Viikkoraportti

maanantai 20. syyskuuta 2021

Viime viikolla:

- oli viimeinen "vapaa"viikko ennen töiden alkua. Tuli kova kiire nähdä ystäviä, tehdä pitkiä koiralenkkejä ja hoitaa pois juoksevia asioita. Jos jotain olen oppinut niin sen, että töiden alkaessa sitä on aika väsy kaiken uuden oppimisen edessä. 

- juu ja piti siivota, mutta se jäi puolitiehen....no sellaista se on. 

- koiruudet löysivät uuden herkun kun tein punakaalisalaattia ja muutama pala kaalista tipahti lattialle. Rouskinta vain kuului, kun ne herkuttelivat!! Kevyttä kivaa koirillekin!

- kävin ystiksen kanssa katsomassa Isä - elokuvan. Koskettava laatuelokuva dementiasta, Anthony Hopkins loistaa elokuvan pääosassa ja todistaa ansainneensa Oscar-pystin roolistaan rehdisti. Olivia Colman loistaa myös. Kiitos elokuvan piffauksesta L! 

- perinteinen kynttilöiden hakumatka. Tapasin ystävää ja hänen lastaan IKEA:ssa. Lohi oli kuivaa, mutta onneksi jutut eivät olleet. Maailma parani taas himpun verran!

- allekirjoitin tämän (klik) vetoomuksen (eläinkokeita vastaan) ja toivon, että te blogin lukijat teette päivän hyvän työn n-y-t.  Kiitos kun autat.

- koska Vain elämää vielä odotuttaa itseään, Voice of Finland on ilostuttanut kovasti. Mutta mutta...jostain syystä erään päähenkilön käytös kummastuttaa mua suuresti. Onko hän aineissa vai muuten vain luonnonlapsi?

- perjantaina sain vihdoin ja viimeinen toisen koronarokotuksen ja illalla näin ystäviä Capperissa. Capperi ei vaan koskaan petä.

VIIKON ASUINSPIS: Vihreät tikkitakit näyttävät NIIN hyviltä. Tämä Mangon takki (klik) on kohtuuhintainen ja malli made in heaven. Tämä HM versio oli (jopa XS koossa klik ) teltta - siis mun päällä.


Tämä & Other Stories takki on myös aika lähellä täykyä ainakin kuvan perusteella.  (klik)
 

VIIKON ILOTULITUS: Tapasimme Kepposen (klik), Pinkin (klik), Marikan (klik) ja Leonidan (klik) kanssa lauantaina ihan parhaissa merkeissä. Ruoka oli herkkua (suppiskeitto 🥰!!), poreet pehmeitä, jutut viihdyttäviä, palvelu mannermaista ja pina coladat suussa sulavia. 💓 Tätä lisää!!

VIIKON KOSMELÖYTÖ: Laveran ripsi- ja kulmaseerumi on ollut mulla käytössä jo noin kuukauden verran ja se OIKEASTI toimii. Lämmin suositus. (Itse ostettu)VIIKON AJATUS:

Kun ihminen lakkaa kehittymästä, hän lakkaa elämästä
!!


 Iloa viikkoon!

Muutama ihastus kauppakeskuksessa

sunnuntai 19. syyskuuta 2021

Harvoin sitä enää pyörii kaupoissa, vaikka koronan vuoksi ei tarvitsisi enää kaiketi himmailla. Pyörähtelin Itiksessä pe kamun kanssa ennen toisia kamutreffejä,  oli yllättävän hauskaa olla ihmisten ilmoilla karnevaalimeiningeissä (joku itis ale oli käynnissä) ja bongailla syysuutuuksia.  Muutama nosto kännykameralla, ihan vain koska muotikoordinaattorin rooli sitä vaatii.

Marimekon Gratha, come to mama

Tää huppari <3

Stockan pipovalikoima...= <3

Tää kassi(alma)

Ja HM versio siitä - hinta 20 e
 


Love says

perjantai 17. syyskuuta 2021

“Love says: I’ve seen the ugly parts of you, and I’m staying.”

