Parasta juuri nyt

- uusin Me Naiset oli oikein verraton lukupaketti. Kiinnostavaa oli mm. Anne Kukkohovin ja Kaarina Utrion haastikset. Anne Kukkohovi puffasi uutta kirjaansa ja erityisesti pidin siitä, että hän halusi katkaista puhumattomuuden kierteen äitinsä kuoleman jälkeen veljensä itsemurhasta, ja kertoa avoimesti, mitä kaikkea perhe kävi läpi ja millaiset jäljet se häneen jätti.
On tärkeää ymmärtää, että vaikka tulisi rikkinäisistä ja rankoistakin olosuhteista, minuuttaan voi muuttaa vielä aikuisena. Ihminen
kehittyy koko ajan. Minulle tärkein keino on ollut avoimuus. En halua viedä salaisuuksia mukanani hautaan äitini tavoin, vaan
jos jollekin tarinani jakamisesta on apua, avoimuus on kannattanut."
Anne toivoo, että avoimuus inspiroisi muita jakamaan omia vaikeita kokemuksiaan esimerkiksi somessa hashtagilla #annehaaste. Hyvä Anne!
- Hullut päivät ja ruokaostokset Herkusta (muuta en ostanut). Ostin mm juustoja, salaatteja ja ihanaa vuohenjuustolasagnea.
- voihan Trump! Tämä ao. video jaksoi naurattaa töissä aika monta kertaa ja kuten tiedämme; nauru pidentää ikää.
- the ruska. Nyt on ruska kauneimmillaan ja vaikka inhoan räntäsadetta, kyllä luonto on nyt huikea.
- korealainen THANK YOU FARMER Back to Relax Soothing Gel Mask, jota bloggaaja Virve Fredman suositteli (klik). Raikas geelinaamio täyttää ihon kosteusvarastoja loistavasti ja sen rauhoittava koostumus tasoittaa ihoa. Hintaa taisi olla 25 e ja tilasin naamion ebaystä.

Verrantonta viikkistä, puput.






10 comments

  1. Tuo geelinaamio kuulostaa huipulta! Mulla on itseasiassa uusin MeNaiset vielä lukematta, taidampa siirtyä täältä blogimaailmasta sen pariin :)

    Rentouttavaa viikonloppua ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämpimästi suosisittelen Me Naisia, Anna-lehti jäi tällä viikolla kakkoseksi.

      Ihanaa uutta viikkoa <3

      Poista
  2. Trump on kyllä yksi iso pelle, jota ei kai kukaan ota enää kovin vakavasti.
    Naamiot on vaan niin ihania. Kyllä taas iho tarvitsee enemmän kosteutusta, kaikki keinot on siis sallittuja.
    Ihanaa viikonloppua muru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä vaan ihmetteleee, kuinka pitkäään Trump voi porskuttaa, vaikka mokailee ja tekee virheitä jatkuvasti.

      Syksyn tullen iho huutaa kosteutta, onneksi on keksitty keinot kosteuttaa :D

      Ihanaa viikkoa Outiliini!

      Poista
  3. Ihana Anne. Läheisen itsemurhasta ei taatusti koskaan toivu, siihen tulee aina mukaan syyllisyys ja mitä jos ja olisinko voinut tehdä jotain, jotta asialta olisi vältytty. Hirmuinen taakka ja helvetti mitä käyneet läpi.

    Trump, siis eikö sitä saada potkittua jo pois, maailma on ihan hullu!

    Naamio kuulostaa ihanalta ja Virve on niin pro.

    Kivaa viikonloppua ihana Taru. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä läheisen itsemurhasta. Kun läheisen kuolema on muutenkin hemmetin rankka kokemus, miten selvitä syyllisyydestä ja jos/miksi/mitä jos kysymyksistä? Nostan kyllä hattua Annelle <3

      Trump, niin toivot, että olet pian huitsin nevadassa Usasta. Pelle mikä pelle!

      Virvellä on mainioita suosituksia, varsinkin jos on innostunut korealaisesta kosmetiikasta.

      Ihanaa uutta viikkoa Tiia <3

      Poista
  4. Kiitos naamiovinkistä! Huomaan jo kasvoilla vuodenajan vaihtumisen kun iho janoaa lisää kosteutta. Kaikki kosteutusvinkit on siis tervetulleita.

    Nostan Annelle hattua siitä, että on puhunut avoimesti veljensä itsemurhasta. Aiheesta pitäisi todellakin puhua julkisesti enemmän, koska uskon että tässä asiassa avoimuus hälventäisi sitä syyllisyyttä ja häpeää, jota läheisen itsemurha aiheuttaa. Menetys on jo muutenkin valtava taakka kannettavaksi.

    Ihanaa sunnuntaita sulle Taru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin nostan hattua Annelle, rohkea nainen. Uskon, että avoimuus kannattaa, ja mitä enemmän puhuisimme vaikeasta juituista, sitä vähemmän kokisimme häpeää.

      Tällä viikolla on to mielenterveyspäivä ja samaa mieltä siitä, että mielenterveysongelmista pitäisi enemmän puhua. Olkoon se teemana tällä viikolla.

      Ihanaa viikkoa Hanna <3<3

      Poista
  5. Taas meni hullarit ohi ilman visiittiä, oli kyllä niin hullun hauska ja hektinen viikko, ettei enää ollut paukkuja lähteä shoppailemaan. Enpä tiennyt Anne Kukkohovin veljen kohtalosta, täytyy saada lehti käsiin ja lukea koko juttu. Lempeän leppoisaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shoppailu on alkanut kärsiä inflaation tässä iässä, ei vaan enää samalla tavalla innosta shoppailla. Ja ihmisrysät ovat jotain kamalaa. Ehkä alan tulla vähän viisaammaksi.

      Teillä oli mahtava ja kokemusrikas viikko, happy for you <3<3

      Muisk!

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!