Parasta juuri nyt & muutoksen tuulet

keskiviikko 25. toukokuuta 2022

- ON VAAN niin kauheasti nyt meneillään, uuden (koiraystävällisen) kodin etsintä ja ensi viikon työhaastis. Joskus tapahtuu enemmän kuin yleensä, ehkä hyvä niin, elämä menee eteenpäin ja kaikella on tarkoituksensa  :D On tosin hetkiä jolloin tuntuu, etteivät omat ylivilkkaan mielikuvituksen omaavat aivot pysy perässä. Yritän ottaa päivä & asia kerrallaan ja hengitellä syvään.

”Vene on varmimmassa turvassa satamassa, mutta ei veneitä ole rakennettu sen vuoksi.”

– Paulo Coelho


- taaannoinen aarrekarttakurssi oli super voimaannuttava!  Parasta oli, että aarrekarttailuun yhdistyivät naisenergia, herkut ja ....niin ne unelmat.  Kiitos kaikki mukana olleet, Marika, Kepponen, Leonida ja Pinkki! 


- naistenlehtien uudet juuri ilmestyneet numerot olivat vallan parhautta. Me Naisissa oli symppis haastis esim Eppu Salmisesta ja Kaisa Kuikkaniemestä sekä Maria Hintikasta "olen markettimuija ja ylpeä siitä." Ihanan maanläheistä touhua!

- myös Anna-lehti ja Susanna Laineen haastis kosketti ja samaistutti.
- tämä Zaran kesämekkonen (klik). Puuvillaa 100 %

- siemennäkkärit, jotka löysin mattimyöhäsenä vasta nyt. Terveellistä, hemmetin hyvää ja super rouskuvaa!
Ihanaa helatorstaita!


 

7 kommenttia :

 1. Tsemppiä työhaastikseen Taru <3 Eikö olekin hyvä juttu, että välillä menoja riittää, mutta sitten on niitä tasoittavia välejä, joilloin ehtii vetää happea?!
  Kivaa loppuviikkoa sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja joo pitkän hiljaiselon jälkeen tuntuu hyvältä, vaikka hetkittäin pelottavalta. Iloa loppuviikkoon <3

   Poista
  2. Taru, tuo miesjutun alku sopii myös minuun♥ En tarkenna, sorry;) Viikonloppua♥

   Poista
  3. Vastasinko väärään juttuun? Joku juuri valitti, että nämä vastausalustat on tehty liian vaikeiksi. Sanoin, että google tekee mitä tekee, en minä tälle mitään voi.

   Poista
  4. Ihan täykysti vastasit. Ja toi miesjuttu sai mut erittäin mietteliääksi, millaisia valintoja haluan tehdä tulevaisuudessa. Iloa !

   Poista
 2. Onnea haastatteluun❤️ aParin vuoden hiljaiselon jälkeen muutamakin tapahtuma elämässä tuntuu paljolta ja sitten kun oikeasti alkaa tapahtua se tuntuu ihan hurjalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! En tiedä onko korona-aika tehnyt musta mörököllin vai miksi kaikki tuntuu niin ...siis TUNTUU kunnolla. Ja toki olen niin iloinen siitä, että uusia - hyviä - juttuja tapahtuu. Iloa <3!

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Powered By Blogger
Back to Top