MATT CHANDLER 


Parasta juuri nyt

torstai 16. syyskuuta 2021

                                                                             ** Kirja Pr- näyte ****

- ihmisten ja ystävien näkeminen! Niin ihanaa, että pitkän introverttiyden (ja koronan)  jälkeen olen aktivoitunut ja tavannut taas enemmän ihmisiä. Yksi sana: toisen ihmisen kohtaaminen ja ajatusten vaihto, se on vaan niin parhautta. Tove Janssonin teoksessa Näkymätön lapsi sanotaan viisaasti: ”Mutta kenelläkään ei ole hauskempaa kuin hän itse itselleen järjestää.” Aion jatkaa hauskan järjestämisen itselleni.

- Myssyfarmin KOREOGRAFI MUFFI -MYSSY (klik)  ja juurikin tuo keltainen väripläjäys:


Mikä parasta suomenlampaan luomuvillasta kudottu Muffi-myssy on tehty Pöytyällä luomutilan yhteydessä.  Lanka on värjätty käsin luonnonväreillä, joten myssyissä on eräkohtaisia sävyeroja. VASTUULLINEN VALINTA. 

-  HS:ssa (klik) Juho Koskisen kirjoittama juttu  Lena Nelskylästä, joka on taitava etsimään onnellisuutta ja iloa perusarjessa. Hän antaa jutussa myös vinkkejä poikkeuksellisen juhlavaan arkeen:

Huomaa vaihtuvat sesongit

“Ajattelen, että sesongit tuovat elämään monta paikkaa ilolle. Minut tuntevat tietävät, että teen vapun odottamisesta numeron ja kyynelehdin kesän ensimmäisten siiklien äärellä. Nyt syyskuussa pakahdun onnesta sienimetsässä.”

Lempeämpi alku päivälle

“Juon joka päivä aamuteeni keittiön sijaan sohvalla olohuoneessa. Se on armollisempi alku päivälle. Päivien lyhentyessä alan kohta taas polttaa kynttilöitä myös aamuisin.”

Lähikauppaa kauemmaksi

“Käyn välillä ostoksilla etnisissä ruokakaupoissa Hakaniemessä ja Itäkeskuksen Puhoksella fiilistelemässä lähi-Alepasta poikkeavaa tunnelmaa ja hankkimassa apua kaukokaipuuseen. Saunavihdan kokoiset edulliset yrttiniput ovat luksusta.”

Tunti kiitoksille

“Olen luonut itselleni viikoittaisen konseptin nimeltä Kiitollisuussauna. Käyn itsekseni löylyissä läpi kaikkia niitä asioita, joista haluan kiittää. Ikävimpänäkin päivänä kiitosten lista on pitkä.”

Ei vain juhlia varten

“Käytän toisinaan arjessakin juhlamekkoja ja saatan istua aamun etäpalaverissa höyryrullat päässä. Jos on mahdollisuus vähänkin panostaa, teen sen mielelläni. Vaikka huulipunalla. Varsinaisia juhlia on elämässä lopulta niin vähän.”

Loistavia vinkkejä, sanon minä! OK- juhlamekkoa en taida käyttää arkena, mutta kiitollisuussauna menee kokeiluun!!

- Helmi Kekkosen kirja Tämän naisen elämä (Siltala, 2021) Rakastin kirjaa, se ei hellittänyt otteestaan hetkeksikään. Kaunis, kipeä tarina nuoren naisen matkasta aikuiseksi. Liikutuin monta kertaa. 

Hautajaispäivän aamuna viisitoistavuotias Helena pukeutuu punaiseen mekkoon ja katsoo itseään peilistä. Äiti on kuollut, isä odottaa mustiin pukeutuneena pihalla. Helena ajattelee kulmakarvoja, tissejä ja poikaystäväänsä Johannesta. Ettei tarvitsisi ajatella äitiä, eikä varsinkaan omaa surua, omia syyllisyydentunteita.

