Parasta juuri nyt


- tää valo kaiken paskaprujun jälkeen

- Stockan oman merkin NOOM:n Hope malliset housut (mulla koko 38) olivat löytö alesta. Paksua viskoosia, ihan täykyt & mukavat päällä. Nyt - 60 % alessa ja hintaa jäi 17 e. - esikoisen sukulaissynttärit huomenna ja oivallus siitä, ettei kaikkea tarvitse tehdä itse. Esikoisen toiveena oli mm. suklaakakku ja fetapinaattipiirakka, molemmat tilasin.  

- lempparisarjani Hiljainen todistaja ilmestyi eilen Yle Areenaan 25. tuotantokauden merkeissä. Illan ohjelma on taattu! -  katsoin äsken Yle Areenan Flinkkilä-Kellomäki sarjan jakson, jossa vieraana oli Riitta Havukainen, otsikkona "tavallisuuden taika". Rakastan Paratiisi-sarjassa loistanutta Riitta Havukaista, hän on suvereeni näyttelijä, fiksu, hauska (Fakta Homman Hansu best) ja ehdottomasti asennenainen. 

 Riitta arvelee, että Hilkan salaisuus on tavallisuus. Hänellä on muistisairas puoliso ja monimutkaiset välit tyttäreensä. Siinä on samaistumispintaa.

– Paljon on puhuttu myös Hilkan eli minun kasvoistani. Että olen rohkea kun näytän ryppyni ja juonteeni koko kansalle. Ei se minun mielestäni ole erityisen rohkeaa. Rohkeampaa on paljastaa sielunsa kuin naamansa.

– Naurua ei saa unohtaa.

Riitta ei ole halunnut puida parisuhteitaan ja erojaan julkisuudessa, mutta suostuu kuitenkin tunnustamaan, että elämässä on yksi mies.

– Äreä leskimies Hannu on asuinkumppani. Ikävä tosin tuottaa pettymys, sillä Hannu on kaniini. Yhteiselomme on harmonista.

Mutta mikä on Riitan elinvoiman salaisuus?

– En ole katkeroitunut enkä kanna kaunaa kenellekään tai millekään. Ja kyllä huumori pitää aika hyvin pinnalla. (Teksti lainattu)

- olen jotenkin hurjan inspiroitunut myös Sointu Borgista. Kuuntelin Spotifyin haastiksen: "Miten olla röyhkeästi rohkea Sointu?" 

Soinnun kohdalla en oikein tiedä mihin kategoriaan hänet laittaisi?  Hän rakastaa kurveja, värejä, naisellisuutta ja näyttää vartaloaan (ja silikonejaan) hyvinkin rohkeasti somessa. Se mikä somekuvien takana kiinnostaa on se, mitä Sointu viestittää ja kirjoittaa. "Kiiltokuvan" takana on tavallinen, välillä epävarma ja virheellinen nainen, samoja piirteitä on kaiketi meissä kaikissa Perus Pirkoissa. Joka tapauksessa hitto mikä mimmi! Hän saa asioita aikaiseksi, on ahkera ja toiminnan nainen, toimii porukassa hyvin, on suora sanoissaan ja pystyy myöntämään jos on mokannut. 

”Kyllä nainenkin saa ihan olla räväkkä ja näkyä ja kuulua ihan kaikissa muodoissa.”

”Mä oon sitä mieltä, et nainen voi olla montaa asiaa. Mä oon monille ihmisille sanonu, jotka on kyseenalaistanu mun kompetenssia, että ei sitä täytettä tisseihin oo aivosoluista otettu.”

”Miksi en saisi olla juuri minä? Se saattaa ärsyttää joitakuita, mutta ei elämää voi elää muita varten.”

"Haluan olla keskeneräinen.⁣"

(Oikean) asenteellista viikkistä, murut!


3 comments

 1. Sointua olen välillä kuunnellut myös Tik Tokissa, ihan hyviä juttuja hänellä.
  Toi sun pipo on ihana <3
  Kivaa viikkistä Taru!

  VastaaPoista
 2. Kivoja ja rentoja synttärijuhlia

  t: Rva Kepponen

  VastaaPoista
 3. Mä olen tässä kirjoittelemassa juuri siitä, että miksi avun ostaminen on niin vaikeaa? Siivousavun, ruoanlaittoavun, muuttoavun? Kaikkea sitä voi helposti ulkoistaa, mutta se jostain syystä nolottaa. Itsekin muistan viimeiset synttärijuhlat Tallinnassa, joihin tilasin ihan kaiken, ja sopersin kavereille, että vain sen takia, että olen nyt ihan yksin järjestämässä kaikkea 😅. Mieheni oli Suomessa komennuksella sen aikaa.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!