näitä on tullut ostettua monenmonta kertaa.  Rakastan näitä kangashirvityksiä, joissa näytän ihan Hannibal Lecteriltä. 

Kokemus: Naamio näyttää hitusen kammottavalta naamalla mutta tuntuu aivan ihanalta. Tuotteen avaaminen on pienesti omituinen "kondomifibainen" hetki mutta naamalla se tuntuu tosi hyvältä. 

Naamiota pidetään iholla 10-20 min ja hoidon jälkeen iho on erittäin pehmeä, kosteutettu ja sileä. Tehokosteutus häivyttää iholta pieniä, kuivuuden aiheuttamia ryppyjä ja tekee ihosta heleämmän. Myös ennen juhlia tai muuta tärkeää tapahtumaa sheet mask toimii pikakaunistajana. Hinta 2 eur.

Uusin kokeiluni on testiin saatu Lierac Lift Integral ”Lift Flash” naamio. Kiinteyttävä, ihon täyteläisyyden palauttava, virkistävä ja kosteuttava naamio on tarkoitettu kaikille ihotyypeille ja se on täydellinen tuhkimonaamio. 

Kokemus: Ihana, raikas, hieman makeahko tuoksu ja pehmeä, geelimäinen koostumus. Naamio on helppo levittää,  ja mikä parasta, tätä naamiota ei tarvitse pestä pois.

5–10 minuutissa imeytyvän naamion voi jättää jopa meikin alle, ja se vähentää nopeasti kasvojen kiiltoa ja napakoittaa ihoa. Naamio sopii kaikille, jotka haluavat korjata veltostuneita kasvonpiirteitään ja palauttaa kasvojensa positiivisen ilmeen. Eli auttaa pois väsähtäneestä ja ehkä nuukahtaneestakin ilmeestä. Hinta 47 e mutta nyt tarjouksessa esim täällä (klik) 37 e

Lierac naamio on pr-näyte

5 kommenttia :

 1. Ihania juttuja ja Lierac on kyllä upea brändi. Suosikki apteekkimerkeistä.

  Ihanaa viikon jatkoa Taru. <3

  VastaaPoista
 2. Minä oon ihan rakastunut kangasnaamioihin. Sellainen naamassa olen kerran onnistunut poikani säikäyttämään :)
  Ihanaa iltaa Taru <3

  VastaaPoista
 3. Apua. Mun viime naamiosta, joku kahden euron marketjuttu, on ainakin puoli vuotta!!! Selvästikään en vieläkään ole kovin kosmetiikkaorientoitunut :-D
  Kiitos muistutuksesta ja jaksamista loppuviikkoon. Ihan just on viikonloppu!

  VastaaPoista
 4. Tuo Lieracin naamio on ihana, se napakoittaa ihoa mukavasti.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Powered By Blogger
Back to Top