Niitä näitä kaalinpäitä

keskiviikko 26. tammikuuta 2022

 On ollut vähän kaikenlaista p-kaa:

- en saanut sitä työpaikkaa, mutta uskon, että se oli tarkoitettu juuri niin. Uskon oikeasti, että kaikella on tarkoituksensa.  Me luomme oman todellisuutemme ja maailma näyttäytyy meille juuri sellaisena kuin uskomme sen olevan. 

- kolautin auton viime viikolla kauppakeskuksen ramppiin ja nyt siinä on iso kolhu - arvaa vaan  v%//%&/ko?  

- rahatilanne on aivan p:stä

Jottei mene ihan valittamiseksi, on paljon josta voin olla iloinen/kiitollinen:

- sain apua yllättävältä taholta

- ASENNE- you can do it, töitä löytyy kun tarpeeksi paljon ja kauan niitä etsii. Tammikuu on huono työpaikanhakukuukausi, helmikuu toivottavasti helpompi.  

- sain myydyksi muutaman turhan vaatekappaleen

- PÄÄTIN , että ALAN etsiä uutta kotia, Itä Helsingissä toki pysyn ihan jo poikien vuoksi. Enkä ole tekemässä mitään hätiköiden, mutta haaveilu/unelmointi on mielestäni tärkeää. Tällä hetkellä  koti ei ole millään tavalla toimiva tai viihtyisä, ja kuitenkin koti on se paikka, jossa pitäisi olla hyvä ja turvallinen olla.  

- pojat ovat olleet melkoisen mussukoita

- löysin HM:n loppualesta ihan täykyn tunikan - 8 e. (Itse asiassa kirjoitin tunikasta jo viime syksynä klik, joten ostos oli mielestäni perusteltu). Yhdistin tunikan tietty raitapaitaan. 

- tein eilen täydellistä tonnikalapastaa, the juttu oli Viola ruohosipuli tuorejuusto. Vähän harmitti, että esikoinen söi sen melkein kokonaan :D - luin juuri Tom Lundbergin ”Kaikki on hyvin” - kirjaa saaden paljon loistavia ajatuksia (ja kun ne vielä sisäistäisi niin "kaikki olisi hyvin"):

"Kaikki on hyvin" -asenne merkitsee sitä, että hyväksyt elämän sellaisena kuin se tulee vastaasi. Ethän voi hallita kaikkea, et edes omaa elämääsi. "Kun ymmärrät ottaa tapahtumat vastaan sellaisena kuin ne tulevat, helpotat arkeasi ja samalla muidenkin elämää", Lundberg huomauttaa. "Näin saat ainakin tunteen hallinnasta. Se on myös yksi mielenterveyden, hyvinvoinnin ja onnellisuuden perustoista." Tietoisuus siitä, että olemme itse ruorissa ja voimme päättää omista ajatuksistamme ja teoistamme, tuo helpotusta. "Kun elämä tarjoilee sitruunoita, tee niistä mehua", Tom neuvoo.

Jepulis, elämä ei ole aina linnunlaulua ja auringonpaistetta. Niin se vaan menee, elämä on aaltoliikettä, jossa tyynet ja tyrskyt vaihtelevat, kun sen hyväksyy, ehkä tajuaa jotakin tärkeää elämästä itsestään.

Tässä kuvassa on oikeaa asennetta - kuopus vuonna kuokka ja takatukka

10 kommenttia :

 1. Mä kannatan muuttoa ehdottomasti. Sun koti on suloinen, mutta ehkä tarttette paremman pohjaratkaisun.
  Peukku sille että sait vaatteita myytyä. Se on aina ilo, kun jotain lähtee.
  Toivon paljon onnea työnhakuun. Varmaa on että paikka löytyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin kannatan muuttoa, tää ei vaan nyt toimi. Tää asunto on vaan tosi huonossa kunnossa, kaikki on alkuperäistä vuodelta 2000 (parketit naarmuilla, ruskeat kylppärin lattiat, listat jne). Tulevan ostajan pitäisi rempata kaikki. Mutta elämä kantaa, uskon <3

   Poista
 2. Se on juuri näin, elämä on aaltoliikettä ja hyvistä hetkistä nauttii erityisesti kun on kokenut niitä huonojakin. Toivotaan, että uusi työpaikka löytää sut pian ja sen myötä talouskin varmaan kohenee. Onneks haaveilu ei maksa mitään ja se pitää mielenkin korkealla <3 Kaikki järjestyy, mukavaa iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru, pohjimmiltaan uskon siihen, että työ löytyy (jossain vaiheessa) ja että asuntoasiatkin lutviutuu. Kärsivällisyyttä vain ( ei ehkä mun vahvuus). Valoa viikkoon!

   Poista
 3. Muutto on hyvä juttu. Raha-asiat ovat kuin kivi kengässä. Niin tuttua. Onnea työnhakuun ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki mikä tuo uutta raikasta elämään, on mustakin hyvä. Ja kiitos tuhannesti kannustuksesta <3

   Poista
 4. Haaveita pitää ehdottomasti olla ja uusi asunto on juurikin sellainen ihana haave. Toivottavasti löydät jonkun kivan asunnon, joka on teidän perheen tarpeille parempi. Mekin laitettiin asuntohakemus menemään pari viikkoa sitten, Ei enää mielenterveys kestä tuota naapuria, joka möykkää niin paljon, että joudutaan elämään ihan heidän rytmien mukaan.
  Leppoisaa iltaa sinulle Taru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä unelmia pitää olla, se pitää mielen vireänä. Mä pidän peukkuja teille, PASKAT MÖKÄNAAPURIT voivat oikeasti pilata elämän (kokemusta on). Mulla on tosiaan mökäävät teinit, ja koska ei ole ovia = Elämä sucks (vaikka korvatulpat käytössä joka ilta). Valoa loppuviikkoon!

   Poista
 5. Tsemppiä työnhakuun! Olen löytänyt töitä ennenkin ja löydät nytkin.

  Ihmisellä pitää olla haaveita. Minäkin olen haaveillut usein muutosta, mutta meidän kohdalla todennut sen liian työlääksi. Näyttää noin kerran kahteen vuoteen osuvan silmääni sellainen asunto, jossa olisi riittävästi tilaa, eikä ole omakotitalo ja mahtuisi johonkin budjettiin. Sit ei vaan jaksa tarttua tilaisuuteen ja päätetään, että sinnitellään vielä toistaiseksi tässä ;)

  VastaaPoista
 6. Onpas nätti tunika!!
  Sä löydät kyllä töitä, mä uskon siihen vahvasti! Ja pidän peukkuja isosti.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Powered By Blogger
Back to Top