Parasta juuri nyt - short version-

                                                               * NÄYTELMÄ JOKA MENEE PIELEEN- liput saatu**

Kuva

- NÄYTELMÄ JOKA MENEE PIELEEN- Helsingin kaupunginteatterissa (klik). En muista milloin olisin nauranut lähes 2 h putkeen ja sen voin sanoa, että olin NIIN sen tarpeessa! Komedia on taitolaji, tämä komedia oli napakymppi, eikä siinä ollut yhtään heikkoa lenkkiä. Näytelmä oli hassu, hupsu ja vähän överi, mutta maailman viihdyttävin. Tähtösiä 5/5. LÄMMIN suositus! Ainiin ja Eija Vilpas ja Eppu Salminen olivat täykkyjä!

Näytelmä joka menee pieleen on nimensä mukaisesti näytelmä näytelmästä, jossa yksikään hetki ei mene suunnitelmien mukaan. Esityksessä harrastajateatteriseurue yrittää selviytyä murhamysteerin ensi-illasta, mutta mikään ei tunnu onnistuvan. Vuorosanat unohtuvat, lavasteet hajoavat ja äänitehosteet tulevat väärissä kohdissa. (Lainattu HKT:n sivuilta)

Kuva HKT

 

- ihana HBO löytö Julia-sarja, joka kertoo kirjailija-kokki Julia Childin elämästä. Jos rakastit Julie & Julia- elokuvaa (vuodelta 2009 avec Meryl Streep ja Amy Adams) rakastat tätä! Parasta sarjassa on yksi lempparinäyttelijäni brittiläinen Sarah Lancashire (esim Happy Valley sarjasta), lisäksi oikeastaan kukaan sarjasta ei näyttele huonosti ja sarjan käsikirjoitus on loistava. Sarja sivuaa myös sitä, millainen (50+) naisen asema oli 60-luvulla ja miten vaikea naisen oli päästä tuolloin "huipulle". 


Valoa Palmusunnuntaille <3 Täällä kävi jo 6 pupua ja onneksi olin kerrankin varautunut. 

1 comment

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!