Parasta juuri nyt

- vaikka viime viikon etätyöskentely mökillä oli vallan mukava (esim lounaalla saatoin pulahtaa järveen), olipa ihana tulla kotiin. Ihan mahtavaa päästä välillä fiilistelemään jos ei nyt kaupungin sykettä, niin ainakin olla enemmän ihmisten ilmoilla, päästä lämpimään suihkuun ja omaan sänkyyn - niin parhautta. 

 - tämä Jamie's summer veg pasta  Helppoa, kevyttä ja niin kesäisen hyvää! Eikä tarvita uunia!


- höpsö, kevyt ja visuaalisesti nautinnollinen sarja Isosti elossa (Survival of the Thickest) Netflixillä. Sarjan sielu on ehdottomasti Michelle Buteau, jonka näyttelemä Mavis on pirskahteleva ja rohkea luksusmuija. 

NEW YORKISSA stylistin uraa rakentava Mavis Beaumont (Michelle Buteau) on yhtä aikaa sekä mokaileva ja dokaileva sinkku että aikaansaava työmuurahainen. Hän on myös rodullistettu nainen, joka ei ole mallin mitoissa. Perinteistä sivuhahmomateriaalia siis.

Vuonna 2008 Mavis olisi hyvin voinut olla Carrie Bradshaw’n assistentti, kun ikoninen newyorkilaishahmo palkkasi sellaisen Sinkkuelämää-elokuvassa. Vuonna 2023 Mavis astuu kuitenkin Carrien kenkiin. Hän on Netflixin komediasarjan Isosti elossa (Survival of the Thickest) päähenkilö.

Päähenkilö Mavis näkee ystäviään täydessä tällingissä baareissa ja illallisilla, joilla he puhuvat niin satunnaisista kuin pysyvämmistä kumppaneistaan. Seksiä riittää.

Isosti elossa on paljon velkaa sarjalle, joka toi ruudulle uudenlaisia naishahmoja. Samalla se näpäyttää esikuvaansa: me jatkamme tästä, kiitos! Teksti lainattu HS

- Merirastilan Monami kahvila, jonka lounas on kohtuuhintainen (sis. salaatin ja uunituoreen itsetehdyn leivän) ja miljöö yksi Itä-Helsingin kauneimmista. Iso peukku!

- synttäritarjoilut on vihdoin päätetty, synttärikutsut lähetetty. Niin odotan, että 10 kpl laatumimmejä kokoontuu elokuisena iltana uuteen kotiimme.

- Marimekon loppualesta löytynyt Krihke Demeter Puuvillapopliinimekko, rakastan! 


Nyt vasta huomasin- maailman suloisin tyttö taltioitui mun selfieen. Lumousvoimani on näköjään taattu!


Valoa viikkoon, murut!

 

4 comments

  1. Kaksi prinsessaa kuvassa ❤️
    Ihanaa loppuviikkoa sinulle Taru!

    VastaaPoista
  2. Minä aloitin myös katsomaan tuota sarjaa ja Hra Kepponen katsoi sitä sivusilmällä ja liittyi katsojiin 👍 Ihan viihdyttävä pläjöys. Ja tervetullut, koska Just like that on niin kuraa, että en taida pystyä mitenkään katsomaan sitä.

    Minulla on pitkä aika, kun olen viimeksi käynyt Monamissa. Puotilan kartanossakin on lounasta. Sielläkin käynnistä on kulunut aikaa. Nyt pitäisi syksyllä käydä edes kerran molemmissa.

    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Mäkin olen katsonut tuon sarjan ja tykkäsin kyllä. Harmi että loppui lyhyeen. Rouva Kepposen kanssa samaa mieltä Just like that sarjasta. Mä saan myötähäpeäkohtauksia sitä katsoessani. Se on jotenkin niin nolo.

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!