Viikkoraportti

maanantai 17. toukokuuta 2021

 Viime viikolla:

- vietin töissä vaihteeksi etäviikkoa, mutta onneksi pääsin toimistolle yhtenä päivänä.  Toimistopäivät vaan ovat sellainen piristysruiske, että oksat pois. Ja ne valmiit lounaat ja seura!! 
- pääsin mansikkapaikkaani mökille ja olin aidosti onnellinen. Ilma oli kuin morsian, fyysinen työ teki hyvää, happimyrkytyksen vuoksi nukuin paremmin kuin varmaan koko vuonna
- söin ensimmäisen kiuasmakkaran tänä vuonna
- Kongo vietti puolet ajasta järvessä haukkujaisten muodossa. Mökkinaapurit kiittää. Not. 
- uin järvessä joka päivä, joten talviturkki (-ja lakki)  tuli heitettyä. Oi onnea!
- parasta olivat taas kirjat, joita säilytän mökillä. Kinsellat ja Mhairi McFarlanet, joihin palaan joka kesä.  "Do nothing, and nothing happens. Life is about decisions. You either make them or they’re made for you, but you can’t avoid them"….kirjoittaa Mhairi ja on niin oikeassa.
- uusin tv-löytö oli koukuttava ja laadukas brittisarja  Line of Duty!! Suositun poliisisarjan uunituore kuudes tuotantokausi on nyt katsottavissa Yle Areenassa kokonaisuudessaan. Kiitos Yle uusista laatusarjoista brittidekkarien ystäville, seuraavaksi on pakko katsoa Ihon alle. Line of Duty = 5 tähden sarja!
- sain läheiseltä (kiitos K) sähkögrillin!!! Nyt voimme grillata myös kaupungissa. #ilohyppy 
- ekat ruotsalaiset uudet potut syöty - ihan maistuivat kesältä 

VIIKON ASUINSPIS:  Värikkäät hameet ja mekot!

Lounassalaatti <3VIIKON HIMOTUS: HM puuvillamekko 100%. (klik)VIIKON KAPPALE: Tämä Imagine Dragons - Follow You on ihan toppen! Hyvän mielen ja tämän kesän kappale ehdottomasti! Nupit kaakkoon!


5 kommenttia :

 1. Viikonloppuna oli ihanan kesäistä :) Nyt ukkonen jyrisee ja sade piiskaa ikkunoita. Voi kesä, ehkä katoa ennenkuin ehdit edes kunnolla alkaa!

  Brittidekkarin ystävänä pitänee korkata heti ensitilassa Line of duty. Haittaa jo tämä kauhea työsuma jopa striimauspalveluiden käyttöä. Hävytöntä sanon minä ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kun pääsit mökille, se on niin sun onnenpaikka <3
  Kaunista uutta viikkoa sulle Taruliini <3

  VastaaPoista
 3. Ihan huippua, että mökkikausi on alkanut. Me vielä odotamme lopun lumen (jään) sulamista ja mökkitien kuivamista. Kiuasmakkaraa ja uusia perunoita - jes!

  VastaaPoista
 4. Luin ensin että "söin ensimmäisen kissanmakkaran" - ajattelin, että jopas on mennyt oudoksi ruokavalio :D

  Iloa alkaneeseen viikkoon!

  VastaaPoista
 5. Artikkelisi oli erittäin hyödyllinen. Kiitos tästä hyödyllisestä tiedosta.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top