Parasta juuri nyt

                                                        **By Raili tuotteet pr näytteitä**

- voi kiesus, miten ihanaa olla kotona, jossa on hiljaista. 

- Voice of Finland, joka alkoi eilen. Perjantai-illat ovat pelastettu!

- aamupäivällä näin kamua, maailmanparannusta ja ulkoilu tekee aina hyvää

- lumimyrsky tuli ja jäin miettimään miksi/mistä nimi "Valtteri"??  Mulla tuli mieleen Hurja Ruut, Hiljainen kärsimys, Taivaan Pölyhuiska tai Kammottava Justiina....

 - uusin Kodin Kuvalehti ja juttu: Hyvä vuosi. Jos tunnet alakuloa tai harmitusta, et ehkä enää tämän jutun jälkeen. Huikea asenne tällä naisella!


-   CMoren Hautalehto: Kylmä syli on parasta sitten  Ivalon (joka sekin toppen). Kylmä syli kertoo nuorten miesten hukkumistapauksista, jotka saavat rikoskomisario Hautalehdon piinaavan epätietoisuuden valtaan. Sarja perustuu kirjailija Christian Rönnbackan suositun Antti Hautalehto -dekkarisarjan neljänteen osaan. Ja hei Mikko Leppilampi osaa oikeasti näytellä ja kantaa roolinsa oivallisesti.!! 4 tähdykkää!



- By Railin geelirajauskynä (klik), joka on parempi ja pitkäkestoisempi kuin kestosuosikkini MACin kajaali. HUOM! Kynä on loppuunmyyty suuren kysynnän vuoksi, saatavilla taas helmikuun alusta. 


- myrskyt. MUUMIPAPPA totesi viisaasti: “Luultavasti myrskyjä onkin vain siksi, että niiden jälkeen saataisiin auringonnousu.”

Valoa viikkikseen ja myrskyn keskelle!


3 comments

  1. Kyllä nyt alkaa jo lumi riittää. Meillä poika kävi tänään ensin kaivamassa tyttöystävänsä auton hangesta ja teki vielä sen jälkeen meidän oven edustan puhdistuksen. Kävi kuulemma ihan treenistä.
    Ihanaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa sulle Taru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naulan kantaan! EI YHTÄÄN ENÄÄ lunta, enough is enough. Tulkoon kevät asap. Ihanaa viikkoa Outi <3

      Poista
  2. Mua kyllä harmittaa, että meillä ei näy C-more. Millään en haluaisi tilata vielä yhtä suoratoistopalvelua, mutta mainitsemasi sarja kiinnostaisi. Mulla on kohta lomahaaveena viikko sohvalla C-moren kanssa :D

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!