Parasta juuri nyt

 - sain COS:in pikkujoulumekon postista ja se on perfect. Mekko on todella paksua 100% puuvillasatiinia, a-linjainen ja siinä on pitkät hihat.  Pitää vielä hankkia hyvät (60 denierin) sukkikset, löytää iltalaukku varastosta ja miettiä ovatko pikkujoululookin korkokengät mustat vai kultaiset. Ensi viikolla on kampaaja, hiukan vielä arvon aionko "törsätä" meikkaukseen itse pikkujoulupäivänä..... 

- aloin kuunnella orastavasti jouluradiota. Sellainen 5 min tosin riitti, ei makeaa mahantäydeltä :) 

- nukuin tänään klo 10 saakka ja se oli niin ihanaa 

- kävin tonkimassa varastoa ja ilokseni löysin kaikki joulukoristeet yhdestä laatikosta. Näin jälkikäteen voin todeta että yllätin jopa itseni yleensä hyvin epäjärjestelmällisissä pakkaustaidoissani. 

- Bogi lähti hoitoon, pojat lähtivät isälleen ja niin nautin siitä, että kotona on RAUHA ja hiljaisuus.   

- löysin Netflixistä sympaattisen pienen suuren elokuvan The Worst Person in the World. Miksi katsoa elokuva? Se on kasvutarina kolmekymppisestä Juliesta (täydellinen ja sielukas Renate Reinsve), joka kipuilee vapauden ja vakiintumisen, ammatillisen identiteetin löytämisen ja yhteiskunnan paineiden ristiaallokossa. 

The Worst Person In the World on vastaa myös kysymykseen mitä tarkoittaa todella rakastaa toista ihmistä, mutta ennen kaikkea… itseäsi. Ilman kliseitä ja perinteistä Hollywood-tyylistä onnellista loppua. 4/5 tähdykkää. Trailerin täällä

- uusin Anna-lehti ja "onnistuneiden treffien anatomia". Mielenkiintoinen oli myös saman artikkelin haastattelu Angela Aholasta, joka on kirjoittanut kirjan Digirakkautta. Varasin sen kirjastosta, joten raporttia seuraa. 

- ajatus: ”I realized that I just cannot do it all. So I will choose to do what I can,fabulously.” Clinton Kelly. Keskitytään olennaiseen, kaikkea ei voi/ehdi tehdä!

Kuluneen viikon jälkeen en tarvitse iltamenoja viikonloppuun, varsinkin kun ensi viikko myös hektinen.  Nyt on aika viedä Kongo lenkille lumisateeseen, sen jälkeen kirja käteen, teetä ja ihan vaan pelkkää relaa. Illalla pakastepizzaa ja viiniä, oi tätä villeyttä ja vapautta. 

6 comments

  1. En ole vielä jouluradiota kuunnellut. Vaikka ole jouluttaja, niin saa mennä vielä muutama viikko, ennen kuin kanavaa vaihdan jouluisiin säveliin. Rentouttava viikonloppu on ihan parasta hektisten viikkojen välissä - siispä rentouttavaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
  2. Minulla autossa soi jouluradio. Niin kaunista ja herkkää

    VastaaPoista
  3. Meillä oli eilen pikkujoulut ja oli kivaa. Nautihan nyt rauhasta ja rentoudut aina kun voit.
    Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle Taru ja rapsutuksia Kongolle <3

    VastaaPoista
  4. Kaunis mekko! Toivottavasti on hauskat pikkujoulut!

    Minä askartelin kynttilöitä kavereiden kanssa perjantaina ja taustalla soi hiljaisella jouluradio.

    Kivaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  5. Rakastan tota viimeistä kappaletta! Pelkkä rela on niin jees!

    VastaaPoista
  6. Tyylikkään mekon olet hankkinut. Sit jos on kultaiset kengät olemassa, niin anna palaa.

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!