Romaanissaan Tämän naisen elämä Helmi Kekkonen seuraa tarkalla, oivaltavalla ja lempeällä katseella Helenan matkaa teini-ikäisestä aikuiseksi. Miten äidin mielenterveysongelmien varjostama lapsuus vaikuttaa naiseksi kasvamiseen, opintoihin, työelämässä selviämiseen ja ihmissuhteisiin? Onko mahdollista vain unohtaa, elää syvälle haudatun syyllisyyden kanssa ja toivoa, etteivät lapsuuden muistot koskaan saavuta nykypäivää? (Kustantajan kuvaus)


 - West Side storyn juuri julkaistu trailer. Elokuva on PAKKO nähdä  


Alkuperäinen leffa oli niin ihana ja tämä Tonight = love.


Iloa ja kiitollisuussaunoja loppuviikkoon!

Viikkoraportti

maanantai 13. syyskuuta 2021

 Viime viikolla:

- viikko alkoi pontevasti, jolloin vein kamppeita myyntiin Tuusulan Femmatorille. Vaikka kotipaikasta on sinne vähän matkaa, oli homma kuitenkin erittäin positiivinen kokemus. Saldo n 200 e.  YKSI asia v-tti kyllä suunnattomasti, mun kirppispöytä sotkettiin jonkun toisen pöydän releilllä/romuilla monta kertaa, niin ettei siitä seasta voinut kukaan tehdä löytöjä. Käyttäytykää ihmiset jookos kookos?! 

- kipuilin auton huoltomaksuilla. Jospa voisi elää ilman autoa...

- tajusin, että rakastan vuosi  vuodelta enemmän vuodenaikoja. Elää erilaista elämää elämässä. Raikas ilma, pehmeä, lämmin, syksyn valo, hedelmiä ja värejä kaikkialla. 

- viikko oli liha/kana painotteinen, koska pojat olivat mulla. Butter chicken, italianpata, lihapullat ja spagetti jne

- jännitin työhaastista ihan turhaan, koska kaikki meni hyvin ja rennosti, uusi työ alkaa 20.9. Niin happy!

- lakkasin itselleni syyskynnet

- kävin treffeillä - rasti seinään. 

- mulle perjantain ilo on Posse, vaikka kehtaako tätä ääneen sanoa? Onhan siinä kaikkea höpöä, mutta sätkyukko/akka on aina nähtävä, koska aina nauran. Ja nauru pidentää ikää. 

- sunnuntaina ilma oli suttuinen, ankea, sateinen mutta jotenkin hullulla tavalla nautin siitä. Lötköilin ja pötköilin ihan täysillä, poltin kynttilöitä, luin uutta Trendiä  - ihanaa!

VIIKON ASUINSPIS: 

Pörröiset pileetakit näyttävät nyt niin houkuttelevilta. HM Pileetakki (klik)

Villainen neule HM (klik)

Rouheat buutsit & Other StoriesVIIKON VOIMAKUVA: Minä ensimmäisellä yksin tehdyllä matkalla onnellisena. 


VIIKON HIMOTUS:  ISO ISO huivi!


JA Vagabondin Tarat - NIIN ihanat, vaikka beige väri olisi varmasti tahramagneetti.

 VIIKON AJATUS: 

“Give. Even when you know you can get nothing back.”

YASMIN MOGAHED 

Ihanaa uutta viikkoa!


Meikkipussi syyskuosiin

torstai 9. syyskuuta 2021

                                      ** By Raili tuote pr näyte ***


Viimeisimmät killerimeikit, joista haluan teille vinkata. Niin ja tämä on täysin omasta (pyyteettömästä) halusta tehty postaus, josta en mitenkään hyödy.

