Parasta juuri nyt

 - KAALI, se on nyt superhalpaa - 0,99 e per kilo. Katsoin tällä viikolla Hanna Gulllichenin haastiksen YLE Aamussa ja hän toitotti siinä kaalin ilosanomaa. Siitä inspiroituneena tein kanakasviswokkia pojille piilottaen ovelana kettuna siihen puolikkaan kaalin suikaloituna. Hah ne söivät kaiken hymyissä suin (noh ehkä hiukan liioittelen) ja pyysivät, että teen samaa huomenna!! Sitä "huijauksen" iloa! Resepti:

300-400 g broilerin fileetä

2 porkkanaa, 1 sipuli, 1 paprika,  2 valkosipulin kynttä,  chiliä maun mukaan, pieni puolikas valkokaali, pieni pala inkivääriä

öljyä paistamiseen, 0.5 dl -3/4 dl soijakastiketta, cayannepippuria, loraus hunajaa

- se kun ehtii nähdä ystäviä päiväsaikaan, se on ihan luksusta vaikka toki työttömyydellä on kääntöpuolensa.  Viikolla näin mm. ystiksen Hakaniemessä, ja oikein imin itseeni Kallion rentoa omaleimaista tunnelmaa ja piipahdin ensimmäistä kertaa Hakaniemen hallissa - mikä ihana viihtyisä paikka! Myös Torrefazionelle iso peukku, söimme kana-ceasar saldet. "Turvatoimetkin" olivat hyvin hoidettu, käsidesiä pystyi lotraamaan ja turvavälit oli otettu huomioon.   

Kun ystis on tyylilyyli

- onko sinulla lurppaluomet? Mulla alkaa jo olla, varsinkin aamuisin ne lurppaa. Täältä parhaat vinkit meikkiin. (klik) Tykkään muutenkin Miia Johansonin vinkeistä, koska hän vinkkaa aina myös edullisia vaihtoehtoja. 

- uusimmassa Anna-lehdessä oli inspiroiva juttu Suvi Bowellanin  uudesta Voimakirja Ylikilteille - kirjasta. Kolahti kunnolla, koska vaikka en ehkä ole ylikiltti, kärsin edelleen ajoittain kiltin tytön syndroomasta. Esim. olen erittäin hyvä syyllistämään itseäni jos minua kohtaan ollaan epäystävällisiä. Aivoissani alkaa soida " mitä MINÄ tein" - kasetti, vaikka epäystävällisyys olisi lähtenyt esim toisen huonosta päivästä...tarinaa voisin jatkaa loputtomiin. Joka tapauksessa kirjaston varaukseen meni tämä kirja ehdottomasti, olen sijalla 257. Raporttia seuraa kun olen lukenut kirjan.



Valoisia sävyjä viikkikseen!

Kiltteydestä kirjoittanut Suvi on perehtynyt ylikiltteyden muotoihin 


     

8 comments

  1. Kiitos näistä "sävyistä", ihanaa ettei lopullinen kohtalo ole vielä sinetöity ;) Värikästä viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei todellakaan ole, meillä kaikilla on avaimet kourassa. Ihanaa kun kommentoit & rentoa viikkistä <3

      Poista
  2. Se on kuules taitolaji, että asioista näkee myös ne hyvät puolet - niistä huonoistakin.
    Sun "the paikka" on vielä tulossa ♥ Mä en ole Hakaniemen Hallissa aikoihin käynytkään, se oli pitkään remontissa mutta ehkä vois joku kerta piipahtaa ihan fiiliksenkin vuoksi.

    Leppoisaa viikonloppua ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kultainen kannustuksesta, mäkin uskon (vaikka välillä tärisen pelosta), että siellä se the paikka on, kun vaan malttaa etsiä .

      Hakaniemen halli oli = <3, viihtyisä, omaleimainen ja täynnä kohtuuhintaisia löytöjä ja ruokapaikkoja. Suosittelen lämpimästi <3

      Iloa viikkikseen <3

      Poista
  3. Joku kiltteysongelma löytyy täältäkin, joten pitää varmaan lukea tuo kirja. Vähänkö oot velmu ton kaalin kanssa, hyvä sinä!
    Ihanaa viikonloppua Taru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi me ei olla vielä valmiita, on vielä aikaa kasvaa ja kehittyä. En tiedä onko tuo kiltteysongelma joku sukupolvikysymys, mutta sitä on liikkeellä hurjasti ainakin omassa lähipiirissä - se tuo mulle lohtua, en ole asian kanssa yksin. Joka tap, tuon kirjan haluan lukea.

      Hah olen päättänyt lisätä poikien ruokavalioon kasviksia hinnalla millä hyvänsä :D. Itse syön nykyisin 3/5 kasvisruokaa ja se tuntuu hyvältä.

      Muiskuja muru <3

      Poista
  4. Ihana tyylilyyli sun ystävä, mutta kuinkas muuten, koska säkin oot. <3 Kiitos ruoka-ja kirjavinkistä. Toinen ylikiltti nössykkä täällä.

    Ihanaa viikonloppua. <3

    VastaaPoista
  5. Kiinnostava aihe tämä kiltteys ja sen eri muodot. Itse en ole erityisen kiltti, vaikka tykkäänkin auttaa ihmisiä. Mutta mielestäni kiltteys on tässä maailmassa suunnattoman aliarvostettua!

    Jos kiltteys olisi arvossaan, ei olisi tarvetta sellaiselle kiltteydelle, joka ei ole kiltille hyväksi, vaan kaikki voisivat olla pelkästään hyvällä tavalla kilttejä! Ei olisi ketään käyttämässä hyväksi tuota hienoa ominaisuutta, eikä olisi tarvetta marttyyrikiltillekään, kun kiltteys saisi muilta ansaitsemansa arvostuksen.

    Tiedän... Olen idealisti, mutta saa kai sitä haaveilla... Ja sinulle löytyy ihan varmasti the paikka! Halaus! <3

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!