Tyyli-ikoni: Jenna Lyons

Jos minun pitäsi nimetä vain yksi tyyli-idolini niin se olisi ehdottomasti Jenna Lyons. Hänen harkittu, mutta eksentrinen lähestymistapansa pukeutumiseen on aivan omaa luokkaansa. Riippumatta siitä, mitä hän pukee päälleen,  hän näyttää olevan aina moitteettomasti pukeutunut, ja samalla tyyli näyttää AINA vaivattomalta. Olipa hänellä päällä rohkeita printteja farkkujen kanssa tai tyllihame miesten valkoisen paitiksen kera- hän on vain huikean tyylikäs. Hän pystyy liittämään asuun mitä kummallisemman vaatekappaleen, odottamattomia rohkeita printtejä tai värejä ja jotenkin hän saa sen aina toimimaan. Ja se toimii hyvin.

Moni vaatekappale Jennan päällä on on yksinkertainen, aikaa kestävä ja laadukas. Laadukkaat neuleet, perusfarkut, valkoiset paitikset ja räätälöidyt bleiserit – ne ovat Jennan tyylin kulmakiviä. Mustat silmälasit ja punaiset huulet kruunaavat tyylin.

Täten muistutan itseäni ja teitä lukijoita: muistetaan, että klassikkovaatteet VOI päivittää vaivattomasti – otetaan oppia Jennalta! Sydämellistä päivää!









12 comments

  1. Hmmm, totta hänellä on hyvin omintakeinen tyyli, jonka hän kantaa hyvin. Tosin naisella on myös erittäin hyvä vartalo, jolloin voisi oikeasti pukeutua vaikka jätesäkkiin ja kuitenkin näyttää hyvältä.
    Tunnen kyllä erittäin persoonallisia taviksiakin, joilla ihan oma tyyli ja he erottuvat edukseen.
    Tänään, keskiviikkona, ulkona mitä kaunein syyspäivä, iloa ja aurinkoa sinunkin päivääsi <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä siitä, että Jenna voisi pukeutua vaikka ladonseinään ja silti olisi upea. Persoonalliset tavikset (ja niitä riittää ihan blogi/ystispiirissä) pitäisi ehdottomasti saada esille ja monen tietoisuuteen. Tekisi mieli aloittaa uusi tyylilyyli postaussarja.

      Muiskuja ja aurinkoa Saara <3

      Poista
  2. Nyt olen kyllä samaa mieltä Sarin kanssa siitä, että tuolla kropalla, joka Jennalla on, niin kaikki näyttää hyvältä. Hänellä on kyllä vahva oma tyyli ja kun sen oman tyylin löytää, oppii myös vaatteet kantamaan tyylillä.
    Ihanaa loppuviikkoa sinulle ihanuus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta, että kun on sinut itsensä kanssa ja se OMA tyyli, se vaan näkyy ylospäin. Jenna sen osaa.

      Muiskuja Outiliini <3

      Poista
  3. Joidenkin päällä erikoisetkin setit toimivat ja hänellä nämä näyttävät upeilta. Jos itse laittaisin noita yhdistelmiä, olisi ihan Kassi-Alma -olo, hih. Oli siellä silti pari omannäköistäkin eli ei tässä ihan toivottomia olla :)
    Yhdisteleminen on niin haastavaa. Miten löytää se juttu, että olisi vähän rohkeampi mutta silti asu tuntuisi omalta...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Ei mullekaan kaikki Jennan jutut sopisi. Mulle passais esim takkiosuudet: pörrötakki ja farkut, farkkutakki ja valkoinen paitis + farkut tai musta neule ja kirjava mekko. Ihailen juurikin tuota että väriä on aina ruiskaus...itse olen nyt jollain ihme minimalistislinjalla :D

      Sulla on ihana oma tyyli - pidä se..mausteilla tietty <3<3

      Poista
  4. Olen samaa mieltä edellisten kommentoijien kanssa - tuolla kropalla mikä tahansa näyttää hyvältä ja hän on kyllä löytänyt oman tyylinsä. Ja on kansainväliseksi tyyli-ikoniksi harvinaisen "tavis" vaikka osa vaatteista näyttäisikin tällaisella tavallisella tallaajalla aika hurjilta;)
    Minulla on vuosien saatossa ollut muutama kaveri ja työtoveri, jotka ovat olleet sinut vaatteidensa kanssa - on heillä mitä tahansa päällään, he aina näyttävät tyylikkäiltä. Se on tällaiselle rönttäladylle aina iso ihmetyksen ja ihastuksen aihe. Onko syy siinä, miten he vaatteensa kantavat vai juurikin tuo, että he ovat sinut niiden vaatteidensa kanssa eli tuntuu siltä, kuin nuo vaatteet olisi tehty ja suunniteltu juuri heille? En osaa vastata, mutta jokin sellainen ominaisuus heillä on, mitä ei tällaiselta tavan tallaajalta löydy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla vähän sama juttu, mulla on mm. supertyylikäs työkamu, joka saa mut hönkimään ihastuksesta joka päivä. Suurinosa hänen vaatteistaan on COS:lta mutta hän yhdistelee COS:ia myös väripilkkuihin. Ihan huikea tyylilyyli, jonka rinnalla tunnen itseni rönttöladyksi tai ladonseinäksi.

      Pitäisi muistaa, että meillä kaikilla on se oma tyyli ja on jossain siellä, vaikka välillä pitäisi kaivaa. Ihania ollaan kaikki, tyylistä riippumatta. Muistetaan se !
      Muiskuja viikkoon!

      Poista
  5. Not my cup of tea, mutta edesmennyt Carolyn Bessette oli upea tyyli-ikoni ja olisi ollut ihana nähdä miten hänen tyyli olisi kestänyt aikaa.

    Ihanaa viikkoa Taru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, että meillä kaikilla ei ole sama vaatemaku. Erilaisuus on rikkaus <3 Annetaan kaikkien kukkien kukkia <3

      Poista
  6. Ihana saada sulta aina tällaisia vinkkejä. Etenkin toi tyllihame paitiksen kanssa vetos muhun. Hitto kun osais pukeutua kiinnostavasti ja olispa kiva että persjalkainen minä näyttäis jossain hyvältä.

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!