Parasta juuri nyt

lauantai 17. joulukuuta 2016

- mulla on jo niin  iso poika, että se lähti turnaukseen toiselle paikkakunnalle 2 yöksi ilman vanhempia! Hiukan silmäkulmat kostuivat kun saateltiin esikoinen bussiin koiruuden kanssa eilen. Kaihoisasti poika muutaman kerran meitä katsoi, ja sain halata sitä (mikä on harvinaista, jos kavereita lähellä :)) mutta myöhemmin sain jo iloisia t- viestejä: "täällä on kivaa". Ihanaa huomata, että oman lapsen siivet kantavat!
- ystävän iloiset vauvauutiset: pieni ihme on syntynyt! Voiko parempaa joululahjaa olla?
- melkein kaikki joululahjat ovat ostettu - hyvä minä!
- Hopen joululahjakeräykseen osallistuminen äidin kanssa. Tuli niin hyvä (joulu)mieli kun teki jotain konkreettista hyvää!
- Spotifyn joululistat 
- Downshiftaajat sarja YLE:llä. Sehän on oikeasti sujuva ja viihdyttävä!!
- ssubtrooppiselta pölyhuiskulta näyttävän "joulukuusen" juhlallinen koristelu poikien kanssa.  Eihän tuo tekokuusi niin kovin komea ole, mutta ehkä kun oikein tarkasti katsoo: söpö. Ajatus on tärkein ja kauneus on katsojan silmässä vai miten se nyt menikään ;)?

Kivaa lauantaita!

2 kommenttia :

 1. Hienoja juttuja :)
  Minä olen alkanut haaveilemaan siitä, että saisin pojat innostettua leireille. Tekisi niin hyvää saada olla miehen kanssa joskus hetki kahdestaan ja rauhassa kotona. Leirit ovat ainoa mahdollisuus sen järjestämiseen. Itse kävin alakoululaisesta erilaisilla leireillä ja tykkäsin todella paljon.

  Me aloitettiin eilen Downshiftaajien katsominen. Vähän kankeasti ja stereotypisesti se lähti liikkeelle, mutta viimeisessä katsotussa jatkossa alkoi homma rullaamaan.

  VastaaPoista
 2. Toivottelen leiri-innostusta teidän pojille, meillä tuo homma on vielä lapsen kengissä, ehkä 3-4 krt vuodessa. Mutta varasti hienoja kokemuksia lapselle ja orastavan itsenäisyyden hyppyjä. Iloitsen!

  Ja kivaa oli myös se, että tää vilo oli omistettu kuopukselle! Pizzaa ja koiralenkkejä - oi onnea.

  Downshiftaajat joo vei aikansa, mutta ihan (yllättävän) kivaa viihdettä se oli. Mikko Leppilampi tosin oltais voitu korvata jollain muulla tyypillä, se on näkynyt liikaa tv:ssä/en kestä sen itsetietoista naamaa. Muut näyttelijät aika super!

  Jouluiloa!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top