Vihdoin olen oivaltanut, että tällä iällä mitä vähemmän puuterimaisia tuotteita kasvoilla, sen kauniimpi lopputulos

HYVÄSTI luomivakoon pakkuuntuneet luomivärit! 
Olen jo tovin seurannut meikkaaja/kampaaja Riia Koiviston IG tiliä, ja löytänyt hänen vinkkaamat VOIDEMAISET LUOMIVÄRIT. Ostin Lykosta MAC:in luomivärin MAC Cosmetics Pro Longwear Paint Pot 5 g – Taylor Grey . Väri on täydellinen ja luomiväri pysyy luomilla kuin tauti. SUURI suositus! Luomiväri on nyt tarjouksessa 18 e

Tuotteen hyödyt:

Pysyy paikoillaan jopa 24 tunnin ajan.
Ei paakkuunnu.
Ei varise.
Se ei keräänny pieniin juonteisiin.
Se on vedenkestävä.
Väri säilyy muuttumattomana.
Luomivärin häivyttäminen on helppoa.
Ei aiheuta aknea.
Se on silmälääkärien testaama.
Se on dermatologisesti testattu.

SALAINEN ASE RÄPSYRIPSIEN  TAKANA

Uusin ripsarilempparini on L'oreal Air Volume Mega mascara. Megatuuheuttava, suorastaan rehevä ripsiväri, joka erottelee kerros kerrokselta ja levittää ripset upean viuhkamaisesti ja pysyy ripsissä, eikä varise. Pisteitä myös edukkaasta hinnasta. Ripsari ja muut L'oreal tuotteet tämän viikon alessa Tokmannilla -40% 
 
SUUKKOHUULET (?? köh köh)


Täydelliset suukkohuulet saat MAC:in huulipunilla, joiden pysyvyys on taattua MAC laatua. Värisävy Impassioned on täydellinen pinkkiin taittuva punainen juuri kaltaiselleni blondille. Tätä en vaihda, vaikka ainoat suukot, jotka saan tulevat koiruudelta...vielä :)!

NYT SE TAPAHTUI, OSTIN TUOTTEEN UUDESTAAN

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 30 ml Hinta 8,40 e
Tuote on kosteuttava seerumi, joka sisältää erittäin puhdasta ja vegaanista hyaluronihappoa. Se kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja ylläpitää ihon kosteustasapainoa koko päivän ajan. Tiesitkö, että hyaluronihappo kykenee sitomaan jopa 1000 kertaa painonsa verran kosteutta? B5-vitamiini auttaa lisäämään ihon pinnan kosteutta. Olen käyttänyt tuotetta iltaisin ennen yövoiteen laittoa ja täytyy sanoa, että kasvojen iho näyttää paremmalta ja hyvin kosteutetulta kuin vuosiin, vaikka ikää karttuukin. Täydellinen hinta-laatu suhde - tai oikeastaan tuote on löytö. 

Tuote on:

Alkoholiton
Öljytön
Silikoniton
Pähkinätön
Gluteeniton
Vegaaninen
Eläinkokeeton

KULMAT MINTTIIN
By Railin kulmaväri on ihana.  Helppokäyttöisen By Raili Brow Pomade -kulmavärin avulla saat nopeasti luonnollisen huolitellut kulmakarvat. Meikkitaiteilija Raili Hulkkonen korostaa kulmatuotteen helppokäyttöisyyttä, sillä vahamaisen ja pitkäkestoisen koostumuksen ansiosta jokaisen on helppo luoda haluamansa lopputuloksen. Suomessa valmistettu korkealaatuinen kulmaväri sisältää myös kulmakarvoja vahvistavaa risiiniöljyä ja hoitavaa puolukkauutetta. Värisävy Medium Brown.

Ollos hyvä ja helkkarin hyvännäköistä syyskuuta!

Laittakaa myös omia suosikkeja kehiin! Muisk!


Ihana ajatus

keskiviikko 8. syyskuuta 2021

 Will I be something?

Am I something?
And the answer comes:
You already are.
You always were.
And you still have time to be.”

ANIS MOJGANI 


 

Viikkoraportti

maanantai 6. syyskuuta 2021

Jee viikkoraportti is back! 

