Tyyli-ihastus Katie Holmes

keskiviikko 30. syyskuuta 2020

Oletteko pistäneet merkille Katie Holmesin tyylin? Minä en kuin vasta viimeaikoina.  Näyttelijä Katie Holmes on viime aikoina noussut yhdeksi fanitetuimmista muoti-ikoneista, kiitos konstailemattoman ja helposti lähestyttävän tyylinsä. Perusvaatteisiin luottava Katie kuvataan kerta toisensa jälkeen New Yorkin kaduilla rennon tyylikkäissä asuissa, jotka kenen vain on helppo ottaa omikseen.

Mihin tahansa hän menee, olipa sitten kyseessä kyse kuntosali tai ostoksien teko, Katie on aina moitteettomasti pukeutunut - ja kuitenkin ihastuttavan vaivattomalla ja rennolla tavalla. En tiedä onko hän löytänyt stylistin vaiko vain löytänyt oman tyylinsä, joka tapauksessa hänen nykyistä tyyliään voi vain ihailla. 

Katien tyylin kulmakivet:

- määnläheiset sävyt beige, puuteri ja ruskea

- trendeistä riippumattomat designervaatteet, joissa on joki juju. 

- hyvin istuvat farkut

- isokokoiset aurinkolasit ja yliolan käsilaukut

- valkoiset tennarit tai huimat korkokengät  

Keräsin alle muutamia Katien asuvalintoja, jotka pitävät sinut inspiroituneena, ja jotka näyttävät aivan upeilta!3 kommenttia :

 1. Minä olen pidempään jo tykännyt Katien tyylistä. Hänen vaatteensa ovat varmasti kalliita, mutta näitä tyylejä on helppo toteuttaa myös halvemmalla budjetilla.
  Tyylilyyli!
  Ihanaa keskiviikkoa Taru <3

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä, vaikka hänen vaatteet ovat out of reach (rahallisesti), niitä voi toteuttaa ihan omalla budjetillaaan. Itse tilasin HM alesta tuollaisen pileetakin -50%. Olin aikas happy.

  Muiskuja päivään <3

  VastaaPoista
 3. Napakymppi asuja ihan kaikki. Katie on kyllä style. <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top