Tyylilyylit goes kosmetiikka

Tänään mulla on ilo esitellä toinen ex-työkamu, joka kuului samaan tyttöporukkaan kuin muutama viikko sitten esittelemäni Jonna. Pia on myös vallan hersyvä, sanavalmis ja upea persoona, jonka tyyli todellakin kuvastaa hänen luonnettaan. Muistaakseni hänet esiteltiin työpaikan lehdessä " Vaasan veri ei vapise" kun taas minut sanoilla "huumoritajuinen haukottelija :D Näiden tyttöjen kanssa selattiin toimistolla ahkerasti Ellos-kuvastoja, tilattiin yhteistilauksia, jotka sisälsivät vaaleanpunaisia paitiksia, jakkuja ja muita sen aikaisia hot of hottest- tuotteita.  Seilasimme myös Tukholmassa shoppailureissuilla, silloin Tukholma oli vielä muodin mekka.    

Päästetään Pia ääneen: 

Miten huolehdit kasvojen puhdistuksesta? Mitä merkkejä käytät kasvojenpuhdistustuotteissasi?

Käytän nykyään vain Lumenen tuotteita koska ne ovat suomalaisia ja suomessa valmistettuja. Pesen kasvoni joka ilta Lumenen puhdistusaineella, tuote vaihtelee. Aamulla putsaan kasvevedellä ennen kuin laitan päivävoiteet ym.




Mikä on varhaisin muistosi liittyen kauneudenhoitoon ja meikkaamiseen?

Uskoisin että äidin huulipunat. Hän käytti aina voimakkaan punaisia huulipunia ja niillä tuli sotkettua naamaa ihan pienenä.

Mistä hankit kosmetiikkatuotteesi?

Rasvat ostan milloin mistäkin koska Lumenea saa joka paikasta. Värikosmetiikkaa tykkään ostaa Emotionista tai Kicksistä yms jossa saa palvelua.

Teetkö paljon virheostoksia?

Meikeissä on tullut ostettua paljon huulipunia / kiiltoja jotka ovat näyttäneet kamalilta. Myös luomiväripaletteja on kerääntynyt, sekä tietenkin väärän värisiä puutereita ym värikosmetiikkaa. Nykyään ei ehkä niin paljon tule ostettua huteja mutta valitettavasti näitä sattuu. En ole kovinkaan taitava meikkaaja ja jos innostun jostian vaikka punaisesta luomiväristä niin eihän sitä tule käytettyä koska en osaa.




Mitkä ovat kosmerutiinisi?

Hiusmallini ja -värini on sellaiset että en tarvitse kampaamoa sen ylläpitämiseenkovinkaan usein (paitsi otsatukkaa käyn leikkauttamassa kerran kuukaudessa). Sekä kampaaja että kosmetologi ovat minulle arjen luksusta ja käyn muutaman kuukauden välein lähinnä nauttimassa. Minulla ei ole koskaan ollut iho-ongelmia joten en koe tarvitsevani kosmetologia muuta kuin nauttimiseen. Sitä vastoin ripsi/kulmavärjäystä ja trimmausta käyn teetättämässä tasaisin väliajoin, joka toinen kuukausi.

Mitä tuotteita ilman et selviäisi (3 kpl )?

Kasvojen puhdistuaine, silmänympärysvoide (miiliumit tulevat heti jos on liian kuiva), naamarasva, kaikki Lumenea mutta vaihtelen tuotteita.

Mikä hulluin kauneustekosi?

Nuoruuden hiusten kotiblondaukset! Aina oli kissanpissan keltainen tukka ☹!!!

Onko sinulla kauneudenhoitorutiineja?

Ripset ja kulmat käyn fiksaamassa ammattilaisella. Ihanalla Annikalla Kauniaisissa, Annikan Salonki.<3. Ja kampajalla käyn Punavuoressa Stiletossa Marilla, ihana ihminen ja paras kampaaja!

Kallein omistamasi kauneudenhoitotuote?

Olen tarkka shampoistani, enkä osta markettitavaraa. Sanoisin että hiustenhoitotuotteeni (Davines) ovat kalleimmat.



Kuinka usein heität vanhoja meikkejä pois?

Harvoin mutta kun heitän, niin isolla kädellä. Minulla oli jättiläiskokoinen meikkipussukka jossa oli varmaan 50 kynsilakkaa ja heitin ne kerralla pois. Samanlainen isoluuta heilui taannoin värikosmetiikkakorissani. Kun tavaraa alkaa pursuamaan yli äyräiden niin sitten kyllä lähtee.

Suosikki hajusteesi (1-2)?

Tällä hetkellä Elisabeth Ardenin White tea ja 5th Avenue sekä Jill Sanderin tuoksuja.

Viimeisin meikkilöytösi?

Macin huulipunat, ne pysyvät hyvin eikä kuivata. En osta enää muuta kuin Mac-punia. Toinen pakollinen on ripsiprimer (Estee Lauder) minkä tahansa ripsivärin alle.

Kuinka paljon käytät kosmetiikkaan rahaa kuukaudessa?

Ei aavistustakaan.

Jos saisit käyttää vain kolmea kosmetiikkatuotetta, mitkä ne olisivat?

Ei ole mitenkään mahdollista tyytyä kolmeen tuotteeseen!!! Pelkästään aamulla putsaan kasvovedellä, sitten tulee seerumi, päivävoide, primer, puuteri, poskipuna, ripsiprimer ja ripsari. Ja tämä vain aamulla...

Kiitos Pia! Peukku MAC huulipunille, niitä käytän itsekin ja Estee Lauderin ripsiprimer jäi kiinnostelemaan....

Jännittävää vaalipäivää! 

3 comments

  1. Kiva postaus ja hei en minäkään selviäisi mitenkään kolmella tuotteella :D
    t. Emmi

    VastaaPoista
  2. Davines on kyllä laadukas sarja ja olipa hauska huomata että meillä sama lempituoksu ♥

    VastaaPoista
  3. Voi miten tulikin elävästi mieleen nuo nuoruuden kissanpissan väriset hiukset. Muistan kuule sen merkinkin jolla tämän "upean" tuloksen sai aikaan...Rial :)
    Ihana tyylilyyli taas kerran! Mukavaa loppuviikkoa sinulle Taru <3

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!