Viime viikolla:

- en tiennyt mitä ajatella yht äkkisistä pimeistä aamuista ja illoista, jolloin ulkoilutin koiria katulamppujen valossa

- otin esiin kaikki ihanat huivit ja farkut, joihin en ole koskenut koko kesänä

- tajusin syksyn vihdoin tulleen ja myös sen, että olen aina ollut huono siirtymävaihesissa. Hetkellisesti tuntui, että kaikki kiva on ohi. Lämpö. Leppoisuus. Laiskuus. Viikolla kuitenkin reipastuin, kaseerasin kirppiskamoja, kirjoitin pitkän to do - listan ja sain aika paljon aikaiseksi, join litroittain teetä, poltin kynttilöitä, katsoin Netflixiä ja ajattelin yllättäen, että tämä on ihan OK. 

- palelin aamulenkeillä ja päivällä oli välillä takki päällä ihan hiki - tää on nyt tätä jonkin aikaa mutta en valita

- ilostuin viranomais päätöksestä lieventää  yleisörajoituksia teattereissa ja leffateattereissa  

- nautin ihan täysillä siitä, että tv:stä alkoi tulla taas lempparisarjojani esim Yökylässä Marja Veitola. Tanssii tähtien kanssa piti katsoa myös ja mun ehdoton lemppari siinä on Kiti Kokkonen. 

- aloitin itseruskettavan käytön

VIIKON ASUINSPIS: 

Paitis: HM (klik)

Tennarit: New Balance

farkut ja neuleliivi: & Other Stories (klik


VIIKON ELOKUVA: Disney +:n Cruella. Voi että se oli loistava! Kunnia sinne, minne se kuuluu: elokuvan Emmat ovat upeita. Emma Stone vetää Cruellansa niin hykerryttävän anarkistisesti ja unohtumattomasti, ettei toinen Oscar-voittokaan ole enää mikään etäinen päiväuni. Emma Thompson on upea narsistipahis, jonka koko elämä pyörii pelkästään oman navan ympärillä. Thompson on tuonut megakliseiseen pahistyyppiin glamouria, seksikyyttä ja kettumaista viekkautta. Lämmin suositus! ps. leffan soundtrack on myös loistava! 5 tähdykkääVIIKON AJATUS:  

“‘i love myself.’

the

quietest.

simplest.

most

powerful.

revolution.

ever.”

ISM, NAYYIRAH WAHEED 

ja

“You should be

treating yourself like

you are your

own best friend.”

MICHELLE K., BEST FRIEND. 

Valoa viikkoon, typyt! Elämä kantaa!

Parasta juuri nyt

perjantai 3. syyskuuta 2021

 - suomalaiset omenat, ou mai gaad, ne ovat nyt niin hyviä. Ehdoton lempparini on syödä paloiteltuja omenoita turkkilaisen jugurtin kanssa, jonka päällä on kanelia ja hunajaa. Nam. ps. voi kun olisi omenapuu!

- tämä asukokonaisuus made by me:

Takki Arket (klik)

Saappaat Arket (klik)

Housut  HM (klik)

College Arket-  ihanan Henriikka Rönkkösen vinkki kylmien suihkujen otosta. Mäkin haluan kokeilla niitä viikonloppuna. Tsekkaa ig-postaus täältä 

"Aloitin kylmät suihkut vähän viileällä vedellä ja jo neljän päivän jälkeen kokeilin laittaa täysin kylmälle. Kävin myös aina ensin lämpimässä suihkussa. Alle kahdessa viikossa keho tottui ja pystyin aika nopeasti pidentämään siitä 5 sekunnin shokkihoidosta 30 sekuntiin ja siitä minuuttiin. Ja lopulta jätin alun lämpimän suihkun pois kokonaan.

Nykyään oon 5 minuuttia ihan helposti."

Henriikalla on muitakin ihania ig postauksia, esim tämä 

" Elämä on sun puolella, se haluaa sulle hyvää, se rakastaa sua just sellaisena kuin sä oot ja just siinä paikassa, missä sä oot nyt.

Mä tiedän, miten vaikeaa on luottaa elämään ja siihen, että on kaiken rakkauden ja hyvän arvoinen. Ja että kaikki kääntyy paremmaksi. Se on tosi pelottavaa, koska mitä jos se ei olekaan totta, mä oon miettinyt joskus. Mutta se on totta. Me ollaan rakastettuja ja täysin turvassa. Meidän on vaan vaikea nähdä sitä, kun meitä pelottaa. Silloin me voidaan silitellä meidän upeaa suojelevaa ihoa ja lohduttaa meidän mieltä sanomalla kannustavia ja kivoja juttuja itelle:

”Mä rakastan sua ihan hirveän paljon. Sä olet timanttinen tyyppi, ei oo ketään sunlaista tässä maailmassa. Oot ihana.

