Aikainen lintu madon nappaa

torstai 22. joulukuuta 2016

Aikani kuluksi ajattelin laitella muutaman alevinkin jakoon, josko joltakulta olisi mennyt ohi, ja ajatuksissa olisi täydentää vaatevarastoa tai laukku- ja asustekokoelmaa. Tänä vuonna alennusmyynnit eivät kutkuttele mua ihan mahdottomasti, koska mottoni on säästäväisyys on hyveeni. Pari pidempään muhinutta juttua toivon kuitenkin sattuvan silmien eteen alennettuun hintaan.

Asos, H&M aloittivat jo muutama päivä sitten alensa. Kauden kamppeet 50% alessa tai vähän pienemmin prosentein.


COS, Zalando ja Marimekko aloittivat alet tänään, joten nopeat syövät hitaat sieltäkin. Tosi ihania mekkoja COS:illa näkyi ja samoin aivan superhauskoja housuja. Yllättävän nopeasti pienemmät koot näyttivät menevän. Tuo ihanan harmaa telttamainen takki, johon voisi hautauttua kylmillä säillä, meni ostoskoriin.
Marimekolla näkyi olevan tasaraitapaidat -20% alessa. Esim tämä Mari raitapaita on kaikessa yksinkertaisuudessaan . Hinta 47 eur ja risat, jottei tosin ihan halpa. Loppuelämän käyttöpaita kuitenkin.
Kauan ihailemani Pavot- silkkipaita löytyi -30 % alessa. Ihana ihana ihana!
Tasaraita


Pavot silkkipaita
Onneksi en ehdi enää "hupsuttelemaan" tietokoneen äärellä, velvollisuus kutsuu!

Minäpä lähden tästä kuopuksen treeneihin, jossa on äiti-lapsitreenit. Jännittää miten pärjään, minähän en ole mikään liikunnallisuuden perikuva!

Iloa päivään, murut!

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top