Vuoden 2021 parhaudet

VUODEN PARAS ELOKUVA: Lupaava nuori nainen (klik) Harvoin sitä on kokenut elokuvan jolla on sekä yhteiskunnallista sanomaa sekä juoni, jota ei osaa yhtään ennakoida. Ohjaaja, käsikirjoittaja Emerald Fennell kuljettaa Lupaavan nuoren naisen käsikirjoitusta taidolla ja elokuvan päähenkilö Carey Mulligan tekee elämänsä roolin.

VUODEN KOHOKOHTA: Synttärit korona-aikaan. Less is more. (klik)

Tai perinteinen juhannus mökillä avec siskon perhe. (klik)

Opin tamppaamaan. Ei mikään easy peasy. :D (klik


VUODEN PARHAAT ASUKUVAT: 


VUODEN SARJA: Kuten tiedätte rakastan sekä ruotsalaisia että brittisarjoja ja erityisesti jännitystä tai draamaa. Vuosi 2020 oli loistava sarjavuosi, tein löytöjä vaikka kuinka monta. 

Esim Traces (klik)

Top Dog (klik)

LIFE (klik) Parhautta oli sarjan toisessa jaksossa Gail, joka repäisee tanssilattialla Sian Titaniumin. My life goals (klik) . Siis tanssia tanssilattialla Titanium 70v. 


Line of Duty = 5 tähden sarja!

* Sarjat olivat kaikki nähtävissä YLE Areenalla aiemmin viime vuonna, mutta suurin osa on valitettavasti poistunut listoilta :( * 

VUODEN PARAS RUNO: Margaret Atwood muistuttaa meitä runossaan siitä, että "parhaat kasvavat varjossa". Elämän opetukset voivat olla piilossa, kunnes olemme valmiita päästämään ne vapaaksi ja hyväksymään ne. Mikä parasta oivallukset voivat johtaa anteeksiantoon. voimme antaa anteeksi itsellemme ja muille, me kaikki olemme vain ihmisiä. (klik)

VUODEN PARAS RUNO 2:  ETSITKÖ SOPIVAA LAINAUSTA VASTAVALMISTUNEELLE?
 (klik)

VUODEN OIVALLUS: Virheitä ei voi välttää. Niitä sattuu ja se on täysin inhimillistä. Virheet ovat elämän suola, niistä voi oppia ja kasvaa. Sovinnon kauneus on erityisesti niissä tilanteissa, joissa molemmat myöntävät osallisuutensa väärinkäsitykseen ja pyytävät anteeksi. (klik)

VUODEN OIVALLUS 2: Ei paljettitoppi tietenkään muuta elämäsi kulkua, mutta joskus se voi muistuttaa siitä, että elämä on seikkailu ja siinä on taikaa. (klik)

VUODEN OIVALLUS 3:  maalatessa saa kokea pelkkää FLOW-fiilistä. Niin parhautta! (klik)

VUODEN KIRJA: koreografi, tanssitaiteilija Hanna Brotheruksen vahva ja häkellyttävän avoin esikoisteos Ainoa Kotini. (klik)

VUODEN PARAS KAPPALE:




Ihanaa loppiaista! Ja muistakaa:

Olen arvokas.
Annan itselleni anteeksi.
Ansaitsen kaiken hyvän elämässä.
Kaikki on hyvin.

(Ps Affirmaatiot Louise L.Hayn kirjasta Sisäiset voimavarasi 1992)



2 comments

  1. Asukuvat ihan best. Sun musta mekko täykkis, samoin kun keltaisen neuleen ja leopardin yhdistelmäl.
    Ihanaa loppiaista sullekin Taru <3

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!