Viikkoraportti

maanantai 20. syyskuuta 2021

Viime viikolla:

- oli viimeinen "vapaa"viikko ennen töiden alkua. Tuli kova kiire nähdä ystäviä, tehdä pitkiä koiralenkkejä ja hoitaa pois juoksevia asioita. Jos jotain olen oppinut niin sen, että töiden alkaessa sitä on aika väsy kaiken uuden oppimisen edessä. 

- juu ja piti siivota, mutta se jäi puolitiehen....no sellaista se on. 

- koiruudet löysivät uuden herkun kun tein punakaalisalaattia ja muutama pala kaalista tipahti lattialle. Rouskinta vain kuului, kun ne herkuttelivat!! Kevyttä kivaa koirillekin!

- kävin ystiksen kanssa katsomassa Isä - elokuvan. Koskettava laatuelokuva dementiasta, Anthony Hopkins loistaa elokuvan pääosassa ja todistaa ansainneensa Oscar-pystin roolistaan rehdisti. Olivia Colman loistaa myös. Kiitos elokuvan piffauksesta L! 

- perinteinen kynttilöiden hakumatka. Tapasin ystävää ja hänen lastaan IKEA:ssa. Lohi oli kuivaa, mutta onneksi jutut eivät olleet. Maailma parani taas himpun verran!

- allekirjoitin tämän (klik) vetoomuksen (eläinkokeita vastaan) ja toivon, että te blogin lukijat teette päivän hyvän työn n-y-t.  Kiitos kun autat.

- koska Vain elämää vielä odotuttaa itseään, Voice of Finland on ilostuttanut kovasti. Mutta mutta...jostain syystä erään päähenkilön käytös kummastuttaa mua suuresti. Onko hän aineissa vai muuten vain luonnonlapsi?

- perjantaina sain vihdoin ja viimeinen toisen koronarokotuksen ja illalla näin ystäviä Capperissa. Capperi ei vaan koskaan petä.

VIIKON ASUINSPIS: Vihreät tikkitakit näyttävät NIIN hyviltä. Tämä Mangon takki (klik) on kohtuuhintainen ja malli made in heaven. Tämä HM versio oli (jopa XS koossa klik ) teltta - siis mun päällä.


Tämä & Other Stories takki on myös aika lähellä täykyä ainakin kuvan perusteella.  (klik)
 

VIIKON ILOTULITUS: Tapasimme Kepposen (klik), Pinkin (klik), Marikan (klik) ja Leonidan (klik) kanssa lauantaina ihan parhaissa merkeissä. Ruoka oli herkkua (suppiskeitto 🥰!!), poreet pehmeitä, jutut viihdyttäviä, palvelu mannermaista ja pina coladat suussa sulavia. 💓 Tätä lisää!!

VIIKON KOSMELÖYTÖ: Laveran ripsi- ja kulmaseerumi on ollut mulla käytössä jo noin kuukauden verran ja se OIKEASTI toimii. Lämmin suositus. (Itse ostettu)VIIKON AJATUS:

Kun ihminen lakkaa kehittymästä, hän lakkaa elämästä
!!


 Iloa viikkoon!

6 kommenttia :

 1. Kavereiden kanssa hengailu on ihan parasta. Pitkä tikkitakki olis kyllä aivan ihana.
  Lempeää työviikkoa Taru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, blogiystävyydet (kypsällä iällä) ovat kyllä parhautta, ja jotain tosi arvokasta. Valoisaa uutta viikkoa Outi <3

   Poista
 2. Mä väitän, että luonnonlapsi.
  Uusi työ kuulostaa niin kivalta, kaveri-ilta vielä paremmalta ja tuo pizzan kuvakin saa jo kulan valumaan. Pus sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minäkin toivon, että kyseessä luonnon lapsi.

   Kiitos, viime viikko oli hyvä, ja tämänkin viikko alkoi jotenkin tosi toiveikkaissa ja hyvissä merkeissä. Kiitos elämälle.

   Puss sinne <3

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Powered By Blogger
Back to Top