Parasta juuri nyt

perjantai 1. heinäkuuta 2022

 - uusi koti, uusi alku! Klo on nyt 19, pahin on ohi, avaimet luovutettu ja muuttolaatikot (ne vuokratut) purettu - olen niin huojentunut ja happy vaikkakin täysin raato. 

- voi kiesus, miten paljon roinaa, tarpeetonta sitä kertyi 12 vuoden aikana!! En yhtään ihmettele, että ajatukset ja pääkoppa ovat olleet sikinsokin entisessä kodissa, kun kodin fibat ja ne fengshuit ovat olleet negan puolella.  Tavaroista ja osin myös muistoista irtipäästäminen oli  välillä haastavaa mutta kuitenkin enemmän vapauttavaa ja puhdistavaa. Esikoinen (ja muutama ystis) oli hommassa suurena apuna, hän oli laittamassa pakkausvaiheessa 60 % tavaroista kierrätykseen. Ensin vastustelin, sitten aloin antaa periksi. Ja vitsit, että irtipäästämisestä ja luopumisesta TULI raikas olo! 

- tavaroitten ANTAMINEN pois (esim Fida ja SPR ja ystävät) on vapauttavaa. Ja oivallus: en tarvitse tavaroita muistuttamaan hyvistä hetkistä, siksi poikien piirustukset ja  kortit lähtivät pois, vaan eivät pois mielestä.  Mahtavaa oli myös ymmärtää, että kun luopuu siitä, mikä ei enää palvele, sitä tekee tilaa sille, mitä haluaa elämään lisää. 

- ihan täykky alelöytö! COS:in raitapaita on 100% paksua puuvillaa. Lämmin suositus ja hintaa jäi 23 e. (klik)


- Netflixin Rakkaus ja Anarkia, 2 tuotantokausi. Jos rakastit ekaa tuotantokautta, tykkäät kakkosesta. Ihanaa romantiikkaa, fiksua hömppää ja kahjoilua. 4+ tähdykkää.

- syksyllä ilmestyvä romcom leffa! Syksyyn on vielä valovuosi aikaa, mutta on mukavaa, että on jotain kivaa odotettavaa.


- tää biisi "Juttele mulle", Vesta ei petä !

- uuden kodin ilmainen pesutupa - suorastaan nerokas keksintö. Kuivurit, mankelit ja kaikki! 

Rennonletkeää HEINÄKUUTA, murut!  

 

 

1 kommentti :

  1. Sun muutto ja tavaroiden karsiminen on niin inspiroivaa että pakahdun. Mun pitäisi tehdä se myös oli muuttoa tai ei. Ja hei, toi raitapaita. Sydän.

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Powered By Blogger
Back to Top