Milloin teit viimeksi jotain hassua?

maanantai 7. kesäkuuta 2021

”Olen päättänyt oitis karistaa harteiltani hus pois moiset elämänilon kukistajat, huutaa töttöröö ja tehdä jotain, mitä mieleen vain juolahtaa.

Vedän vaikka kovaäänisen tanssi-laulumusikaalin olohuoneen lattialla, lähden juoksemaan kadulla, ilman että olisi oikeasti kiire tai tarjoan lapselle kakkua lounaaksi – suoraan kakkulautaselta, tietenkin.”

-Virpi Mikkonen

Olisiko tässä tämän viikon plääni? Tehdä jotain hassua tai outoa - jotain mitä et ole koskaan aiemmin tehnyt?

Minä ainakin jatkan tamppausharjoituksia ja syön kakkua lounaaksi :D 9 kommenttia :

 1. Plääni kuulostaa oikein loistavalta <3

  VastaaPoista
 2. Mahtava suunnitelma! Voidaan myös kävellä takaperin, etsiä jostain myymäläauto ja hankkia sieltä jätski, tanssia sateessa, syödä kakkua myös iltapalaksi, nukkua "väärinpäin" sängyssä ja vaikka mitä! Hyvä sä, ryppyotsaisuus unholaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kestä, miten ihania hupsutuksia keksit tosta vaan. Toteutukseen N-Y-T nyt. Puss!

   Poista
 3. Kannattaa tehdä niitä asioita, jotka oikeasti tuottavat sinulle hyvää mieltä. Jos kaavojen rikkominen piristää, niin ei muuta kuin kakkua lounaaksi :D Jos hyvää mieltä tuo vaikka kirjojen lajittelu aakkosjärjestykseen hyllyyn, niin ei muuta kuin lajittelemaan ;)

  Naiset miettivät liian usein, että mitä muuta haluaisivat heidän tekevän sen sijaan, että tekisivät asioita, jotka edistävän omaa hyvinvointia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin samaa mieltä, tee ihan mitä vaan, kunhan se tuottaa iloa ja edistää hyvinvointia. Mehän tiedämme, että ilo on sielun bensiiniä <3

   Poista
 4. Kuulostaa tosi hyvältä suunnitelmalta. Sä oot kyllä aikamoinen jo tossa tamppaamisessa:)
  Ihanaa tiistaita Taru <3

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa tamppaamista :D Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 6. Peukkua :D Välillä tulee hassuteltua ja hupsuteltua. Minulle tuotti Hyvää mieltä, kun sinkutin polkupyörällä yli 40km. Oli niin hyvä mieli, että välillä nauratti ääneen. Siinä sitten yksin ajellessani nauroin ja hekottelin. Huvinsa kullakin <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top