Mä oon tässä sun tukena enkä mä koskaan jätä sua, vaikka sulla olisi millainen päivä. Antaa tunteiden tulla ja sitten antaa niiden mennä.

Se, mistä me haaveillaan, ei voi tulla ilman, että nämäkin tunteet tulee pinnalle. Ne on niin kuin aaltoja, jotka vie meitä aina uuteen satamaan. Jos me ollaan keskellä merta ja me halutaan kiireesti rannalle, me saatetaan tarvita aivan hillittömiä aaltoja ja silloin meitä saattaa pelottaa. Mutta ei hätää. Suunta on oikea.

Ne tunteet käy kertomassa meille tärkeitä juttuja ja joskus ne on salaisuuksia, joista me ei kehdata kertoa muille. Eikä meidän tarvitsekaan, jos me ei haluta. Mutta joskus, kun meillä on turvallinen olo, niistä pelottavista salaisuusajatuksista kertominen auttaa ihmeellisesti. Ja me voidaan huomata, että mitään kamalaa ei tapahtunutkaan.

Muutos usein pelottaa, mutta me tarvitaan sitä niihin ihaniin juttuihin, joita me syvällä sisimmässämme toivotaan meidän elämään.

Mä rakastan sua, mä oon tässä. Kaikki on hyvin. Elämä muuttuu koko ajan paremmaksi.”

- Yle Areenan Tukahduttava rakkaus (klik). Jaa miksikö?
Tarjolla kutkuttavaa jännitystä suoraan Irlannin nummilta! 🇮🇪 👋

Sisältää muun muassa:
🍀 kuusi osaa
🍀 runsaasti yllättäviä käänteitä
🍀 rutkasti omalaatuisia henkilöhahmoja
🍀 upeita maisemia
🍀 loistavaa näyttelemistä

- ABBA is back!


Valoa viikkikseen, elämä on meidän puolella!

Muutama ilostuttava juttu

keskiviikko 1. syyskuuta 2021

                                                                       ** Kosmetiikka ja kirja pr näyte **

- teatteriliput hankittu Baskervillen koiraan (Helsingin  kaupungin teatteri). Jee, niin onnellinen, että pääsen pitkästä aikaa teatteriin ja mikä parasta jo tällä viikolla! Toisaalta suututtaa ihan törkeästi nämä säännökset, jotka vaikuttavat kaikkiin kulttuuririentoihin. Katsomoissa on teattereissa katsojia maksimissaan noin 20 prosenttia salin kapasiteetista. Mistä teatterit ja näyttelijät saavat rahaa näillä katsoja määrillä, vaikka tukea saavatkin yhteiskunnalta? Ihan itkettää. 

- viikonlopun mökkeily teki niin hyvää. Kuikat 6 kpl uiskentivat järvellä ja tekivät lentoharjoituksia. Vahvaa syksyn tuoksua oli ilmassa, mutta perhosia lepatteli iloisina ilmassa yllättävän paljon.  Kullervo piti bileet, oli niin "mukavaa" käydä yöllä puskapissalla, kun joku huutaa "ime munaa". Siihen päälle koiralenkkejä, kasvisherkkuja  ja tietty saunomista. Järvivesi oli virkistävää ja teimme naisporukalla kasvohoitoja. Sunnuntaina tarkesi olla sortseissa ja piti jopa levittää aurinkovoidetta. Taisi olla viimeinen "kesäviikonloppu". Snif.  


