Pidetään kiinni luksusmuija-asenteesta!

- ajotunnit esikoisen kanssa ovat jatkuneet, ja tällä viikolla teimme ensimmäisen ajotunnin 80h/km alueella eli kehä III:llä. Muutamia tiukkoja kurveja tuli koettua, mutta hyvin homma etenee. Mikä parasta, välillä jutellaan asioista enemmän kuin normisti, äidin sydän läikähtää. 

- tapasin Pinkin viime viikonloppuna ja tällä kertaa pohdimme, miten pitää yllä luksusmuija-asennetta  välillä harmaan arjen keskellä. Pääsimme vasta riipaisemaan pintaa, ainakin itsenstä huolta pitäminen (pukee päälleen muuta kuin verkkarit, meikkaa itseään varten, lakkaa kynnet jne). Tällä viikolla olen pukeutunut kahdesti mekkoon ja kynnet on lakattu punaiseksi. Tästä on hyvä jatkaa....


- tein perinteisen kynttilänhakumatkan Ikeaan, nyt on valoa kansalle, joka pimeydessä vaeltaa. Joulurekleet olivat muuten juuri tulleet.....



  

- tein Kroatian reissulle loistavan hyväntuulen Spotify-soittolistan, ja se nostatti lomafiilistä potenssiin 2. Lista on edelleen aktiivisessa kuuntelussa ja aina välillä esim. koiralenkillä tavoitan saman elossaolevan ja kevyen fiiliksen, jonka koin matkalla. Muutama tämän hetkinen biisisuosikki Train: Play that song, One Republic: I Ain t worried, Frank Sinatra: That s life ja Maija Vilkkumaa: Merenneito.  

- eilen olimme siskon kanssa katsomassa Moulin Rouge musikaalia HKT:ssa (liput saatu). Niin ihana, koskettava, visuaalisesti upea, sykähdyttävä ilta, pelkkää olemassa olon ja musiikin juhlaa! 

- Edith Södergranin runo on ihana:

Toivomus

Koko aurinkoisesta maailmastamme

toivon vain puutarhasohvan

jolla kissa paistattaa päivää…

Siinä minä istuisin

sylissäni kirje,

yksi ainut pieni kirje.

Sellainen on minun haaveeni.

Edith Södergran: Dikter, 1916, suom. Uuno Kailas

Omavaloisuutta viikonloppuun!

Tonnarisalaatti

0 comments