Muotikoordinaattorin vinkit Hullareille

Midseason alet tulivat ja menivät, mutta tänään ovat käsillä himoshoppaajien hekumalliset hetket: Stockan Hullut päivät. Himoshoppaajat eivät tappele viiden euron hintaisista topeista keskenkasvuisten epäshoppaajien kanssa, vaan tekevät tehokkaita ja äärimmäisen nopeita täsmäiskuja Hullareilla. Jos tavaratalossa ollaan klo 7:00, ulos ollaan jo klo 7:45, tehokkuutta tehokkuutta naiset! Löysäilyt voitte jättää työpaikalle. 

Himoshoppaajat ei voi muuta kuin katsoa ihmeissään, hieman säälitellen amatöörien Hullujen päivien toimintaa. Hullareilla EI MISSÄÄN NIMESSÄ haahuilla, shoppailussa pitää olla tehtynä suunnitelma ja kartta - joka hetki mielessä kiintopiste ja tavoite, eikä mikään tai kukaan SAA sitä häiritä. Jos siis törmäät esim vanhaan tuttuun, on sinun pysyttävä vahvana ja lausahtaa hänelle tiukan kohteliaasti " nyt on kiire töihin, paremmalla ajalla." Muuten kannattaa pitää katse etuviistossa, sivuille ei pälyillä (vaikka kuinka komeita miehiä näkyisi).

Hiukan ihmettelin, että kaiken maailman muita bloggareita oli päästetty vinkkaamaan mitä kannattaa ostaa Hullareilta, mutta jostakin kumman syystä (vain taivas tietää MIKSI?) oli unohtunut MINUN - vuosisadan muotikoordinaattorin kutsuminen Hullut Päivät sivustolle. Pöyristyttävää, sanon minä!

Hullareitten ainoat ja oikeat vinkit ollos hyvä:

Tähtinen klassikkohuivi ei paljon kehuja kaipaa. Hinta on erittäin kohtuullinen!






Iittalan Taika-astiasto on ikihimotukseni, muutamia mukeja mulla jo on. Olisi tietenkin ihanaa saada muutama lisäys astiastoon.
   



Aikas hauska oli myös Adidaksen collegemekko. Tämä menisi kesällä leggareissa ja Niken Free tennareissa. 



Printtipaidat ovat edelleen muodissa.Tämä Adidaksen paita oli juurikin passeli kesäksi.
Macin klassikkopuuteri on aivan ässä. Miellyttävä iholla, antaa ihanaa hehkua ja sulautuu hyvin oman ihon väriin sekä peittää tarvittaessa hyvin, jos laittaa muutaman kerroksen.

Top of the toppest klassikkoballerinat, näiden ei ole voittanutta. Ovat todella hyvät ja mukavat jalassa, näillä kävelee pitkänkin matkan!

Maailman parhaat skinnyfarkut. Ei lisättävää.


Kulttimaineen ystäväpiirissäni saanut ihmetuote vahvistaa oikeasti kynsiä ja antaa tuuheutta littanatukalle.

Kuvat lainattu hullutpaivat.com- sivustolta. 
Vinkeistä en koostu mitenkään

15 comments

  1. Olen itse joskus käynyt juuri mainitsemallasi tavalla hullareilla. 7 sisään, napannut valitsemani ballerinat, kassalle ja ulos. Eikä mennyt kauaa :D ja tuon vielä tein yövuoron jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihailavaa toimintaa, sä olet todellinen ammattilainen!!

      Mä kävin tänään erittäin tehokkaasti Hullareilla. Sisään klo 630 ja ulos 650 :D Voiko enää olla tehokkaampaa kysyn vaan??

      Poista
  2. Tosi kivoja juttuja olet koonnut ja huolisin ihan kaikki. Saattaa kuitenkin olla, etten mene hullareille, olen onnistuneesti välttänyt ne jo muutaman vuoden, no koska sieltä tulee hulluksi ja alesta saa yhtä halvalla, mutta toki hullareilla on yksittäiskappaleita ja muita mageita juttuja ja ne Herkun herkut. :)

    Ihanaa päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihailen Tiia vahvuuttasi ja säästettyjä rahojasi :). Mä löysin adidaksen t paidan, biotiinia ja Leviksen farkut. Sen lisäksi iso kassi herkkuja Herkusta. Oi tätä keski-ikäisyyden hurmaa! Iloa aurinkoiseen päivään <3!