- Lavera My Age kiinteyttävä päivä- ja yövoide, jotka sain testiin. Ehdoton suosikkini oli YÖVOIDE. My Age -yövoide on superkosteuttava, hoitava ja ihonpehmentäjä numero yksi, eli jos sinulla on kesän jäljiltä rutikuiva iho, tartu tähän purkkiin! Voidetta voi tietenkin käyttää myös päivällä, niin kuin  minä teen. My Age sarjan öljyseerumi pehmensi myös ihoa, ja olen käyttänyt sitä myös silottamaan huultenympärysten juonteita.

LAVERA Hydrating Sheet mask -Kosteuttava kangasnaamio oli ehdoton suosikkini kasvonaamioista. Kosteuttava, kertakäyttöinen kangasnaamio tuo elvytystä kuivalle iholle. Aloe vera ja luomukurkku rauhoittavat ja raikastavat, hyaluronihappo sitoo kosteutta iholle.

Mikä parasta, Laveran tuotteet ovat kukkaroystävällisiä ja tietenkin luonnonkosmetiikkaa. 

Vink vink! Laveran kosmetiikkaa myydään nyt Fiksuruoka.fi ssa - 70%

- Mhairi McFarlanelta on ilmestynyt uusi kirja: Muuten siitä viime kerrasta. Niin odotan tämän kirjan lukemista!- tämä Monkin takki!! Niin ihana!

Kuva


- Kongo pääsi tekemään taas koiravauvoja, niitä taitaa olla kohta jo 30!!

Vaikka työjutut  tällä hetkellä auki ja moni muukin juttu auki, ja pari asiaa suorastaan v-taa, pohjavire plussan puolella. Valmentamon ilmainen arpajaisissa saatu valmennus on kulman takana. Valoa syyskuun ekaan viikkoon!


Deitti-ilmoitus 11 vuoden takaa.

maanantai 30. elokuuta 2021

Löysin arkistojen kätköistä oman deittiprofiilini 11 v takaa. Se sai minut mietteliääksi, MITÄ MUUTTAISIN juuri nyt?

Olen positiivinen ja rento, kaikkea mitä mies voi toivoa :)! Elettyä elämää on takana minullakin eli olen eronnut kahden lapsen äiti (yhteishuoltajuus). Elämän perusasiat ovat mainiosti; mulla on työ, jossa viihdyn, 2 ihanaa lasta, hyviä ystäviä, ja mikä parasta pettymyksistä huolimatta olen vielä idealisti ja minussa asuu pieni Peppi Pitkätossu. Lähestyn asioita usein huumorin kautta, enkä ole koskaan tajunnut miksi iloisuus tai nauraminen tekisi ihmisestä tyhmän. Rakastan kaupungin vilinää ja toisaalta vastapainoksi myös mökillä/luonnossa rentoutumista. Osaan sytyttää saunan palamaan :) ja hakata halkoja! Omituisuuksiani: istun lentokoneessa aina ikkunapaikalla. Voin saunoa/uida 2 h putkeen. Tykkään syksystä enemmän kuin keväästä. 

Etsin tositarkoituksella miestä, joka rakastaa minua sellaisena kuin olen. Kaiken A ja O on, että tykkäät lapsista. Toivon, että olet sinut sen kanssa mitä teet ja mitä olet. En kaipaa mitään himourheilijaa tai miestä joka tarvitsee materiaa mitatakseen menestystä. Tärkeintä että pidät itsestäsi huolta, olet sinut itsesi kanssa ja arvostat elämässä pieniä asioita. Empaattisuus ehdottomasti plussaa! Keskinäinen kemia, luottamus, elämäntilanne ja -suunta näyttävät riittääkö rahkeet syvempään suhteeseen. Toiveenani olisi jakaa Sinun kanssasi elämän pieniä iloja, arkea ja niitä huippuhetkiä.


**

Note to myself. Tätä pitää nyt alkaa muokkailemaan isolla kädellä.
a) mulla ei ole työpaikkaa, (jossa viihdyn) enkä tiedä mikä musta tulee isona
b) en tiedä olenko enää idealisti, vaikka uskon, että elämä kantaa
c) kuka enää lentää lentokoneessa ylipäätään?
d) Peppiyskin on  välillä kateissa

Vinkkejä? 

Powered By Blogger
Back to Top