TYYLILYYLIT GOES KOSMETIIKKA

Tänään mulla on ilo esitellä ystis, jolla on myös niin ihana OMA ja omannäköinen tyyli. Pitemmittä puheitta päästetään Ira ääneen: 
 
Miten huolehdit kasvojen puhdistuksesta?



Aamuisin puhdistan kasvoni misellivedellä. Illalla on vuorossa ”tuplapuhdistus”, joko 2 x puhdistusvaahdolla tai oikeaoppisesti ensimmäinen puhdistuskerta öljyllä ja toinen kerta puhdistusvaahdolla. 2 x puhdistusvaahto vie useinmiten voiton.

Mitä merkkejä käytät kasvojenpuhdistustuotteissa?

Suosin clean kosmetiikkaa kaikissa kauneudenhoitorutiineissa ja suosikki putsarit löytyvät Novexpertiltä. Tämän merkin kaikki tuotteet ovat aivan huippuja ja hyvin usein erilaisten etu/alennuskoodien piirissä. Kuvailisin kyseistä merkkiä clean kosmetiikan dermalogicaksi.

Mikä on varhaisin muistosi liitten kauneudenhoitoon ja meikkaamiseen?

Muistan lapsuudesta äitini ja tätini valtaisat kosmetiikkaboksit. Nämä panssarivaunun kokoiset boksit pitivät sisällään täyden arsenaalin mitä ihanimpia tuotteita!

Seurasin molempien ihonhoito ja meikkausrutiineita ihailulla, silmää räpäyttämättä.

Lempparikosmetiikkatuotteesi?

Tehohoidot hiuksille: Olaplex 0 ja 1 kotihoitotuotteet rakennepaikkaukseen, Briogeo Don´t Despair, Repair kosteuttamaan.

Sheet maskeja kasvoille: Tony Moly Intense Care Snail sheet mask kasvojen ihon superkosteutukseen, Benton Aloe Soothing mask kun tilanne ei ole kriittinen.

Paras kauneusvinkki?

Hyvän (ja suolaisen) ruoan ystävänä herään joskus (eli usein) aamuisin silmäpussien kera. Minulla on aina jääkaapissa Kocostarin Princess Eye Patcheja, jotka asettelen silmien alle ja vartissa pussukat ovat kaukainen muisto. Pro vinkki, omalla vastuulla: jos tilanne vaatii järeitä toimenpiteitä, laitan patchit vielä kakkoskierrokselle, eli laitan ne vartin vaikutusajan jälkeen vielä pakasteesta otetun kylmäkallen päälle muutamaksi sekunniksi (mulla on oma hygieeninen vain mun käyttöön dedikoitu kalle tätä varten) ja patchit takaisin silmien alle vielä vartiksi.  


Kultaa aamuisin silmien alle? Kyllä kiitos ❤   

Kauneusrutiinisi:
”Koti Spa” on minun viikoittainen rutiinini, joka usein sijoittuu torstaille. Ajankohtana tämä katkaisee mukavasti työntäyteisen viikon, hemmottelee ja rentouttaa kiireen keskellä.

Rutiini on varsinainen seitsenottelu, jonka jälkeen olo on rentoutunut ja mieli seesteinen.
Hiusten rakennepaikkaus: Olaplex 0 ja 1
Kasvojen kuorinta: Supermood Youth glo
Pyörähdys saunassa
Vartalon kuorinta: Frank Body kahvikuorinta (paras vartalonkuorinta ever!) jättää ihon silkinpehmeäksi, eikä erillistä vartalovoidetta tarvitse laittaa. Tuoksu hemmottelee kahvinystävän hajusensoreita.
Kasvoille savinaamio: Madara Detox
Kasvoille sheet mask
Silmänympärysvoide
Optio joka tulee lunastettua usein: Kocostar jalkanaamio ja samalta merkiltä käsinaamio. Naamiotöppösten – ja hanskojen kanssa asettaudun mukavaan asentoon sohvalle. Fakta: hanskat kädessä voi käyttää mainiosti kaukosäädintä.


Seitsenottelun varustepakkaus

Mitä tuotteita ilman et selviäisi (3 kpl, mikä merkki)?
Silmänympärysvoide, seerumi ja kulmakynä.Tällä hetkellä silmänympärysvoiteena Pai gentle eye cream ja seerumina kotimainen Supermoodin Egoboost.
Kulmakynien suhteen olen merkkiuskollinen, Anastasian brow wiz sen olla pitää. Ihan huippu!

Hulluin kauneustekosi?

Nuoruudessa minulla on ollut paloautonpunaiset hiukset.

Kallein omistamasi kauneudenhoitotuote?

Le Labon parfyymit: Lys ja Bergamote. Jos Dolce Gabbanan Light Blue on mieluisa tuoksu ja kokee pakottavaa saada talveen sopiva greippinen sitrustuoksu, niin Le Labon Bergamote on mainio valinta.

Kuinka usein heität vanhoja meikkejä pois?

Pari kertaa vuodessa.

Suosikki hajusteesi

Jo Malone: Mimosa & Cardamom

Serge Lutens: Fleurs D’oranger

Le Labo: Bergamote 


Kuinka paljon käytät kosmetiikaan rahaa kuukaudessa?

Ostan ”bulkkina”, koska olen tarjoushaukka. Mahdotonta arvioida kuukausittaista summaa.

Suosikkikosmetiikkasaitti:

Ehdoton suosikkini on Nordic Beauty Importin nettikauppa: https://www.nobebeauty.fi/

Valikoima on on ihan huippu. Löytyy briogeo, frank body ja mun rakastamat sheetmaskit & princess eye patchit silmien alle.

Miten virittäydyt juhlatunnelmaan

Urheilu saa ihon hehkumaan, joten aloitan yleensä sporttauksella. Muut rituaalit vievätkin sen pari tuntia, sisältäen hiusten kanssa väkertämisen, päätyen irtoripsien asetteluun (moninaisten kirosanojen säestyksellä). Taustamusiikkina soi 70 luvun disco (Donna Summer toimii aina!). Lavuaarin reunalla kiikkuu lasi kuohuviiniä.

En oikeasti ymmärrä, miten saan käytettyä tähän riittiin näin paljon aikaa. Varsinkaan kun arkiaamuisin aikaa menee max 15 min.

Milloin tunnet olevasi kauneimmillasi

Hoidettu ja hyväkuntoinen iho on mulle kauneuden kivijalka. Kaunis olo tulee hyvistä hetkistä ja naurusta tärkeiden ihmisten seurassa. Suomen kesäinen luonto saa aikaiseksi ihanan ja kauniin olon. Myös pakollisissa untuvavarusteissa. Rantasauna ei haittaa liioin.

Kiitos ihana Ira kaikista vinkeistä! Sheetmaskit täällä myös aktiivisessa käytössä ja pitää heti tsekata tuo Nordic Beauty Import. 


2 comments

  1. Meillä olikin samanlainen aamupuhdistus kasvoille.
    Taas yksi upea tyylilyyli. Ihanaista loppuviikkoa sulle Taruliini <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos taas kivasta postauksesta!
    t. Emmi

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!