Long time no see

                              Aco tuotteet ja Laveran  Hydro Refresh pr näytteitä

- anteeksi radiohiljaisuudesta, viuh viuh vaan viikot tulee ja menee, ei voi käsittää. Mm. terveyshuolet ja esikoisen yo juhlat ovat vieneet voimia, aivokapasiteettia ja välillä on ollut voimat vähissä. Juhlien järkkäämistä helpottaa, että ensimmäistä kertaa kokeillaan pitopalvelua suolaisten osalta eli mennään sieltä mistä aita on matalin, ehkä maailman paras idea! Eksän nyksä tekee kakkuja ja minä makeita piirakoita. Vielä kun pojalle saataisiin tumma puku, lakki ja muut releet, voi kiesus että kaikki maksaa!  Mutta älkääs juhlat ovat ihania, nyt on paras aika vuodesta ja kesä on kulman takana jne.....

My happy place


-  järkyttävä kaipuu mökille, sydän suorastaan kirkuu sinne pääsyä! Esikoinen oli äipän kanssa siellä eilen asentamassa linnunpönttöjä ja sain vihdoin paikalta autenttista kuva-aineistoa. Kevät ei tietenkään ollut siellä vielä kovin pitkällä, mutta kaunista oli! Jospa viikonloppuna vihdoin pääsisin mökille, uimaan ja saunaan - faktahan on, että ahdistus ei pidä järvestä.  

- molemmat pojat saivat kesätyöt 2 kuukaudeksi

- olen tehnyt muutaman oivan kosmetiikkalöydön. Acon uusi  Face Pigment Prevent Day Cream sisältää suojakertoimen 50. Käytän aurinkosuojaa huhti-toukokuusta alkusyksyyn. Ihastuin tähän korkean suojakertoimen antavaan kasvovoiteeseen, vaikka se ei ole luonnonkosmetiikkaa, koska kasvoille on vaikea löytää suojakerrointa 50+. Voide imeytyy nopeasti ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti, samoin kuin saman tuotesarjan yövoide.


Eli jos et jaksa lotrata aurinkorasvalla, valitse tämä.

Uusi luottotuote on löytynyt: ACO Stay Soft Lips Shimmer on aivan toppen, Bepanthen sai uuden kilpailijan. Huulivoide/kiilto pitää huulet ihanan pehmeinä ja kosteuttaa erinomaisesti. 

ACO käsivoide on ollut jo tovin suosikkini. Hyvin kosteuttava ja nopeasti kuivuva käsivoide, joka on miellyttävän tuoksuinen.

ACO kevyt puhdistusöljy on loistava öljyputsari. Vaikka Aco Face Gentle Cleanse Oil -tuotteessa on öljymäinen koostumus, se ei jätä kasvoille rasvaista tunnetta. Pesee helposti meikin ripsaria myöden.  Kiva ja helposti tykättävä tuote!




- Kikon jo varmaan 1 kk sitten ostetut tuotteet voidemainen poskipuna (persikkainen sävy 05) ja varjostusväri (kylmän ruskea 201) ovat olleet mun ehdottomia lemppareita, plussaa myös edullisesta hinnasta (n 10 e). Kaikki tuotteet ovat korkeapigmenttisiä, luonnollisia ja pysyvät iholla kuin liima. Toinen uusi lemppari on Maybellinen Sky High ripsari, erottelee ripset todella kauniisti ja pitää kaarevuuden aamusta iltaan.   


 
Ei kesää ilman Laveran Hydro Refress- suihketta. Sopii käytettäväksi myös meikin päällä. Luonnollinen hyaluronihappo ja luomuleväuute kosteuttavat ja silottavat ihoa ja saavat sen hehkumaan. 
Vegaaninen ja hiilineutraali tuote.


Verratonta kevätviikkoa, murut!


4 comments

  1. täytyykin käydä tsekkaamassa nuo Acot, mulla pigmentoituu iho kesäisin ihan valtavasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin suositus ja ovat edullisia(kin)! Kevätiloa Marika!

      Poista
  2. Tsemppiä juhlajärjestelyihin! Meikäläinen stressaa täällä ihan samasta ja ilman pitopalvelua ja kämppä on ihan sekainen ja piha vielä pahempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemppiä sinne! Muista ulkoistaa mahdollisimman paljon, oma hyvinvointi/epätiukka nuttura on tärkeintä!

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!