      Poista
  3. hyvät vinkit, muotikoordinaattori!
    Itse pyrin välttämään hullareita viimeiseen asti, koska mielestäni ainoa oikea tapa mennä sinne, on mennä uhmaikäisen paksuun toppahaalariin puetun, valtavissa vaunuissa istuvan (ja huutavan) tenavan kanssa, enkä enää omista tenavaa /hyökkäysvaunuja.

    Semmoista kyllä myös vähän paheksun että addun mekko niken tossujen kanssa?
    Just kuulin teineiltä että vakava tyylirikko. Ei saa käyttää ristiin, koska nää merkit kuulemma alkaa riidellä keskenään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, miten oikeassa oletkaan!! Mieleni syövereistä puskee mielenkiintoisia muistoja ko. ajoilta jolloin Hullareille mentiin ostamaan kirkuvan lapsen kanssa super halpoja (?) Ticket to heaven haalareita. Oi niitä aikoja!!

      Voi ei no 2 joo, olen todella ammattitaitoinen muotitoimittaja, mut ehkä tuo addu & nike yhdistelmä on kuitenkin last season! Pahoitteluni sekaannuksesta ja vääristä ohjeista. Addumekon kanssa Addu superstarit ehdottomasti...ja ehdottomasti merkin pitää näkyä :D!

      Poista
  4. Siis mähän heitin sen kuvaston roskiin, mutta onneksi on muotikoordinaattori. Taidankin tehdä täsmäiskun ja hakea baltsut kesää varten. Just hokasin, ettei mulla oo kunnon baltsuja. Noi Leviksetkin vähän kuumottais, etenkin mustana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti, miten sä muuten pärjäät kesällä? Et mitenkään, muuten joudut kyhjöttämään koko kesän sisätiloissa. Ei hyvä :) Eli Hullareille heti mars.

      Poista
  5. Mä oon niin hullu että kierrän hullarit kaukaa :D Biotiinia just ostin ja ennestään tiiän että toimiva tuote!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sä olet kyllä todella hullu. Hulluista hulluin :)

      Biotiini on mustakin mainio tuote.

      Poista
  6. Olen joskus käynyt ostoslistan kanssa juuri aamulla Hullareilla, mutta nyt en löytänyt oikein mitään must-tuotteita. Luulen silti kurvaavani Stockan kautta tänään. Voi kyllä mennä haahuiluksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti oli mukavat haahuilut!

      Mulle farkut ja baltsut olivat musteja. Niitä käytän koko kesän kun sataa lunta :)

      Poista
  7. Taikakuppeja voisi muutaman tyttärelle ostaa, ovat nyt aika edukkaita.
    Minä en kertakaikkiaan saa itseäni tuonne hullareille, iskee paniikkikohtaus väenpaljoudesta.
    Upeita vinkkejä (aidot ja oikeat) olet tänne kerännyt.

    VastaaPoista
  8. Kiitos kehuista. Olenhan minä nyt ainoa ja oikea muotikoordinaatti :D

    Hullareilla ei kestä kukaan pitkään, siksi kannattaa tehdä lyhyt ja ytimekäs täsmäisku.

    Kivaa päivää <3

    VastaaPoista
  9. Kello 7.00 painoin eilen ja tänään nappia ja tavarat siirtyivät muistilistalta suoraan ostoskoriin :) Helppoa kuin heinänteko ;D
    Toki jää näkemättä mitä tavaratalossa on, mutta en jaksaisi sellaisia ruuhkia ja ihmispaljouksia. Sain ostettua haluamani jutskat.
    Mukavaa päivää Muotikoordinaattorille!!!
    Terkuin, Johanna

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!