Ihhahhaa, ihhahhaa, deitti hirnahtaa..

Nettideittimaailma on hämmentävä, sitä ei voi kiistää. Kirjaiduin pitkän tauon jälkeen suomi.24:en ja jos jotain niin ruusunpunaiset silmälasit ovat jo aikoja sitten tippuneet pöydälle ja leukani ovat taas kerran loksahdelleet sijoiltaan. Miesaines on hyvinkin heterogeenistä, osa hakee syliä yhdeksi yöksi, osa loppuiäksi. Osa ei välttämättä edes tiedä mitä etsii.

Saldoa:

Herra 23 vuotta:
Tiedän toki, että voi olla mahdoton ajatus heittäytyä siihen ajatukseen että tutustuisi 23v nuorukaiseen, mutta voin luvata, että tulet yllättymään. Olen aika kypsä oman ikäisekseni (tiedän, kaikki sanovat näin) ja pidän omasta elämässäni siitä, että olen löytänyt sen oman rauhan ja teenkin tällä hetkellä juuri niitä asioita mistä pidän. Olisi vain kiva jos näitä asioita pystyisi jakamaan jonkun kanssa ;)

Herra 46 v:
Hei, Olisi mukava jutella kanssasi. Olen 46v, vaalea, 186 cm pitkä, 89kg, urheilullinen,mukava, mukavannäköinen, iloinen, huumorintajuinen, hellä, kohtelias, akateemisesti koulutettu ainakin näitä ;) Tekniikan parissa olen tutkimushommissa Hgissä.  Itse olen kyllä varattu. Olisi kiva tutustua kumminkin sinuun. Spostini on xx.fi
Pitempiaikaista ystävää kaipaan.

Herra 49 v: Hei. Varakas 49v ok herrasmies seuraa vailla tapaamisiin josta molemmat hyötyisivät..luottamuksella tietty. Korvaan reilusti ajankäyttösi. Jos kiinnostuit voit toki myös txt xxxx, kerron mielelläni lisää ja kuvani saa kysymällä :)

Herra 36 v: Heippa Kiinnostaisiko tienata hyvä summa:)? Luotettava, liikunnallinen ja mukava mies olen...tosi kiva jos vastaisit

Herra 50: Kuva löytyy peilistä, joten se puoli on kunnossa. Peilin kautta näkyy myös se sielun peili, silmät. Silmät näkyvät myös kasvokkain tavattaessa ilman peilin välitystä. Nyt ei olekaan muuta kysyttävää kuin että oletko suomi24:n normi nainen: naisena esiintyvä äijä? :)

Herra 50 v: Moi!Mitä mieltä olet aisurifantasiasta?

Naurattaa myös nimimerkit:
kuumakosketus
ujosukkismies
puumanmetsästäjä
justforfun
kukamitähäh
lihaksikasmies
villiori
maukasköriläs
helpotustasulle
varatullenainen
onnenkoukku

Jeps. Klik ja suomi24 jääköön tauolle taasen kerran.




23 comments

  1. Mä ehkä ottaisin ton kivan kuuloisen 23 vuotiaan :D
    Mutta oikeasti, eikö siellä ole ketään järkevää ja normaalia? Miksi????? Ilmeisesti pitää tavata n. 100 hiipparia, et löytää jonkun. Huhhuh!

    Ihania inspiroivia kuvia taas laitoit! Tyyli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sata hiipparia/ yks normaali ei ole oikea suhde. Suhde on paaaaaaljon huonompi! Kyl se vaan niin on, että siellä pitää päivystää 24/7 koska sitten kun se yks normaali sinne tulee niin jumalauta se pitää napata nopeasti sieltä pois! Se on sekuntipeliä!

      Poista
    2. Näin se taitaa olla...100 hiipparia vain kuullostaa superraskaalta - eikö rakkaus löydy yhtään helpommin ?? :D

      Poista
    3. Puolis: Sehän tässä on masentavinta, että se kaikki mitä kirjoitit on TOTTA. Eli vaihtoehtona on se, että päivystän sekuntipelillä suomi24.ssa 24/7!!!!!!!!!!!!!!! Siis ou mai gaad. En taida pystyä.

      Poista
  2. Yhdyn Pinkin mielipiteeseen: noista mainituista parhaimman kuuloinen. Todellisuus voi kyllä olla jotain ihan muuta 😊

    Ihanaa viikkistä 😘

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tuntuu, että se todellisuus todellakin OLISI jotain ihan muuuta. Puss <3

      Poista
  3. Hih, no on kyllä aikamoinen saldo;D
    Ainoa edes vähän normaali on tosiaankin tuo 23-vuotias.

    VastaaPoista
  4. Mä oon jutskaillut ton sukkismiehen kanssa joskus (koska tykkään jutskailla outojen ihmisten kanssa). Kävi ilmi, että ei esiinny omilla kuvillaan tuolla vaan käyttää jonkun muun kuvaa. Oikea kuvansa ei todellakaan ole lähelläkään sitä millaisilla kuvilla esiintyy.

    Sitkeyttä vaan! Älä lannistu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok- kiva tietää, ja aiavan uskomatonta, että tollasta pitää tehdä :P

      Kiitos ihana tsempeistä, niitä tarvitaan tähän hommaan .....

      Poista
  5. Mielenkiintoinen katsaus "markkinatilanteeseen". Mulla on pari työkaveria eronneet viimeisen parin vuoden sisään. Molemmat miehet ovat löytäneet vakituisen naisystävän Tinderistä ja molemmilla on muutaman vuoden itseään nuorempi nainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä siinä onkin, että miehet löytää uuden paljon nopeammin kuin naiset?
      Ehkä he ovat jotenkin yksioikoisempia mitä tulee ihmissuhteisiin?

      Poista
  6. Reps :D Mä niin muistan tuon jostain hamasta menneisyydestä ja tuli just sellainen fiilis, ettei mikään ole muuttunut....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta peli jotenkin kovenee vuosi vuodelta.... kuten Puolis totesi kyse on nykyään lähes sekuntipelistä. Kenellä on aikaa tollaiseen?

      Poista
  7. Hälyttävää näissä oli, että tuo 23 vuotias kuulostaa loppupeleissä fiksuimmalta :D
    Kunnon naurut sain!
    Ihanaa viikkistä Taru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi mä vielä nauran, kertoo siitä että toivoa ole menetetty....Puss outi!

      Poista
  8. Repesin totaalisesti. :DDD Kiitos, kun pelastit päiväni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollos hyvä, naurua tähän elämään tarvitaankin :D

      Poista
  9. Hih, upea kooste tarjonnasta :D Nauratti ja vähän myös kauhistutti :) Mutta uskotko, jos kerron, että on miehiä, jotka pyristelee saman ongelman kanssa. Eilen just juhlittiin ystäväporukalla sinkkumiehen synttäreitä ja hän tuskailee samaa ongelmaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla, että ongelma on toisinkin päin, antaaa toivoa mulle.
      Iloa ja valoa!

      Poista
  10. No jopas..postaus sai hymyn huulille🙂Voi sentään...😂

    VastaaPoista
  11. Heh, jotenkin eksyin blogiisi ekaa kertaa. Mielenkiintoinen postaus, mutta tämä vain vahvisti sen, miksi en ole Tinderissä tai muissakaan deittisivustoissa. Huhhuh, olisi ihan järkyttävä "työ" selata noista. Ja noistakin toi 23v. kuulosti parhaimmalta. :D

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!