Parhaat edulliset joululahjavinkit 2022 - osa 2 (hinta 10-38 e)

Vinkkailen vielä vipeviimeisen postauksen verran edukkaita joululahjavinkkejä. Kriteereinä ovat edelleen hinta ja "wau" efekti, ei turhuuksia.

Olen myös suuri hyödyllisten joululahjojen ystävä (tiedän, etteivät kaikki ole!) – tyylikäs käsintehty kahvikuppi, laadukas tuoksukynttilä/suklaarasia/suihkugeeli ilahduttavat aina. 

Rakastan Terhi Mickelssonin käsintehtyä keramiikkaa. Keltaisen (konepestävän) pupumukin vetoisuus on 3 dl ja ilokas aamukahvihetki lahjansaajalle on taattu. 



Uskon, että yllättävän moni meistä käyttää paperimallista kalenteria. Mikä olisikaan parempi lahja kuin kaunis ja hiukan huolettomampi kalenteri, jossa yhtyvät arjen aikataulut ja mielen taidot. Ostin Hidasta elämää kalenterin itselleni jo aika päivää sitten joululahjaksi. Hinta 19 e



Hei olen Taru ja käsivoide-addikti. Laadukas käsivoide on varsinkin näin talvipakkasilla mainio joululahjaidea. Ehdottomat lempparit Dermosilin Tehokäsivoide (vaikka merkin saksanpähkinävoide on vieläkin parempi, mutta ei tällä hetkellä valikoimissa). Clarinsin Hand & Nail Treatment Cream on klassikko, joka toimii edelleen täydellisesti. Nyt esim Elevenillä tarjouksessa puoleen hintaan. 

Kuka voisi vastustaa Finnkinon leffalippuja? Kyllä en tiedä ketään, joka ei niistä ilahtuisi.  Jos oikein haluat revitellä, osta kylkeen vielä popparit. 

Onko läheisellä kivannäköinen/mukava/pehmeä ja pyjama? Lindexillä on nyt -30 % ale kaikista yöasuista. Itse ainakin ottaisin mielelläni vastaan 100 % luomuvillaisen pyjaman. 


Aamupala- tai brunssilahjakortti ilostuttaa ihan kaikkia, ko. lahjoja olen itse vastaanottanut monena jouluna. Parasta lahjassa on tietenkin yhdessäolo läheisen kanssa yhdistettynä herkutteluun. Voin lämpimästi suositella ainakin Engelin aamupalaa ja Sunnin brunssia. Hinta n 20 e.

Miten nerokasta: juliste, joka maksaa lahjapaperiarkin verran ja jonka voi esim kehystää IKEA:n kehyksillä. Eihän tähän hullukaan henno mitään roinaa paketoida! 


 Ilokasta joulun aikaa, murut <3

4 comments

  1. Minä lisään tähän vielä vinkin: hyvä muistikirja! Minä ja monet työkaverini käyttävät vieläkin muistikirjoja. Mä en pärjäisi ilman lainkaan. Hra Kepponen ostaa mulle joka toinen vuosi uuden muistikirjan. Se on niin paksu, että kestää minulla 2 vuotta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, kerrassaan TODELLA loistava joululahjavinkki! Pitää ehdottomasti toteuttaa.

      Poista
  2. Kivoja lahjaideoita taas kerran. Tuo pupumuki on ihana.
    Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle Taru ❤️

    VastaaPoista
  3. Onpas taas kivoja idiksiä. Vaikutuin etenkin tuosta lahjapaperista. :) Hirmu kaunista.

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!